dün gece oto avda hesap sabahladı 1 tane çiçek düşmemiş ve kontrol ettim şu an çiçek çocuklar etkinliği çalışmıyor
hakan05 tarafından yazılan gönderiler
-
-
korkma bu kadar bir yaptırım uygularlar diye sen ne kadar baglısın dünya nimetlerine sıkı sıkı senin gibi bencil birisinin başka birinin oto avının bitmesini beklediğine inanmak mümkün değil sen yere düşen yangın peşindesin ne anlatıyorsun sen sen tr oynamadın belli yayıncıda izlemedin heralde oda belli neyse konumuz rohan2 yönetimin senin gibi insanları oyundan soğutan oyuncu kaçıran parazitlere kesinlikle müdahale etmesi lazım senin rohana 5 lira karın varsa 500 lira zararın olur sayın adminlerin yönetimin bunu düşünmesi lazım reklam basıyoruz oyuncu çekiyoruz ama parazitin teki bizim reklam basıp çektiğimiz oyuncunun üstüne basıyor çiğniyor oyuncular nerde buhar oldu kesinlikle oyun içi rekabetin korunması lazım ben bunu söylerim yüzde yüz haklıyım artı oto metin kızıl orman sonu hariç başka noktalarda verimli çalışmıyor birde bu kadar wonu sen ne yapıyorsun facebookta won item satan gruplar var oralarda adminmisin yoksa

-
senle işim yok ben yönetimden gelecek cevabı bekliyorum rekabeti korumuyoruz karışmıyoruz saldık kendi haline bıraktık derseler bende 6 günlük oto farmı silerim bütün itemlerimi atarım pazara satarım para bitene kadar simya denerim en son alt f4 eğer bir online oyunda rekabet dengesini sağlamazsan sonu diktatörlüğe gider server 15 20 kişinin elinde oyuncak olur artı trde düşük seviye maplarde farm engellemek sınırsız ban sebebidir bunuda bil 1 2 köylerde öyle gidip yeni başlayan hesaplara musallat olamazsın
-
gözün doysun silinmiş bana yazıkların sana neden bana saldırdın diye yazdım sende git yaz şikayet et bekliyorum yazdın bırak bu işleri sayın yönetimin buna çare bulması lazım senin gibiler yüzünden bir çok oyuncu bırakmak zorunda kalıyor haksız rekabet var sen 4 yıllık 5 yıllık oyuncusun dün reklamlardan görüp servera gelmiş oyunculara alan bırakmıyor güçlüyüm benim istediğim olur kafasıyla düşük seviye farmına bile konmuşun orada senin ne işin var vadiyede bir hesap aç orayada musallat ol bu bencilliği bırakın
-
bu serverda her haritanın her ch nin sahibimi var oto metin avı aldık kullandırmıyorlar şampiyon 30 seviye adam benim yapacagım üç kuruşluk farmı engelliyor bura benim bu hesap benim sayın yönetim artık buna bir çözüm bulsanız koca koca adamlar full yapılı adamlar kızıl orman sonuna kalmış bütün server haritalar bitmiş oraya bile konmuşlar bu denli tekelleşme olmaz bunun sonucu oyuncu kalmaz oyuncu oynamaz tutanamaz buna bir çare bulun
-
mavi 1 girişte alana yaklaştığınız zaman birisi damage vuruyor içerde bile olsanız korumalı alanda damage yiyorsunuz adam hack açık unutmuş haberiniz olsun kim olduğunu bulamadım büyük ihtimalle karamadde isimli oyuncuydu
-
görev ile alınan ruh şişesi 20 ruh toplarken ep ile alınan ruh şişesi neden 150 ruh topluyor sayın rohan keseri sürekli kendi tarafınıza vurmayı ne zaman bırakacaksınız birde 1 saat bekleme süresi koyulmuş akıl var mantık var 24 saat uyumadan adam oyun oynasa 12 defa ruh görevi şişesi alır 20x12 240 ruh yapar uyamasa 24 saat etkinliğe katılsa 1 defa çark çevirecek bu oyuncuya etkinlik değil rohana etkinlik

-
-
Maxwel1Pazar isimli pazar çarı insanları dolandırıyor hileli pazar kuruyor bu ucuz dolandırıcıyı banlayınki sayın yöneticiler kimse böyle işlere cesaret edemesin bu kişinin ana hesabı wonları aktardığı hesabınında en azından 3 gün banlanması lazım herkeze örnek olsun
-
hakan05 Ya kardeşim sen akıl sorunun mu var giden benim itemim sorun degil sen palantir kapanalı çok oldu benim durmum iyi çok şükür ep çeker yine yerine koyarım burda senlik bir durum yok rezil gibi orlatıgı karıştırma yazık o kafana senin yazık geçmişe takılı kalmış bir zavallısın
başarılarsenin psikolojik sorunların var kendinden nefret ettiriyorsun sonra kenara çekilip haklı gibi davranman tam bir karakter yoksunluğu
-
ava giden avlanır
-
ben bunun froskeer isimli hesabını banlattım palandirdeki tam birleşime 1 gün kala ban yedi deposundaki itemleri silinmiş o gün yemin etti rohandan intikam alıyor herkezi bilerek kışkırtıp sadece karşı tarafın ettiği küfürleri ss alıp atıyor amacı belli ben ban yedim herkez ban yesin
