TEHTİT VE FARKLI HESAPLARLA SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYOR YOHARAYA SOKMİCAKMIŞ BENİ BİRDAHA
-
-
oyunda pvp de olduğunu umarım kavrarsın

-
Metheus
22 Ekim 2025 22:23 Konuyu bu forumdan Ekran Görüntüler / Videolar bu foruma Kural İhlali Bildirimi taşıdı. -
bir adamın hiç mi seveni olmaz bir oyunda lafının bir kaç tane temsilcilerinden bu çocuk. sevilmiyor ki millet hem türkçe hem kürtçe baya yaad etmişler. ne yalan söyliyim eğlenerek okuyorum bu elemana yazılan küfür ve hakaretleri içimizi soğutuyor arkadaşlar. hem yohoraya almasınlar hem normal boslara sokmasınlar ohh maradonda pazar çarı keser durur artık yetersiz.
-
Merhaba,
Oyun içi rekabette bu tarz göz korkutucu mesajlar normaldir. Oyun kurallarımız gereğince, oyun dışı tehdit içeren bir söylem olması durumunda cezai işlem uygulanmaktadır. Bu nedenle, cezai işlem gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.
Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz.
-
bir adamın hiç mi seveni olmaz bir oyunda lafının bir kaç tane temsilcilerinden bu çocuk. sevilmiyor ki millet hem türkçe hem kürtçe baya yaad etmişler. ne yalan söyliyim eğlenerek okuyorum bu elemana yazılan küfür ve hakaretleri içimizi soğutuyor arkadaşlar. hem yohoraya almasınlar hem normal boslara sokmasınlar ohh maradonda pazar çarı keser durur artık yetersiz.
hergün büyük keyifle okuyorum hiç üşenmeden günde 2 3 tane şikayet atıyor
-
Knk 24KASIM Ben Bu Botu Hep Kesiyorum Kaçarak KEsiyor Hergün Şikayet Her Saat Şikayet Ediyor İnsanın Bir Tane Arkadşaı Olmazmı asosyal osursan buraya yazıyor bir tane seveni yok ya dışlnamış bence bu ailesinden ilgi almaya çalışıyor
-
Merhaba,
Oyun içi rekabette bu tarz göz korkutucu mesajlar normaldir. Oyun kurallarımız gereğince, oyun dışı tehdit içeren bir söylem olması durumunda cezai işlem uygulanmaktadır. Bu nedenle, cezai işlem gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.
Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz.
Abi Allah İçin Diyorum Bak Allah İçin Bu Adam Sorunlu İnsanlara Pm den Sövüp Kapatıyor Pm Yi Millet Sövünce ss Alıp Banaltıyor Bu Arkadaşı Banlayın Forumda Oyunda Muteleyin Bakın Konu Açabielcekmi gereki sizin yapmanız lazım o kadar konu var tek tek okuyup bu arkadaşa o kadar insan atıp tutuyor ki 1 tanesi haksız olsuın 10 tanesi demi haksız
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!