Ben sana söylüyorum işte yıllardır süren rekabetimizi bozmayalım. küfrün ve dahi aşağılamanın olduğu hiç bir yerde rekabet olmaz. Allah kimseyi o kadar düşürmesin.
Ben senin ne işini bilirim, ne de telefonunu bilirim. Sana kimsenin korkak dediği de yok herkes babasının oğlu, çayla çorbayla ancak karın doyar sende biliyorsun
Discord konusuna gelince, İkimizde gerekli uyarılarda bulunalım. Bu alttan almak değil gereğini yapmak olur. benim daha önce küfürden bir vukuatım olmadı olsun da istemem. şahsıma çok kez edildi ayrı konu. Gereğini yine senin loncan yaptı biletini kesti doğruya doğru derim. yapılan güzellikleri unutmam. Gücüm yettiği kadarıyla da kimsenin Anasına Bacısına küfür ettirtmem. Sende bilirsin sokakta bunlar kutsaldır. Aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.
Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. iyi oyunlar videon güzel olmuş e.s
Teşekkürler ogün bey ...
Bu ana bacı yapanlar sende bilirsin sokakta cezasız kalmaz adam halen ilk yaptığı hikayeyi milletin üstüne yıkıyor benim elimde kanıt var discordda bir yerde buluşulur bunu başlatan kimse özür dileyecek cezasız kalmamalı ...
Zamanında benim loncamın yaptığı erdemliliğin 1/10 unu bekliyorum istediğiniz zaman istediğiniz yerde ben ispatımı gösteririm , ben kimse bana ana bacı yapmadan yapmadım korkudan yorumları siliyor bende herşey ispatlı bu sorun böyle üstünü hadi kapatalım diyerek kapatılacak bir sorun değil ...