Mariju4N4 ve TH3M4K1N4 Hakkında

• Cümleten herkese selamün aleyküm değerli arkadaşlarım ve forum üyeleri, öncelikle eğer varsa bir hatam düzeltmenizi rica ederim. Bugün forumda kendisinin, bir çok kişinin hakkında bir sürü açtığı konuyu gördüğüm ancak kendisiyle yakınlılığım olmadığı birisi olan oyun içi adı 'Mariju4N4' (yan çarı: TH3M4K1N4) hakkında konuşmak istiyorum. Bugün birazcık zindan yapmak için clientlerimi hazırladım yemek yerken birazcık karakterlerimi geliştirmek adına ancak, hazırlıkları yaparken 'Mariju4N4' arkadaşımızdan düello isteği geldi. Kendisinden kibarca bufflarım olduğundan ve farm çarımda sadece Hava kılıcı ve Öfke skilleri açık olduğundan bu teklifi reddetmek istedim. Ancak kendisi ısrarla benim oyum zevkime ve keyfime karışmaya ve kışkırtmaya başladı. Kendisi 'Mariju4N4' bana yazıp yazıp sonra engelledi ve sonra tekrardan engeli açtı ve yaptığı ayıba devam etti. Daha açıklayıcı olması için videoyu izlemenizi rica ederim dostlar. Eklemek istediğiniz bir şey varsa lütfen çekinmeyin.

• ben bunun froskeer isimli hesabını banlattım palandirdeki tam birleşime 1 gün kala ban yedi deposundaki itemleri silinmiş o gün yemin etti rohandan intikam alıyor herkezi bilerek kışkırtıp sadece karşı tarafın ettiği küfürleri ss alıp atıyor amacı belli ben ban yedim herkez ban yesin

• ben bunun froskeer isimli hesabını banlattım palandirdeki tam birleşime 1 gün kala ban yedi deposundaki itemleri silinmiş o gün yemin etti rohandan intikam alıyor herkezi bilerek kışkırtıp sadece karşı tarafın ettiği küfürleri ss alıp atıyor amacı belli ben ban yedim herkez ban yesin

bunu belirttiğin için teşekkürler dostum, dediğim gibi. o arkadaşla yakınlılığım yok kendisini tanımıyorum ve sunucuda yeniyim sayılır. öğrendiğim iyi oldu :)

• hakan05 Ya kardeşim sen akıl sorunun mu var giden benim itemim sorun degil sen palantir kapanalı çok oldu benim durmum iyi çok şükür ep çeker yine yerine koyarım burda senlik bir durum yok rezil gibi orlatıgı karıştırma yazık o kafana senin yazık geçmişe takılı kalmış bir zavallısın :) başarılar

• @İShowDarbe pvp bu istedigim gibi seni keserim kardeşim sende çarını geliştir burda aglama Başarılar :)

Konuyu saptırma dostum :) burda konunun ne olduğunu forumdaki ve oyundaki diğer arkadaşlarım da biliyor ki, sen insanları kışkırtıp ban yedirtmeye çalışıyorsun. hakan05 arkadaşımızın yazdığından yola çıkarsak yaptığın gerçekten ayıp bir şey dostum psikolojik bir sıkıntı olmuş artık sende. Burda pvp de farm itemleriyle öldüm diye konu açmam, konuda ve videoda görüldüğü gibi açıkça yaptığın şey belli oluyor dostum :)

• hakan05 Ya kardeşim sen akıl sorunun mu var giden benim itemim sorun degil sen palantir kapanalı çok oldu benim durmum iyi çok şükür ep çeker yine yerine koyarım burda senlik bir durum yok rezil gibi orlatıgı karıştırma yazık o kafana senin yazık geçmişe takılı kalmış bir zavallısın :) başarılar

Ortalığı karıştırdığı yok, konuda belirttiğim gibi, diğer arkadaşlarımın da varsa eklemek istediği rica ederim eklesin. Sonuçta burası Genel Tartışma bölümü. :)

• iShowDarbe kardeşim çarını geliştir benim yaptıgım sadece oyundan keyif almak hiç kimseyle şahsi bir problemim yok senin mesaj olarak degil bagırarak kışkıtmalarının kaydı var az deli kanlı olun erkek olun karakterli olun kimseyle şahsi bir sorunum yok oyundan nasıl keyif alısam öyle oyanrım sana iyi aglamalar .:)

• iShowDarbe 3 .5 çakal birleşimiş bir aslanı nasıl yeriz derdine düşmüşler farkedermi biz hayatı korkusuz ca yaşayıp ölme yolunda olan insanlarız kimseyi tongaya düşüp ss atma gibi bir derdim gayem yok küfür edeni çeker atarım bu Kralını ilgilendirmez saygızılık yaparsan oyunda ezerim knk çarını geliştir sonra konuşuruz :) başarılar..

