Dıckdator e Savunma öğreten Seiju abileri 2 kişiye savunma kapatamıyor ... yBABA nın ort direnişteyken skile teke gitme şoku gibi Nice Konulu Detaylar Sizlerle ...

• Ben sana söylüyorum işte yıllardır süren rekabetimizi bozmayalım. küfrün ve dahi aşağılamanın olduğu hiç bir yerde rekabet olmaz. Allah kimseyi o kadar düşürmesin.
    Ben senin ne işini bilirim, ne de telefonunu bilirim. Sana kimsenin korkak dediği de yok herkes babasının oğlu, çayla çorbayla ancak karın doyar sende biliyorsun :)
    Discord konusuna gelince, İkimizde gerekli uyarılarda bulunalım. Bu alttan almak değil gereğini yapmak olur. benim daha önce küfürden bir vukuatım olmadı olsun da istemem. şahsıma çok kez edildi ayrı konu. Gereğini yine senin loncan yaptı biletini kesti doğruya doğru derim. yapılan güzellikleri unutmam. Gücüm yettiği kadarıyla da kimsenin Anasına Bacısına küfür ettirtmem. Sende bilirsin sokakta bunlar kutsaldır. Aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.
    Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. iyi oyunlar videon güzel olmuş e.s

Teşekkürler ogün bey ...

Bu ana bacı yapanlar sende bilirsin sokakta cezasız kalmaz adam halen ilk yaptığı hikayeyi milletin üstüne yıkıyor benim elimde kanıt var discordda bir yerde buluşulur bunu başlatan kimse özür dileyecek cezasız kalmamalı ...

Zamanında benim loncamın yaptığı erdemliliğin 1/10 unu bekliyorum istediğiniz zaman istediğiniz yerde ben ispatımı gösteririm , ben kimse bana ana bacı yapmadan yapmadım korkudan yorumları siliyor bende herşey ispatlı bu sorun böyle üstünü hadi kapatalım diyerek kapatılacak bir sorun değil ...

• Yav veled benim ağzımdan küfürü boşver ailevi hakaret çıkmadan senin ağzından çıktıysa dc gelip tüm loncadan özür dileyip elini öpecen mi ?

Paşam felan sen hayırdır kimsinde paşam çekiyorsun yaşın kaç başın kaç senin veled panel yapan kimmiş bizde açık açığa konuş elinde ispat varsa konuş boş yapma bana panel kullandığını bile kabul ediyorsun nasıl yüzse anlamadım gitti ...

Sen hiç bişeyi bozamazsın aslan parçası ;)

Oğlum ben kimseden özür dilemem sen hala bunu anlamamışsın o dar kot şortu çıkarda kan gitsin beynine az sizden ala panelcimi var milletin karısını arayan siz milletin karısına kızına söven siz hala gelmişsin laf yapıyosun yaşa gelirsekde aramızda çok yaş farkı olduğunuda sanmıyorum koçum hadi yol al

• Teşekkürler ogün bey ...

Bu ana bacı yapanlar sende bilirsin sokakta cezasız kalmaz adam halen ilk yaptığı hikayeyi milletin üstüne yıkıyor benim elimde kanıt var discordda bir yerde buluşulur bunu başlatan kimse özür dileyecek cezasız kalmamalı ...

Zamanında benim loncamın yaptığı erdemliliğin 1/10 unu bekliyorum istediğiniz zaman istediğiniz yerde ben ispatımı gösteririm , ben kimse bana ana bacı yapmadan yapmadım korkudan yorumları siliyor bende herşey ispatlı bu sorun böyle üstünü hadi kapatalım diyerek kapatılacak bir sorun değil ...

