BAK GELİYO 97 KE ÇEK ÇEK :D
-
-
-
canın sıkıldıkça izlersiniz
-
Övünebileceğiniz bi o var elinizde hala daha adamı tebrik etmiyorsunuz Emre eline sağlık ciğerim şu Suzuki arkadaşı göremiyoruz hiç varı yoğu sattılar heralde
bi o mu var Allah'tan kork senin 112- 113k ifşalarında var istersen akşam yükleyim her zaman 2 lonca arasında planlanıp girdigimiz savaşda kazanan taraf belli heralde klavye başındayken beynini başka odada bırakıp öyle yazıyorsun
-
10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.
Canım ben kimseye yalan mal satmadım eğer kalkana ihtiyacın varsa gel + 9 vereyim karakter kelimesi ile sen hiç Yanyana gelemezsiniz düşmansanız delikanlı olun ağlamayın çarınızı getirin evlat
-
10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.
#dengimizdeğilsiniz
Soğan erkeği geldi sorsana coma vegaya oyun dışımı hesap yapmışım
-
biberon getirin şunlara 😉😂😂
-
fısssssplayer dönme dolap oldun sura - şaman ninja gez de karaktersizliğine çözüm bulamazsın. 😉😉
-
Ninjanın yan karakteri şaman hala duruyor ben senin gibi çar bozup çar yapmam yakışıklı savaşa ne gerekiyosa o karakterle gelirim. Bu yakışıklılığına bu kadar zeka fazla gibi enis
-
Ninjanın yan karakteri şaman hala duruyor ben senin gibi çar bozup çar yapmam yakışıklı savaşa ne gerekiyosa o karakterle gelirim. Bu yakışıklılığına bu kadar zeka fazla gibi enis
Bilgisayar başında fazla geçirmekten beynin uyuşmuş. Tr de ki hayalinde ki oyunculara özenmeyi bırak Holly abin var bunada ona özen 😂😂 Diyetisyene gitmeyi de aksatmıyorsun dimi 😂😂
-
Kimse baktıysan yanlış kişiye bakmışsın eğer istersen özelden sana bi foto sallıyım yakışıklı kardeşim şişman mı değilmi o zaman karar verebilirsin hay senin tipini ahahaha
-
Kimse baktıysan yanlış kişiye bakmışsın eğer istersen özelden sana bi foto sallıyım yakışıklı kardeşim şişman mı değilmi o zaman karar verebilirsin hay senin tipini ahahaha
Senin Ogün ile olan videondan erkeklerden hoşlandığın belli de ben sadece kadınlardan hoşlanıyorum. Bana resim atma yani hiç boşuna 😂😂😂
-
bi o mu var Allah'tan kork senin 112- 113k ifşalarında var istersen akşam yükleyim her zaman 2 lonca arasında planlanıp girdigimiz savaşda kazanan taraf belli heralde klavye başındayken beynini başka odada bırakıp öyle yazıyorsun
Sen ve zeyl o loncanın en zayıf halkalarısınız o bahsettiğin damageleri agilede filan atmışsındır çünkü sende onu yapacak Çar yok şimdi gidin lonca liderinize ve Ercan abinize söyleyin ha birde Mahsun var tabi aranızda delikanlı olan o 3 kişi taşıyor loncayı yoksa sizden hiç bir cacık olmaz Göktuğ kardeş ayrıca hitaplarınıza dikkat edin elinkini görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış beynim var diye gezme sokaklarda
-
Senin Ogün ile olan videondan erkeklerden hoşlandığın belli de ben sadece kadınlardan hoşlanıyorum. Bana resim atma yani hiç boşuna 😂😂😂
O profil resmine bakan kadın bulursan hiç kaçırma direk bas nikahı aslanım
-
O profil resmine bakan kadın bulursan hiç kaçırma direk bas nikahı aslanım
Ya sus ihtiyar kıcında ki kıllar ağarmış gelmiş burada kadın bul falan diyon
-
Ya sus ihtiyar kıcında ki kıllar ağarmış gelmiş burada kadın bul falan diyon
Bul demiyorum oğlum bulursan kaçırma diyorum umarım senin kadınlardan hoşlandığın gibi kadınlarda senden hoşlanıyordur 🫣
-
Kadınlar sana bakıyomu kral ahahah
-
O tipine
-
Beni alan almış be emrecik sen kendi derdine yan 😂😂
-
fısssssplayer dönme dolap oldun sura - şaman ninja gez de karaktersizliğine çözüm bulamazsın. 😉😉
Bunu sen mi diyon birader ??
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!