• iShowDarbe kardeşim çarını geliştir benim yaptıgım sadece oyundan keyif almak hiç kimseyle şahsi bir problemim yok senin mesaj olarak degil bagırarak kışkıtmalarının kaydı var az deli kanlı olun erkek olun karakterli olun kimseyle şahsi bir sorunum yok oyundan nasıl keyif alısam öyle oyanrım sana iyi aglamalar .:)

Dostum ellerin titremesin öncelikle sakin ol. Buyur varsa bir sorunun dediğim gibi, burası Genel Tartışma bölümü. Kanıtınla beraber eklemeni yap ve Halen daha konuyu sapıtıyorsun. Evet çarımı geliştirmek istiyorum bu yüzden zindan yapmak için karakterlerimi hazırlarken maalesef ki senin oyun içinde bana uyguladığın ayıpla karşı karşıya kaldım. Benim sana herhangi bir şeyim dokunmadığı halde kendin benimle tartışma başlattın. İtemlerimi göstermek istemediğimden dolayı bana ezik diyemezsin. Ayrıca oyunu nasıl istersen oyna ben buna karışmadım. Senin kimseyi kışkırtıp PM Blok atma gibi bir hakkın yok dostum.

senin psikolojik sorunların var kendinden nefret ettiriyorsun sonra kenara çekilip haklı gibi davranman tam bir karakter yoksunluğu

Sayın Yetkililer Sayın Gm Ler Artık Görün Bunu Diyen 3 Degil 5 Degil Bu Adam Sorunlu herkese ss alıp banlatıyor kendi sövüyor pm kapatıp ss atıyor sizde banlıyorsunuz logları incelemeden ayıptır herkes bu adamdan şikayetçi Aimshot bu adam sıkıtnlı aimshot forumu çöp etmiş konu aça aça sizide kınıyorum oıyun yetkilileri böyle adamı sırf ep çok alıyor diyemi barındırıyorsunuz

• Merhabalar, Oyun içerisinde yaşadığınız Hakaret/Argo/Küfür vs. durumları için discord kanalımız üzerinden veya forum adresimizden ilgili konu başlığı altında tarafımıza görüntü iletmeniz halinde işleme alınarak gerekli ceza uygulanır. Sizler tarafımıza herhangi bir kayıt iletmeyip, işlem yapmadığımızı dile getirirseniz bu sizin eksiğinizdir.

Genel tartışma bölümü karşılıklı atışma yapabileceğiz bir alan değildir. Konu bu sebepten dolayı kapatılmıştır.

Ayrıca ;

Sayın Yetkililer Sayın Gm Ler Artık Görün Bunu Diyen 3 Degil 5 Degil Bu Adam Sorunlu herkese ss alıp banlatıyor kendi sövüyor pm kapatıp ss atıyor sizde banlıyorsunuz logları incelemeden ayıptır herkes bu adamdan şikayetçi Aimshot bu adam sıkıtnlı aimshot forumu çöp etmiş konu aça aça sizide kınıyorum oıyun yetkilileri böyle adamı sırf ep çok alıyor diyemi barındırıyorsunuz

Rohan2 yönetimi hiç bir oyuncusuna EP satın alıyor diye tolerans göstermez. Kurallarımız çerçevesinde her oyuncu oyunumuzu gönül rahatlığı ile oynayabilir. Asılsız ve kanıtsız hiç bir şekilde işlem uygulanmamaktadır. Kural dışı hareket eden olur ise ceza sistemimiz gereği ilgili ceza uygulanmaktadır. Bu düşünceniz tarafımıza karşı atılan asılsız bir söylemdir. Bu ithamlarınız hakkında sizleri uyarıyorum.

• Jest 3 Kasım 2025 17:13

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!