• Selamlar herkese,

Tam 3 yıldır severek oynadığım ROHAN2’ye artık ara verme zamanı geldi. Hatta bıraktım da diyebiliriz.

Bu oyunda güzel dostluklar edindim, güzel anılar biriktirdim. Elbette zaman zaman tatsızlıklar da oldu ama hepsi oyunun bir parçasıydı. Birlikte yol yürüdüğüm, sohbet ettiğim, aynı ekipte mücadele ettiğim herkese teşekkür ederim.

Benden yana hakkım varsa herkese helal olsun.

Herkese bol şans, güzel droplar ve keyifli oyunlar diliyorum. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

• Selamlar herkese,

Tam 3 yıldır severek oynadığım ROHAN2’ye artık ara verme zamanı geldi. Hatta bıraktım da diyebiliriz.

Bu oyunda güzel dostluklar edindim, güzel anılar biriktirdim. Elbette zaman zaman tatsızlıklar da oldu ama hepsi oyunun bir parçasıydı. Birlikte yol yürüdüğüm, sohbet ettiğim, aynı ekipte mücadele ettiğim herkese teşekkür ederim.

Benden yana hakkım varsa herkese helal olsun.

Herkese bol şans, güzel droplar ve keyifli oyunlar diliyorum. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

MrKralArthur

• Yıllardır oynadığım bu oyunda senin gibi kaliteli, saygılı ve değerli bir insanla çok nadir karşılaştım. Oyunu bırakman gerçekten hepimiz için büyük bir üzüntü. Umarım bir gün tekrar aramıza dönersin. Sen sadece iyi bir oyuncu değil, aynı zamanda harika bir başkan ve gerçek bir Maestro şefiydin. Emeklerin ve bize kattıkların için teşekkür ederim. Yolun açık olsun, umarım yeniden görüşürüz.

• Canım abim, bugüne kadar ne istediysek elinden gelenin son damlasına kadar bize yardımcı oldun. Her zaman yanımızda oldun, bize yol gösterdin ve desteğini hiç esirgemedin. Sen bizim için sadece bir başkan değil, aynı zamanda gerçek bir ağabey ve yol gösteren bir kılavuzdun. Yokluğun gerçekten hissedilecek. Geri dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarım bir gün yeniden aynı çatı altında, birlikte mücadele ederiz. Kendine çok iyi bak, seni özleyeceğiz.

• Sizinle hiç tanışma ya da birebir sohbet etme fırsatım olmadı ama hakkınızda duyduklarım ve gördüklerim, nasıl bir insan olduğunuz hakkında güzel bir izlenim bıraktı bende. Herkesin sevgisini ve saygısını kazanabilen insanlara pek sık rastlanmıyor. Sizin gibi kaliteli bir oyuncunun oyundan ayrılması gerçekten üzücü.

Umarım bir gün yeniden dönersiniz. Belki o zaman tanışma ve sohbet etme şansımız olur. Kim bilir, belki de geç kalınmış güzel bir tanışıklığın başlangıcı olur. Şimdiden her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. 🌹

• Umarım bu yalnızca kısa süreli bir ara olur. Sizinle tanışma fırsatı bulmayı ve bilgi ile tecrübelerinizden istifade ederek yol göstericiliğinizden faydalanmayı gerçekten çok isterdim. Size yalnızca bir ya da iki kez danışma imkanım oldu; ancak her defasında vakit kaybetmeden verdiğiniz isabetli yönlendirmeler sayesinde doğru kararlar alabildim. Bu kısa etkileşimler dahi üzerimde son derece olumlu bir izlenim bıraktı. Emekleriniz, nezaketiniz ve insanlara sağladığınız katkılar için içtenlikle teşekkür eder, en kısa zamanda yeniden aramızda olmanızı temenni ederim.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!