Yılan Başlığı +15 Satılır Beyler. Öyle güncelleme bükücüyüm diyenlere prim vermeyin 🤣🤣 Aylar öncesinden bitmiş hesaplarımız var🤣🤣
vOLdPLayer GÜNCELLEME BÜKÜCÜ.
-
-
insanlar hp bugu yapmayı öğrenmiş oyunu öğreniyor olmanız gözlerimi yaşartıyor gerçekten keyifli savaşlar herkese birbirinizin kıymetini bilin arkadaşlar ben düşmanım dediğim kişi ile savaşamıyordum siz en azından savaşabiliyorsunuz
:D: D 
-
Yılan Başlığı +15 Satılır Beyler. Öyle güncelleme bükücüyüm diyenlere prim vermeyin 🤣🤣 Aylar öncesinden bitmiş hesaplarımız var🤣🤣
Tamam yakışıklı sensin
-
insanlar hp bugu yapmayı öğrenmiş oyunu öğreniyor olmanız gözlerimi yaşartıyor gerçekten keyifli savaşlar herkese birbirinizin kıymetini bilin arkadaşlar ben düşmanım dediğim kişi ile savaşamıyordum siz en azından savaşabiliyorsunuz
Keşke herkes senin gibi olsa emre bu legend denilen k*pek savaşlara gelmez burdan havlar anca tek yapabileceği şey yansıtma çözme bi ara şamanı vardı tek space atardım kendisine ondan bu kadar h*vlıyo
-
şu bonus panelinin resmini atsana güncelleme canavarıymış

ort- çöl canavarı yelpaze takan eziğin tekisin 250k ep canavar kartına gömebilecek çap yok sende ağzın kokayyyyyy emrecikkkk -
Bu cahil cüheyla onuda öğrenememiş be 🤣🤣 Tek bildiği şey discord dm den küfür edip zırlamak. Ses gelebilecek çapta yok. Yüzü haritaya dönmüş ergenin teki gerçi insan görmeye alışık değil 🤣🤣
-
şu bonus panelinin resmini atsana güncelleme canavarıymış

ort- çöl canavarı yelpaze takan eziğin tekisin 250k ep canavar kartına gömebilecek çap yok sende ağzın kokayyyyyy emrecikkkk -
Ses kess 😂
-
Vega
1 Aralık 2025 21:57 Konuyu kapattı. -
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!