#BizBuradayiz!
-
-
Zeyl kanka galiba sende tek beclisin resimde yoksun

-
Kadraja sığmıyorum canım benim ;))
-
Bence kadrajlık bir sorun yok

-
1 fotoğrafta olmamı sorun ediyorsun da bi güncelleme geldi kökten yok oldunuz. 7/24 ya mavi 2 ya devler diyarı. Bence sen kendini sorun etmelisin

-
Hiç bu kadar eğleneceğimi düşünmemiştim
sen öyle san mutluluğunu bölmeyeyim. -
Ben beğendim açıkçası yüksek IQ belirtisi bir parça olmuş.
-Cilet (11)

-
-
Solo hidra kesiyormuşsun Cilet
Kesmeye devam et
Savaş meydanın da aktif olmayanlar forumda aktif 
-
Belki 4-2-4 hançer düşürürsün hidradan

-
By mardinli serseri kavansit set takacağım getir şamanını 15k dan fazla vurursan zil sesim yaparım bu şarkıyı

-
Nasıl dayak arsızı ettiysek.. Korkudan giremeyip benim hangi karakter oynadığımı bile bilemez oldun
Evet arkadaşlar solo hidra kesiyorum hemde ninja ile 
-
Canım benim seni üzmüyüm diyorum ama şamanı iyileştirmeci yapıp ortalamalı yılan vs takıp farmlık şamana 12 13k atıyordun kusura bakma

-
Nasıl dayak arsızı ettiysek.. Korkudan giremeyip benim hangi karakter oynadığımı bile bilemez oldun
Evet arkadaşlar solo hidra kesiyorum hemde ninja ile 
Dur hele la daha dün geldin sakin ol 😂
-
Abilerinden item aldı geldi

-
doğru düzgün iteminiz olmadıgı için herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz adamın kendi itemleri anca konusursunuz ondan bundan aldı diye
-
Kendi gibi toplama kampı sandı garibim. Neydi o bi tane haylaz vardı vs atıyor arkadaşı pm atıyor nesnelerini geri istiyor. Yazık

-
Dün gelmiş bir adam bile meydanda.. Güncellemeyi bahane edip maradon da bile dolaşamayanlar nerede??

-
Dur söyleyeyim hidra kesiyor hemde solo

-
Dün gelmiş bir adam bile meydanda.. Güncellemeyi bahane edip maradon da bile dolaşamayanlar nerede??

asansörle sen belli ki ataşlı oğlanlarsınız özellikle 2nizi savaşlar olduğu zaman görmek isterim bakalım diliniz kadar karakterinizde iş yapıyomu gerçi şaman karakterini gördüm çok da bişey değişeceğini sanmıyorum.
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!