İstanbul Fatih bölgesinde sağanak yağmur
-
-
Bu kadar zoruna gitceğini bilseydim kesmezdim seni 😂 oyundan 3 farklı hesapdan yazman dc den 2 farklı hesaptan yazman bide burada forumu meşgul etmen baya zorunu gitmiş olmalı elinden bişey gelmeyince böyle saçma sapan şeylere başvuruyosun zavallı seni 😂
-
hem hayatsız hem keltoş en sevdiğimm en sevdiğiimmmmmmmmmmmmğ niye profil resmini değiştirdin aşkım utandın mı kel ve cüce olduğun için 🧑🦲
-
-
-
-
İstanbul Fatih bölgesinde sağanak yağmur diye açılan bu konuda [ iStFaTiHi ] Kardeşimize KEL ve KÜÇÜK boylu oldugu için kasten onun adına açılmış sayıyorum ve bu konuyu açan arkadaşa yakıştırmıyorum.
Kişinin Fiziki yapısı bizi kesinlikle ilgilendirmemeli biz oyunun gerçekten oyun tarafında olmalıyız.
İtham ettigin şekilde [ iStFaTiHi ] nickli kardeşimizin küçük boylu ve kel olması bizi ilgilendirmemeli. Rica ediyorum bu konuyu silelim
vsauronnN
-
Ayrıca oyun içi rakip olsak yada her hangi bir şekilde kavgalı olsakta ben bu konu da her zaman seninleyim.
Allah vergisi alay edilecek bir konu değildir.
-
Bacak kadar çocuksunuz kırşkırtmak için ne yapacağınızı şaşırdınız kesildiğiniz zaman yiğit abinize ağlamayın tamam mı beyler karı gibi gibi hemen yetiştiriyosunuz sizi yiğit abiniz kurtaramaz maalesef.
-
KELALAKA
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!