küfür hakaret

• HER GÜN BİRİ ANA BACI SÖVÜYOR DAHA HALA ŞİKAYET EDECEM DİYE UĞRAŞIYOR HASBAM. DELİKANLI OL BABA PARASININ YANINA BİRAZ ONUR VE HAYSİYET EKLE Kİ KİMSE SANA BÖYLE KELİMELER KULLANMASIN ADAMLAR SIRF SANA SÖVMEK İÇİN ÇAR AÇIYORLAR ÇÜNKÜ DİBİNE KADAR HAKEDİYORSUN

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• yaw engin seninde herkez anana bacına sövüyor ama senin haberin yok kardeşim ben bu şahsı tanımıyorum mesajına cevap vermedim diye sövüyor Yine Fistanını giymişsin az erkek ol pusya yatmış tilki gibi hata arama sen neysen ben de oyum oyuncuyum ama hoşuma giden bir şey var senin gibi kendini bir şey zanneden avam ların hakkını veriyorum 1 kaç itemin var diye kendini bir şey zannediyorsun ama bi.. degilsin agalamaya devam et engin İFTİRACI Kolpacı..

• xXaLiTaXx Senin yapmadıgın ne malum sen öyle karaket yoksunu birisinki 50 won için kaç gündür aglıyorsun farklı kişilere mesaj attırıyorsun öyle basit bir insan sın ki yemin derim Senin gibi erkek kılgına girmişlerin şerinden Rabbim korusun her türlü fitne fesat iftira düşürme beklenir senden bundan sonra bana her gelen mesaj da senle alakalı hep ifişa edicem sende rezil olcaksın foruma çünkü senin ederim 50 woncuk Engin....:)

• ben sen gibi karakter eksikliği yaşamıyorum söveceksemde ana çarımdan söverim delikanlı gibi. herkes biliyor kimin dolandırıcı olduğunu aslanım sen istediğine istediğini yaz beni herkes bilir bu oyunda. sen gibi kimseyi kandırmaya kalkmadık kimseden bişey çalmaya da kalkmadık. 50 vonluk değil 500 vonluk olsada hepsi elimizde var şükür. muhtaçsın ve hep muhtaç kalacaksın. az akıllı oyna oyunuda annen ile değil anıların ile ansınlar seni zevkle okuyorum hislerimize tercüman oluyor sevgili kardeşlerimiz. bilmeni isterim aynı duyguları paylaşlıyorum sana yazanlar ile acayipte keyif alıyorum

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• Bu arkadaşın bu kadar çok bildirim yapmasında art niyet vardır. İnsanları kışkırtıp kendine sövdürtüyor belli ki. Konuşmaların öncesinde ki yazışmalar vs. görünmemektedir. Bence değerli Rohan2 yönetimimizin bu arkadaşa fazla anlayışla karşılık vermektedir. Bu arkadaşın bildirimleri detaylı bir şekilde sorgulanması gerekmektedir.

• Bu arkadaşın bu kadar çok bildirim yapmasında art niyet vardır. İnsanları kışkırtıp kendine sövdürtüyor belli ki. Konuşmaların öncesinde ki yazışmalar vs. görünmemektedir. Bence değerli Rohan2 yönetimimizin bu arkadaşa fazla anlayışla karşılık vermektedir. Bu arkadaşın bildirimleri detaylı bir şekilde sorgulanması gerekmektedir.

Arkadaşalr Toplu Konu Açalım Bu Arkadaşı Bildirelim Art Niyetli Pmlerin Öncesi Yok Banada Öyle Yaptı Banlattırdı Gmye Diyorum Loglardan İncele Yok Diyor Bana Gelince Hemen Var xXaLiTaXx engin abi toplayalım arkadaşalrı açalım konuyu gereken yapılsın aciz oldum ben bundan

• En önemlisi herkesi etkileyen konu olduğunu düşünüyorum. Forumda ki kalite 0'a indi diyebilirim bundan dolayı. Küfür, hakaret, tehdit bildirimleriyle doldu, taştı. Oyunda ki yeniliklerin, savaşların paylaşıldığı konuların görünürlüğü azalmaktadır. Üçüncü bir kişi foruma baktığında bu kişiden dolayı oyunun kalitesinin düşük olduğunu düşünmektedir. Bu bildirimleri yapmaya devam edecekse de biz neden görüyoruz? Discord üzerinden veya ticket sistemi üzerinden bildirim yapabilir.

• Arkadaşalr Toplu Konu Açalım Bu Arkadaşı Bildirelim Art Niyetli Pmlerin Öncesi Yok Banada Öyle Yaptı Banlattırdı Gmye Diyorum Loglardan İncele Yok Diyor Bana Gelince Hemen Var xXaLiTaXx engin abi toplayalım arkadaşalrı açalım konuyu gereken yapılsın aciz oldum ben bundan

Oyunla alakası olmayan bir kişi bile görse bu halini bu kişinin ortada ki art niyeti görebilir.