Üstü kapatılacak şey değil diyosun ama nasıl bi karakterin varsa zamanında küfürleştiğin o insanla birbirinize yorum yazıp beğenileşiyosunuz gelipde burda sana kimse bişey yazmıyo etmiyo o yüzden havlama burda yol al paşam

• Üstü kapatılacak şey değil diyosun ama nasıl bi karakterin varsa zamanında küfürleştiğin o insanla birbirinize yorum yazıp beğenileşiyosunuz gelipde burda sana kimse bişey yazmıyo etmiyo o yüzden havlama burda yol al paşam

Bu ufaklığa lonca olarak haddini bildirecekmisiniz yoksa benim için herhangi bir uzlaşma söz konusu bile değildir , zamanında andromedanın yaptığı güzelliği değerlendirerek yorum yapmanızı bekliyorum bakalım nasıl oluyormuş konuşup halledilecek bir mesele miymiş bu ufaklığın derdi farklı kes kes tepemde horon tep diyor ben itinayla gerekeni yapacam merak etmeyin ;)

Zamanında ben kiminle küfürleştim saıyangod ile bana küfürleştiğim bir tane görüntü bulsana lale çekemeyince adamdan hasar yemeyi uyduruyorsun bir tarafından veled ötede oyna...

Yaş konusuna gelelim yaşla alakası yok paşamın bilmem neyin senin sorun beyinde heralde benimle kendini bir görmenden sıkıntı var bir değiliz ufaklık ort beci 2 sene sonra gördün sen anlatabiliyormuyum ;)

Bunlar daha iyi günlerin oyun sana zindan olacak ufaklık...

• Bu ufaklığa lonca olarak haddini bildirecekmisiniz yoksa benim için herhangi bir uzlaşma söz konusu bile değildir , zamanında andromedanın yaptığı güzelliği değerlendirerek yorum yapmanızı bekliyorum bakalım nasıl oluyormuş konuşup halledilecek bir mesele miymiş bu ufaklığın derdi farklı kes kes tepemde horon tep diyor ben itinayla gerekeni yapacam merak etmeyin ;)

Zamanında ben kiminle küfürleştim saıyangod ile bana küfürleştiğim bir tane görüntü bulsana lale çekemeyince adamdan hasar yemeyi uyduruyorsun bir tarafından veled ötede oyna...

Yaş konusuna gelelim yaşla alakası yok paşamın bilmem neyin senin sorun beyinde heralde benimle kendini bir görmenden sıkıntı var bir değiliz ufaklık ort beci 2 sene sonra gördün sen anlatabiliyormuyum ;)

Had bildirmeye gelirsek ben allahtan başka kimseye eyvallah demem önce bunu bi öğren Ben 8 senedir bu swdeyim ne rakipler gördüm sen ilk değilsin sonda olmayacaksın gücün yetiyorsa elinden geleni ardına koyma koçum her yerde her zaman kim kime dar ediyo görürürüz sen önce dar giyinmeyi bırakırsan seni belki ciddiye alabilirim bundan gayrı artık sana cevap yok videolarla tokat gibi cevap var paşam ( tabi korumalı alandan dışarı çıkabilirsen gerçi sen sadece pazar çarınla çıkıyosun onada benim yapabileceğim bişey yok.)

• Bu ufaklığa lonca olarak haddini bildirecekmisiniz yoksa benim için herhangi bir uzlaşma söz konusu bile değildir , zamanında andromedanın yaptığı güzelliği değerlendirerek yorum yapmanızı bekliyorum bakalım nasıl oluyormuş konuşup halledilecek bir mesele miymiş bu ufaklığın derdi farklı kes kes tepemde horon tep diyor ben itinayla gerekeni yapacam merak etmeyin ;)

Birader sen ne uzatıyon hala, kafa da kurup kurup buraya bir şeyler yazıyosun uzatma dedikçe uzatıyorsun. zamanında bizde lonca olarak yapacağımızı yaptık eskiler eskidendi sen olayı çok farklı anlamışsın. Önümüze bakalım Ne yapacaksan yap oyun mu oynatmıyon farm mı attırmıyon görelim heyecan iyidir

senle uzlaşmak isteyen kim küfür olmasın dedim, sen de aynısını dedin bitti gitti bu kadar sanki barış imzaladık

Burada kimin ne yaptığını bizde biliyoruz görüyoruz zamanında kimlerin anasına bacısına küfür edipte insanları soğuttuğunuzuda biliyoruz karıya kıza küfürleri ben gözümle gördüm kulağımla duydum neyi zorluyosun hala, derdin başka senin eğer derdin ilgi görmekse başka kapıya burası ilgi bahçesi değil haydi uzatma kapat konuyu oyunumuza bakalım

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!