Oyunda görmek istemedimiz muhabbetler ne yazıkki
-
-
- YENİ
hahahahahahahhahahaha hahahahahahah hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaah
-
- YENİ
çok korktun dimi item almak için attığın “Nu” ifşanı paylaştı diye xd
-
- YENİ
İnsanla hayvanı ayıran şey akıldır kardeşim.
bu akılsız insanlarla birebir diyaloga girmekte akılsızlıktır.
asosyal hayatını bilgisayar başına adamış tabiri caizse boşa geçmiş bir ömüre sahip bu mahlukat grubundaki insanlarla
muhabbet, sohbete girmek insanın kendine yaptıgı en büyük hakarettir.
ben nacizane görüşümü belirtiyorum, oyunda görmek istemedigimiz muhabbetler diye
KİMSENİN CİNSEL TERCİHİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ LAKİN BU DURUM BİZİ İLGİLENDİRMİYOR DİYE
TERS CİNSELLİGE SAHİP ARKADAŞLAR OYUN İÇİNDEN FLOOD GEÇMEMELİ BEN YÖNETİMİN GEREGİNİ YAPACAĞINI DÜŞÜNEREK BU SS'İ PAYLAŞMIŞ BULUNUYORUM.
-
- YENİ
Ömrünü ekran başında çürüten, dışarıdaki hayatı unutup monitör ışığını güneş sanan tayfaya acil şifalar diliyorum. Özellikle cüceler ve keller üstüne alınabilir. Gerçek hayatta iki kelimeyi göz teması kurarak konuşamayan adamların internette ego kasması inanılmaz trajikomik. Markette poşet isterken sesi titreyen tip geliyor Discord’da racon kesiyor, millete üst perdeden konuşuyor. Çünkü gerçek dünyada hiçbir ağırlıkları yok. Ne karakter var, ne başarı, ne saygı. Hayatta bir vasfı olmayınca insan mecburen sanal ortamda kendine kişilik uyduruyor. Aile ilgisi eksik, sosyal beceri sıfır, özgüven yerlerde… sonra oyunda üç kişi görünce kendini önemli biri sanıyor. Kınamıyorum gerçi; bazıları yaşamayı beceremeyince rol yaparak ayakta kalıyor.
ÇOK YAŞAYIN YÜCE LİDERİMİZ
“AzizVefa”
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!