• Oyunla alakası olmayan bir kişi bile görse bu halini bu kişinin ortada ki art niyeti görebilir.

Knk asosyal insan başıma gelen olay bu şekilde ormanda metin kesiyordum geldi kesti yat aşagı Kah*e diye getirdi yan çarını kesti sürekli ordanda sövdü pm den devam etti sövmeye ben sövünce pm yi kapattı ss aldı gm ye attım 1 gün ban yedim tamam haksızım kabulleniyorum ama gm ye diyorum loglara bak incele bi neyin nesi bu hep yarım konuşmaların ss ini atıyor art niyettir bu forumun kalitesi düştü dışardan giren biri aimshot yeni bir konu açtı aim shot hakaret konusu aimshot bilmem ne konusu yeter artık Rohan2 Gmler El Atsın

• thekral21 Ya sen kadar gevşek karaktersiz bir insan görmedim türkçe küfür edemicek kadar korkak zavallısın sen ama senin dilinden anladığım için işin patladın bana telefonunu ver diye Tehtit eden sen gelmiş burda yag gibi üste çıkmak Bunların tek Sebebi vardır O Da engin deden şahsın piskolojik sorunları var milleti kışkırıp bana yazdırıyor bunu zaten deffatle söyledim xXaLiTaXx bu şahıs Haddini aşmıştır oyunun bana verdigi sandıgı tehtit şantaj yaparak benden çalmaya çalışmıştır hidraya çıktık diye sana o sandığı vermek zorunda degilim ki vericektim sen Hakaret etmeye başladın yok seni şöye yapıcam yaptırıcam diye tehitit ettin Ticaret yoluylya senden aldıgım Çaldığım bir item varsa kanıtla ben razıyırm Ama Kendi beyninde kurudugun yalana inanıp benim adımı karayalayamazsın Herkez kendince bir yatırım yapıyor az .. çok herkez emek veriyor 3 .5 yandaş topalyıp benim üsütme iftira atıp karalamaya çalışman erkek adama yakışmaz bir sonun varsa şahsi Kİ Benim oyun harici Hiç kimseyle bir alış verişim ticaretim olmamıştır ben tanıdıklarımı buraya yazdırmıyorum Senin gibi Engin çünkü şuçlu hissetmiyorum sen tutuştugun için milllete afiş ediyorsun yazdırıyorsun keşke o ss leri alsaydım zorla sandıkları istedigini tehitilerini ama senin kadar ucuz olmadıgım için kayıt altına Almadım ama keşke alsaydım Son olarak şunu dicem bu saçma sapan şeylerlerle uğraşmak istemiyorum Suçlusun Engin Piskolojin zaten belli ediyor zeyl bu şahısı ne oyunda nede burdan tanımıyorum ama benim hakkımda rahat ça yorum yapabiliyor şimdi buda enginin şakşakçılarından umurumda mı değil benim Milletin etigi küfürleri atmam niya batıyorsa bu şahıslara onuda anlamış degilim neyse BENİM KİMSEYLE BİR ŞAHSİ SORUNUM YOKTUR Bazı insanlar bunun oyun oldugunu unutuyor ben istemedikten sonra kimse benden benim olan bir itemi isteyemez ve beni karalayamaz xXaLiTaXx Engin bu davranışlarına son ver ben 30 yaşında bir bireyim böyle yalan dolan atmya devam edersen seni savcılıga vericem hakkımda zanda bulunduğun için bilgin olsun böyle basit şeyleri Bırakıp oyunumuza Bakalım Rohan2 Ailesi saygılar sevgiler...

• Bizden neden senin millete kendini nasıl sövdürttüğünü görmek zorundayız? Sayın Rohan2 Yönetimi hiç bir şey yapamıyorsanız; lütfen küfür hakaret bildirimlerini farklı, bir konu başlığı adı altına taşıyınız.

• zeyl Bakma bilader ozaman sana batan ne kardeş bakma ozaman sana bak diyen mi var oyununu oyna benim atığım Ss ler seni hiç ilgilendirmiyor yazacak bir şeyin yok burda çingene gibi suyu bulandırma bak dalgana dostum konun nele alakası yok senin de benim le alakan yok anladınmı işne bak sadece...

• Aimshot Git Allahından Bul Asosyal insan seni destan yazmışsın yukarıda haksız oldugun o kadar bariz ortadaki utan biraz köşede utan diyecegim tek şey bu ama bunuda bil dedikodu yaparak ss alarak pm kapatıp ss alaram yaptıgın hareketler çocukca zihniyetin çok yanlış sana abi tavsiyesi az olgun ol adam ol şikayetçi olma herşeyden madem çekemiyorsun girme hiç bir platforma

• Vega 2 Kasım 2025 21:18

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!