Sahi başkana ne oldu? ![]()
Çakma başkana bir şeyler oldu bir takım hasarları koymayı unuttu
-
-
ruhuna el fatiha hahaha
-
-

Umarım sahte başkan ve ordusu bir gün o çok sevdikleri sahalara geri döner.
Evet, biz sizin gibi her şeyin açığını bulamıyoruz. Bazen eksik kalıyoruz, bazen hata yapıyoruz. Ama en azından niyetimiz net. Siz bu konularda gerçekten “mucit” gibisiniz; her boşluğu görüp kullanmayı iyi biliyorsunuz.(ANLAYANA)
Size çok mu dokunduk bilmiyorum. Belki de mesele bu değil.
Yalnızca acıyor ve gülüyorum
-
Umarım sahte başkan ve ordusu bir gün o çok sevdikleri sahalara geri döner.
Evet, biz sizin gibi her şeyin açığını bulamıyoruz. Bazen eksik kalıyoruz, bazen hata yapıyoruz. Ama en azından niyetimiz net. Siz bu konularda gerçekten “mucit” gibisiniz; her boşluğu görüp kullanmayı iyi biliyorsunuz.(ANLAYANA)
Size çok mu dokunduk bilmiyorum. Belki de mesele bu değil.
Yalnızca acıyor ve gülüyorum
Bu konu hakkında ticket oluştur. Eğer haklı iseniz zaten ban yer. Neden her yere aynı muhabbeti taşıyorsunuz? Oyunu karalamayın. Rohan2 gibi büyük bir server'da ne gibi bir bug olabilir? Kanıtlayın. Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.
-
Bu konu hakkında ticket oluştur. Eğer haklı iseniz zaten ban yer. Neden her yere aynı muhabbeti taşıyorsunuz? Oyunu karalamayın. Rohan2 gibi büyük bir server'da ne gibi bir bug olabilir? Kanıtlayın. Kanıtlayamıyorsanız iftira atmayın.
Emin ol en son muhattap olacağım kişisin NONAME
Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi*Size çok mu dokunduk bilmiyorum. Belki de mesele bu değil.*
-
Oğlum sana kaç para verdilerde herkesden çok sesin çıkıyo kaç paraya kiralandıysan ben 2 katını veriyimde sus bidaha ağzını açma
-
Arkadaşlar sadece buglu şekilde karşımızda durabiliyorlar bug yapamadıkları zamanı herkes biliyo burda tek tek anlatmaya gerek yok.
-
Adamlar bug yapıp övünüyorlar ya harbi komik duruma düşüyorlar 😂
-
Adamlar bug yapıp övünüyorlar ya harbi komik duruma düşüyorlar 😂
Kanıtlasana? Siz tanımadığınız "noname" dediğiniz birine bile iftira atabilen karakterde insanlarsınız kesemediğiniz adama mı iftira atmayacaksınız? Burada komik olan sizlersiniz.
-
Kanıtlasana? Siz tanımadığınız "noname" dediğiniz birine bile iftira atabilen karakterde insanlarsınız kesemediğiniz adama mı iftira atmayacaksınız? Burada komik olan sizlersiniz.
Kestiğim videolar bizzat paylaştığım için formda şuanda laf yetiştirmeyeye çalışıyorsun *NONAME*
-
Eğer benim dediklerimi yaparlarsa kanıtlamış olurum ama yapcaklarını hiç sanmıyorum o yüzden sen önce tasmanı tutan adamlara bunu söyle okeyseler ben burdayım
-
Başkan geliyor kaldır 🫣🫣
-
:DDDDD ARKADAŞLAR 71K YEDIGIM ICIN BIR SURE SAVASLARA ARA VERIYORUM
EVET 71K -
BU ADAM JOTHEM DENILEN INSAN :ddd DISLANINCA YAN CARDAN YAZZIYOR
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!