thekral21 tarafından yazılan gönderiler

ben bunun froskeer isimli hesabını banlattım palandirdeki tam birleşime 1 gün kala ban yedi deposundaki itemleri silinmiş o gün yemin etti rohandan intikam alıyor herkezi bilerek kışkırtıp sadece karşı tarafın ettiği küfürleri ss alıp atıyor amacı belli ben ban yedim herkez ban yesin

Sayın Yetkililer Sayın Gm Ler Artık Görün Bunu Diyen 3 Degil 5 Degil Bu Adam Sorunlu herkese ss alıp banlatıyor kendi sövüyor pm kapatıp ss atıyor sizde banlıyorsunuz logları incelemeden ayıptır herkes bu adamdan şikayetçi Aimshot bu adam sıkıtnlı aimshot forumu çöp etmiş konu aça aça sizide kınıyorum oıyun yetkilileri böyle adamı sırf ep çok alıyor diyemi barındırıyorsunuz

Aimshot Git Allahından Bul Asosyal insan seni destan yazmışsın yukarıda haksız oldugun o kadar bariz ortadaki utan biraz köşede utan diyecegim tek şey bu ama bunuda bil dedikodu yaparak ss alarak pm kapatıp ss alaram yaptıgın hareketler çocukca zihniyetin çok yanlış sana abi tavsiyesi az olgun ol adam ol şikayetçi olma herşeyden madem çekemiyorsun girme hiç bir platforma

Oyunla alakası olmayan bir kişi bile görse bu halini bu kişinin ortada ki art niyeti görebilir.

Knk asosyal insan başıma gelen olay bu şekilde ormanda metin kesiyordum geldi kesti yat aşagı Kah*e diye getirdi yan çarını kesti sürekli ordanda sövdü pm den devam etti sövmeye ben sövünce pm yi kapattı ss aldı gm ye attım 1 gün ban yedim tamam haksızım kabulleniyorum ama gm ye diyorum loglara bak incele bi neyin nesi bu hep yarım konuşmaların ss ini atıyor art niyettir bu forumun kalitesi düştü dışardan giren biri aimshot yeni bir konu açtı aim shot hakaret konusu aimshot bilmem ne konusu yeter artık Rohan2 Gmler El Atsın

Bu arkadaşın bu kadar çok bildirim yapmasında art niyet vardır. İnsanları kışkırtıp kendine sövdürtüyor belli ki. Konuşmaların öncesinde ki yazışmalar vs. görünmemektedir. Bence değerli Rohan2 yönetimimizin bu arkadaşa fazla anlayışla karşılık vermektedir. Bu arkadaşın bildirimleri detaylı bir şekilde sorgulanması gerekmektedir.

Arkadaşalr Toplu Konu Açalım Bu Arkadaşı Bildirelim Art Niyetli Pmlerin Öncesi Yok Banada Öyle Yaptı Banlattırdı Gmye Diyorum Loglardan İncele Yok Diyor Bana Gelince Hemen Var xXaLiTaXx engin abi toplayalım arkadaşalrı açalım konuyu gereken yapılsın aciz oldum ben bundan

Merhaba,

Oyun içi rekabette bu tarz göz korkutucu mesajlar normaldir. Oyun kurallarımız gereğince, oyun dışı tehdit içeren bir söylem olması durumunda cezai işlem uygulanmaktadır. Bu nedenle, cezai işlem gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dileriz.

Abi Allah İçin Diyorum Bak Allah İçin Bu Adam Sorunlu İnsanlara Pm den Sövüp Kapatıyor Pm Yi Millet Sövünce ss Alıp Banaltıyor Bu Arkadaşı Banlayın Forumda Oyunda Muteleyin Bakın Konu Açabielcekmi gereki sizin yapmanız lazım o kadar konu var tek tek okuyup bu arkadaşa o kadar insan atıp tutuyor ki 1 tanesi haksız olsuın 10 tanesi demi haksız

bir adamın hiç mi seveni olmaz bir oyunda lafının bir kaç tane temsilcilerinden bu çocuk. sevilmiyor ki millet hem türkçe hem kürtçe baya yaad etmişler. ne yalan söyliyim eğlenerek okuyorum bu elemana yazılan küfür ve hakaretleri içimizi soğutuyor arkadaşlar. hem yohoraya almasınlar hem normal boslara sokmasınlar ohh maradonda pazar çarı keser durur artık yetersiz.

Knk 24KASIM Ben Bu Botu Hep Kesiyorum Kaçarak KEsiyor Hergün Şikayet Her Saat Şikayet Ediyor İnsanın Bir Tane Arkadşaı Olmazmı asosyal osursan buraya yazıyor bir tane seveni yok ya dışlnamış bence bu ailesinden ilgi almaya çalışıyor

Merhaba Hesabımda Pazar Kurdum Mordor Serverinde Oyun Sonu Diye Pazar Ama Herhangi Bir İtem Satışı Yang Satışı Yapmadım Ve Aklımın Ucundan Geçirmedim Bile Bilmiyordum Yasaklı Kelime Oldugunu Ben Sadece İtemim Daha Hızlı Satılsın Diye Öyle Bir Pazar İsmi Kurdum 100 Ep Çektim Oyun SOnu Yapsaydım 100 ep Çekmezdim Lütfen Hesabımı Açınız Gece Gündüz Emek Vererek Kastım Hesabı Ben Nick :KOMUTANALGOS