Ben bu kadar hasar yesem hesabı silerdim heralde 😂 bunlar şimdi bu hasarları kabulde etmezler 😂 simya kapalıydı felan derler 😂
szef'e ufak bir damage çok üzülmesin
-
-
Ben bu kadar hasar yesem hesabı silerdim heralde 😂 bunlar şimdi bu hasarları kabulde etmezler 😂 simya kapalıydı felan derler 😂
Çözüm bulmak zor gelince bahane bulmak kolay geliyor tabii

-
Çözüm bulmak zor gelince bahane bulmak kolay geliyor tabii

Katılıyorum 😀
-
dostum bu senın carın herhalde bak da donusumlu hasarıda paylasırım
Oyun bilgin olmadığı buradan belli full ataktayım skill atsan çırpınmana gerek kalmazdı tek atardın
İstersen KRALIM diye arkamdan dolandığın zamanların ss ni atabilirim. Sen benim için değersiz önemsiz bir kişisin IQsuz gibi -
Katılıyorum 😀
atsana la sen kımsınde sana kralım cekecem aslanım
dunde paspastın bugunde paspassın
-
şaman safirinde olduğum halde 18k atan bı ezmesin kardeşim git pazar carından devam et hayalprest seni ataktan cıksan gene yıyecegın 40 39k saf damage
-
Hadi ötede ağla git dönüşüm bugu yap yarın öbür gün onuda fixlerlerse ortalıkda dolanman zor olacak ufaklık
-
Hadi ötede ağla git dönüşüm bugu yap yarın öbür gün onuda fixlerlerse ortalıkda dolanman zor olacak ufaklık
kardeşim bir şey iddia ettın at barı kuru kuru yalan atmakla olmuyor bu arada dönusumle 181k yıyecek kadar kötüsün xd
normal yelpazeyle slotlara 100k atıyom sana 55k dusun o kadar kötüsün
-
Azıcık karakterli bi insan olsanız zaten 5-10 dakikalık video atarsınız. "elinize sağlık" der geçeriz.Hadi burada boş chat yap. Rohan çok gördü balon adamları bi yerde patlarsın

-
Azıcık karakterli bi insan olsanız zaten 5-10 dakikalık video atarsınız. "elinize sağlık" der geçeriz.Hadi burada boş chat yap. Rohan çok gördü balon adamları bi yerde patlarsın

kardeşim karakterden bahsedıyorsun elinde olan ssi at madem kral cekmısım at hadi gelsin
-

Tamam en büyük sensin, şimdi git ötede oyna
Bu arada siz cooktan patladiniz 🤣 -
Andromeda balonu patladı, adamlar her gördüğü yerde kaçıyorlar.1v1 diyorum ona da yok diyorlar.Elimde 10 dklık video var istersen yükleyip atayım he ne dersin yakışıklı
? -

Sen uzun film istiyosun gibi doymadin heralde

-
Eline sağlık kardeşim. Dönüşüm fixlenmesi ile ilgili yazanlar var dc de ticket oluşturun yönetici arkadaşlar size dönüş yapacaklardır iyi oyunlar dileriz
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!