TrooySS ve yandaşlarını ağlatırkene .d

• Ws Teklıfı yapan sensın ? bu 1 15levle pazar çarı kesen sensın buda 2 vıdeoyu kessmıssın buda 3 vıdeonun dıger kalanı nerde yşaam bastıkların flana buda 4 son olarak ws bufsuz esıt sekılde atılır .:) kesıldıkden sonra mayı bayraga gıdıp buf alıp gelmeyle ws atılmaz. sen ananın karnında tekme atarken ben samarra serverınde kesmedık adam bırakmadım tamam mı ? once ws atmasını ogren sonra edebıyat yaparsın edebiyatta degıl ya . .D

• Çöle geçin potsuz vs atın . Bu arada TrooySS vs kurallarına vs çok dikkat ediyorsan , orada zihinsel gelip vurmaya başladığında seninde adama vurmayı bırakman lazımdı :)).

▂▃▅▆█ . JUST OWN .

• la sen büyündünmü :D 1/1 vs atmayı öğrendindim eqweqweqw güldürme beni bot kestiğin adamlar boş ne zaman geçicen karşıma atığın viido boş seni kyanitli çarla tokatlıyorum birde utanmadan viido çekiyorsun yazık

• 1SYANKAR olum Sen TroySS ile aynı köyün uşagısın la it iti ısırmaz siz ne yapıonuz

• Kaybettiğin bir oyunda öğrendiklerin,Kazandığın oyundan öğrendiklerinden daha fazladır.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!