ŞaaşkınSura xD
-
-
Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem 
-
ben bu video atarken utanırım klakşglakşlg keşke kamudan çıkıp gezebilsen

-
Gerçekten mi hahah XD lan adamla bire bir arıyorduk
Toplu savaşlarda at bu hasarı öle koy sana tavsiyem 
kendini güçlü sanıyor

-
Tebrik ederim güzel hasar arkadaslar genelde 5v1 atarken 5v2 atarken falan video atıyorlar kimse birşey demiyor ilk defa bir yerde eksik kalmanın sokunu yasıyorlar sanırım
-
ben bu video atarken utanırım klakşglakşlg keşke kamudan çıkıp gezebilsen

:(#CapCut Bu harika videoyu CapCut'ta hazırladım. Denemek için bağlantıyı açın: capcut.com/tools/desktop-video-editoryoutu.beSu arkadası atarken utandın mı acaba merak ettim ?
-
https://youtu.be/macdWt8sWy4?si=iJLbs9I60zjAUn3X
Su arkadası atarken utandın mı acaba merak ettim ?
Bunlarda ne arasın o utanç duygusu farmlık hesaplara damega atıp buraya atmaya nasıl yüz buluyorlar bilmiyorum
-
https://youtu.be/macdWt8sWy4?si=iJLbs9I60zjAUn3X
Su arkadası atarken utandın mı acaba merak ettim ?
birincisi orada 1-1 atalım gel muhabbeti oldu teeksurayla esconar arasında, ikincisi o arkadaş yediği hasarları inkar ediyordu, üçüncüsü ise (bonus)kuyruk acısını anlıyorum

-
Bunlarda ne arasın o utanç duygusu farmlık hesaplara damega atıp buraya atmaya nasıl yüz buluyorlar bilmiyorum
Kendini farmlik olarak görüyorsan bir şey diyemem. Neyse güzel hasar vurmuşsun tebrik ederim. Ama bir dahakine kamudan çıkta gel :)) Isırmam seni merak etme.
-
birincisi orada 1-1 atalım gel muhabbeti oldu teeksurayla esconar arasında, ikincisi o arkadaş yediği hasarları inkar ediyordu, üçüncüsü ise (bonus)kuyruk acısını anlıyorum

Benim kimseye karsı bi kuyruk acım yok herkes videosunu atsın seyir olur zevki olur rekabeti olur misal olarak veriyorum x loncası olmasa sende zevk alamazsın b loncası olmasa bende zevk alamam bazen tebrik edip gecmek lazım ben ortalıkta dolasırken 100k yedigimde oluyor ölümsüz degil hesaplar iyi oyunlar sana 😉
-
Benim kimseye karsı bi kuyruk acım yok herkes videosunu atsın seyir olur zevki olur rekabeti olur misal olarak veriyorum x loncası olmasa sende zevk alamazsın b loncası olmasa bende zevk alamam bazen tebrik edip gecmek lazım ben ortalıkta dolasırken 100k yedigimde oluyor ölümsüz degil hesaplar iyi oyunlar sana 😉
Söylediğin bu söze katılıyorum sonuçta rekabet oyunu. Merak etme ben yok şöyleyim böyleyim diyen bir tip değilim ölmeme kompleksine de girmiyorum girsem bazıları gibi 90 yaşamda gezerdim
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!