-
oto metin büyülü orman zç orman gibi yerlerde sürekli takılmakta oto metin değil ismi takılan metin olması lazım bunun çözümü yokmu orta kısımları havuz bölgelerini kapatmışsınız diğer taraflarda pc nin başında durmanız gerekiyor sürekli köşelere kenarlara takılıyor 10 15 dakikada bir takıldığı yerden kurtarmanız gerekli bu şekilde oto metinin anlamı yok havuz bölgelerini açın yada bu takılma sorununa çözüm bulun
-
ben bir çok yayıncıyı izliyorum seviyorum metin2 yayınları izlemeyi farklı serverlarda adamlar bu işleri çözmüş rohana göre örnek verelim adamlar şunu yapmış yılan zırhı basacak bir yüksek seviyeli yatırım bol bir kişi diyelim +10 dan +11 basacak basma itemi olarak 10 bin tane 3 seviye efsun nesnesi istiyor o yüksek oyuncu mecbur düşük seviye farmı yapan kişinin efsun nesnesini almak zorunda düğer bütün itemlerdede aynı dengeyi kurmuşlar düşük map farmı yapanlar geçiniyor bu şekiklde hesap diziyorlar buda oyunda aktif insanın sayısını patlatıyor her yer cıvıl cıvıl oluyor olay bu şimdi siz karar verin 100 tane şampiyon 30 full + full adammı olması yoksa her seviyeden her yerde 1000 oyuncu olmasımı rakamları farazi söyledim ben bol oyuncu cıvıl cıvıl ortam olması taraftarıyım her mapte adamlar olsun özellikle o mapin farmını yapanlar olsun tamam illaki güncelleme kolay iş değil bir çok zorluğu vardır sizin açınızdan lakin benim fikrim bu rohanı severim yönetim iyi anında müdale ederler sorunu çözerler arada bir istisna olur benim başıma geldi bir küçük dolandırıldık 5 6 k won gitti önemli değil geri alamadık ama şimdi gerçekçi olmak gerekirse rohanında eski günlerinide özledik kalabalık her yer adam oyuncu dolu full haritalar özledik yani
-
ah sadece yohara olsa razadör nemere çöp boss oyunda hiç olmasalar kimse nerdeler diye sormaz droplar berbar kralın sarayı droplar iyi ama asla atmaz bin defa da kral sarayı dönseniz düzgün drop alamazsınız meley çalışmıyor serverda naga için iyi bir hesabın olması lazım zaten onu kesebilecek hesaplar nagayla ugraşmaz dropları server basında iyi yeni serverda iyi ama sonrası için çöp diğer dandik bosslarda aynı şekilde seytan kulesi mavi ölüm toprak ejderhası sürgün ejderhası bunlar server başı işe yarayan bosslar sonrası çöp iki tane ihtimal kalıyor geriye yili vadisi bosu ve hidra zaten onlarında gediklileri var sırayı onlardan kapma şansın yok yeni oyuncunun yapabileceği tek şey ep çekmek başka altarnatif yok ep bosu kesecek bol bol her happy de
bunu uzun zamandır söylüyoruz kimse dinlemiyor kafayı yoharaya takmışlar bütün oyuncularının yoharada oynadığını zannediyorlar heralde alt maplere yıllardır ne yenilik ne güncelleme gelmedi -
cordan simya atarken son günlerde aşırı derecede lag yapmakta oyun kasmakta bunun sebebi nedir oynadıgım pc nin özellikleri yüksek internetim sağlam son günlerde olan bir durum çok can sıkıcı sürekli lag yapması simyayı hızlı arındırmada ağır çekimde atması çok zaman kaybettiriyor
-
ben 100 den fazla pet yapıp satmış birisiyim girin bakın hesaplarıma bana kimse oranlarla oynanmadığına inandıramaz max 10 tane gelen prizmatik 40 hatta 50 de bile gelme şansı yok o kadar bariz düşürülmüş aynı tipte 10 kez kaldığı oluyor değişmiyor tip 2 atıyorsun tip 2 atıyorsun tip 2 10 kere üst üste tip 2 geldi keşke video kayıt alsaydım herkez izleseydi
-
yok bu şansa bağşı birsey değil son günlerde laglar buglar gecen adama pet sattım 156 lwl pet 1 oldu açınca bu olanlar tesedüf degil bence acil düzeltin
-
serverda bir alastor pet ortalama 1500 wondan başlar prizmatik 157 seviye kasılmış petler str hp buna göre fiyatı şekil alır yükselir artar dünden beri 1 alastor pete pet belirle atmaktayım tam 28 tane pet belirle sonunda prizmatik geldi kısacası artık bu alastorun bana kar yazması için 30 str gelmesi lazım akıl karı değil bunun bir ayarı olması lazım yazık 10 defa üst üste tip 2 tekrar etti değişmiyor bile eziyetten başka birsey değil oyunculara bunun bir standarta bağlaması lazım şimdi şansa bağlı şunu bağlı da yazmayın boşa akıl karı değil bu oranlar oyunu bıraktırır
-
benim yazdıkarımdan fecabook da won satanlar çok rahatsız geresi bana hak veriyor birde dinazorlar var eski onlar rahatsız sen hangi taraftasın yeni server iyidir korkmayın bu kadar