Aysarow'un yalanları
-
IQOSTR -
23 Ocak 2026 14:21 -
Kapalı
-
-
oyun bilgisi çoktur arkadaşın ona göre
yansıtma getirirler = gene yatarlar
yatarlar = gene bahane uydururlar
dalarlar = gene bahane uydururlar
Yalanlarla yaşayanı gerçekler yaşatırmış.
-
bunlardan ala bugcusu yok gelmısler donusum bugu dıye sayıklarlar
adam elsiz vurus yapıyo :DDDD
-
bunlardan ala bugcusu yok gelmısler donusum bugu dıye sayıklarlar
adam elsiz vurus bugu yapıyo :DDDD
Hasar yetmeyince çözüm belli
-
Bu elsiz vuruş fixlenmeli.
-
Yalan diline yuva yapmış 10 saniyelik videolar sizi hadi zırlayın
-
hadi uzun videoyu sen at

-
kardesım sende vıdeo atsana madem bız delıl atıyoruz hala zırlıyorsun
böyle dır dır konuşacaksan git hanım günlerine katıl orda cok cene yaparsın
-
Denecek laf yok terbiyesızlık etmiş, oyun için denecek laflarmı bilmem allah islah etsin
abi allah cezasını vermiş zaten shrek çeneli elemana

-
Saygı göstermezsen saygı göremezsin. Kendin durduk yere afk attığım halde gelip üstüme çar bırakıp chat yapıyorsun. Ayrıca oyundan yazdığım bir şey değil discord DM'den yazdım adam ol adam gibi oyna sövdürtme kendine.
shrek , sen söversen ne olur deve dönüşüp beni mi parçalarsın?
-
İyi panelleyin ama sonunda hüsrana uğramayın dikkat edin orada meslek yazmıyor bak söylim

-
Saygı göstermezsen saygı göremezsin. Kendin durduk yere afk attığım halde gelip üstüme çar bırakıp chat yapıyorsun. Ayrıca oyundan yazdığım bir şey değil discord DM'den yazdım adam ol adam gibi oyna sövdürtme kendine.
Sana bisi sorucam Enes, saygi derken kalkip sana kufurmu etti ?? Oyundan veya oyun harici bir platformdan ? Adama ana baci yapmissin, oyun icin bukadarda dusulmez mk. Neyse ne haliniz varsa gorun

-
İyi panelleyin ama sonunda hüsrana uğramayın dikkat edin orada meslek yazmıyor bak söylim

dostum sen bipolar mısın ? Benim babam savcı seni neden panelliyim

-

hatta sen panelle ailemden birini ara hemmen bekliyorum hemmen
-
Anaya sövüp adamlık taslama, o gevşek ağzını dikerler. Rezi herif seni
-
Sana bisi sorucam Enes, saygi derken kalkip sana kufurmu etti ?? Oyundan veya oyun harici bir platformdan ? Adama ana baci yapmissin, oyun icin bukadarda dusulmez mk. Neyse ne haliniz varsa gorun

1.Oyundan 1 level çarla hakaret ediyor küfür ediyor. Köyde afkyım savaşa katılmadığım halde üstüme çar bırakıyor.
2.Daha öncede sattığım itemi istediği fiyattan vermedim diye 1 level çarla o kadar etmez diyip küfür etti.
3.Loncanızda ki çoğu kişinin Panel yaptığını herkes biliyor kendinizi kandırmayın. (Milletin annesinin ismini söyleyerek tehdit ss leri mevcut)
Seninle o kadar savaşa tutuştuk bi küfür ettiğimi duydun mu? LORKE içinde. Seiju içinde. CEZA içinde. İMHACI içinde.
Üslubuyla oynasa çirkefleşmeden zaten küfür yemez. -
1.Oyundan 1 level çarla hakaret ediyor küfür ediyor. Köyde afkyım savaşa katılmadığım halde üstüme çar bırakıyor.
2.Daha öncede sattığım itemi istediği fiyattan vermedim diye 1 level çarla o kadar etmez diyip küfür etti.
3.Loncanızda ki çoğu kişinin Panel yaptığını herkes biliyor kendinizi kandırmayın. (Milletin annesinin ismini söyleyerek tehdit ss leri mevcut)
Seninle o kadar savaşa tutuştuk bi küfür ettiğimi duydun mu? LORKE içinde. Seiju içinde. CEZA içinde. İMHACI içinde.
Üslubuyla oynasa çirkefleşmeden zaten küfür yemez.bunu hemmen kanıtla hemmen.
benim yapmadığım hiç bir şey beni ilgilendirmez. -
redempin basına gelen en kötü şey IQSuz olabilir
başka lafa gerek yok ondan önceye ve sonraya bakan herkes görebilir
Çapsız çirkef -
redempin basına gelen en kötü şey IQSuz olabilir
başka lafa gerek yok ondan önceye ve sonraya bakan herkes görebilir
Çapsız çirkefBelli ki sana da fazlasıyla dokunmuşum. Sinirinizden klavyeyi kemirerek yazıp çizmeye devam edin, bu halinle gayet eğlencelisin.
Böyle devam

-
dönüşüm buguyla vuranında çenesi düşmüş
zırlama moduna geçtimi dönüş vur chat yap veled -
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!