This is KOVALARIMHA

• sanırım bu montaj olabilir, 60 61k spaceyi çözmeci çarlar yiyor hem eleman ne diyor ben o kadar hasar yemem atabilen varsa alsın atsın videoyu foruma izleyelim, montajsız bir video atsanız şuraya izleyip göreceğiz, yok illada montaj video üzerinde oynamalar boş çara space atıp istfatihasını oraya koymalar , koskoca adam, yalan borcu yok sonuçta yediği damageleri görüyordur ekranda(!) yok yok ben inandım kesin montajdır bu , 30 40k olsaydı yine inandırıcı olurdu(!) 60 61k da yemezsin sonuçta

eline sağlık ağır bir video olmuş bu, biraz zaman tanı hazmetmeleri uzun sürebilir

• sw ye ok savunması dizdirmişlerrrrr siz portakalda vitaminken bizim veya benim küpe papuc 4lü savaş setim setimiz vardı ahhh ahhh ne günlere ne hallere kaldık :D

15 kişiden 12si ağır hasarlı laf olsun torba dolsun ağıza geleni yazın ağıza geleni söyleyin kendileri çalıp kendileri söylüyor:D

manipüle desen yüzde 1500

Aynen reis portakalda vitamin olanlar şimdilerde portakal olmuşlar iki tarafında yazılarına gülmekten katılıyorum genelde inandığınızda sizi güldürsün arkadaşlar :D sizde olmasanız haftada bir girip şuraya eğlenecek post bulamaz kimse

Hamburger canavarı sence 60 k vurmuş olsan oradaki hemen hemen herkese o damageyi vurmuş olman lazım 60k hasar yiyipde dayanabilecek bir çar göremiyorum heleki yaşamın 3 sn de basıldığını varsayarsak nedense benim çar ölmüyo şunun uzun versiyonunu atda gerçek olup olmadığını anlayalım

videoda sahte olacak kısım neresi tam olarak hasarlar görünüyor merak ettiğimden soruyorum tamamen biraz uzak kaldık diğer kesitleride izlerken ona göre izleyeyim hepiniz ekranlarınızda bu hasarları atıyorsunuz çünkü

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!