Aysarow'un yalanları

• oyun bilgisi çoktur arkadaşın ona göre

yansıtma getirirler = gene yatarlar

yatarlar = gene bahane uydururlar

dalarlar = gene bahane uydururlar

Yalanlarla yaşayanı gerçekler yaşatırmış.

Yalan diline yuva yapmış 10 saniyelik videolar sizi hadi zırlayın

Aysar yazdı:

GECEYİ DEMLEYEN, GÜNDÜZÜ AYDINLATIR.

• Saygı göstermezsen saygı göremezsin. Kendin durduk yere afk attığım halde gelip üstüme çar bırakıp chat yapıyorsun. Ayrıca oyundan yazdığım bir şey değil discord DM'den yazdım adam ol adam gibi oyna sövdürtme kendine.

shrek , sen söversen ne olur deve dönüşüp beni mi parçalarsın?

• Saygı göstermezsen saygı göremezsin. Kendin durduk yere afk attığım halde gelip üstüme çar bırakıp chat yapıyorsun. Ayrıca oyundan yazdığım bir şey değil discord DM'den yazdım adam ol adam gibi oyna sövdürtme kendine.

Sana bisi sorucam Enes, saygi derken kalkip sana kufurmu etti ?? Oyundan veya oyun harici bir platformdan ? Adama ana baci yapmissin, oyun icin bukadarda dusulmez mk. Neyse ne haliniz varsa gorun :S

• Sana bisi sorucam Enes, saygi derken kalkip sana kufurmu etti ?? Oyundan veya oyun harici bir platformdan ? Adama ana baci yapmissin, oyun icin bukadarda dusulmez mk. Neyse ne haliniz varsa gorun :S

1.Oyundan 1 level çarla hakaret ediyor küfür ediyor. Köyde afkyım savaşa katılmadığım halde üstüme çar bırakıyor.
    2.Daha öncede sattığım itemi istediği fiyattan vermedim diye 1 level çarla o kadar etmez diyip küfür etti.
    3.Loncanızda ki çoğu kişinin Panel yaptığını herkes biliyor kendinizi kandırmayın. (Milletin annesinin ismini söyleyerek tehdit ss leri mevcut)
    Seninle o kadar savaşa tutuştuk bi küfür ettiğimi duydun mu? LORKE içinde. Seiju içinde. CEZA içinde. İMHACI içinde.
    Üslubuyla oynasa çirkefleşmeden zaten küfür yemez.

• 1.Oyundan 1 level çarla hakaret ediyor küfür ediyor. Köyde afkyım savaşa katılmadığım halde üstüme çar bırakıyor.
    2.Daha öncede sattığım itemi istediği fiyattan vermedim diye 1 level çarla o kadar etmez diyip küfür etti.
    3.Loncanızda ki çoğu kişinin Panel yaptığını herkes biliyor kendinizi kandırmayın. (Milletin annesinin ismini söyleyerek tehdit ss leri mevcut)
    Seninle o kadar savaşa tutuştuk bi küfür ettiğimi duydun mu? LORKE içinde. Seiju içinde. CEZA içinde. İMHACI içinde.
    Üslubuyla oynasa çirkefleşmeden zaten küfür yemez.

bunu hemmen kanıtla hemmen.
    benim yapmadığım hiç bir şey beni ilgilendirmez.

• redempin basına gelen en kötü şey IQSuz olabilir

başka lafa gerek yok ondan önceye ve sonraya bakan herkes görebilir :D Çapsız çirkef

Belli ki sana da fazlasıyla dokunmuşum. Sinirinizden klavyeyi kemirerek yazıp çizmeye devam edin, bu halinle gayet eğlencelisin.

Böyle devam :thumbup:

• oyun bilgisi çoktur arkadaşın ona göre

yansıtma getirirler = gene yatarlar

yatarlar = gene bahane uydururlar

dalarlar = gene bahane uydururlar

Yalanlarla yaşayanı gerçekler yaşatırmış.

dönüşüm buguyla vuranında çenesi düşmüş :D zırlama moduna geçtimi dönüş vur chat yap veled

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!