Videoda görüldüğü üzere hiç bir sebep yokken birden bire bana mesaj attı ve çok ağır küfürler sarfetti gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.
Erebor - Revelations Küfür ailevi değerlere hakaret
-
-
Durduk yere mi loglara bakılsın lütfen yönetici arkadaşlar bence bunun öncesi vardır..
Not; iki kişiyide tanımıyorummm
-
Durduk yere mi loglara bakılsın lütfen yönetici arkadaşlar bence bunun öncesi vardır..
Not; iki kişiyide tanımıyorummm
kendimi bilmesem sana iki çift laf söylerdimde neyse bunun yeri burası değil, kimsen tanımıyorum ama bana sakın bulaşma!! ayrıca Melody'nin konusundan atlayıp buraya gelmende enteresan derecede şaşırtıcı
kimsin necisin bilmiyorum ben seni tanımam etmem görmüşlüğümde yoktur şunu demeye çalışıyorum şayet klasik metin2 oyuncusu toxic kitlesinden değilsindir umarım eğer öyleysen sakın benle uğraşma atışma tartışma ben o şeylerin yolundan gitmem de öyle biride değilim o yüzden benimle sakın o tarz münakaşalara girme iyi forumlar. -
attğımız konum görmezdenmi geliniyor yoksa karşı tarafa cezai işlem uygulamıyormusunuz 15 saat'tir cevap vermediniz hakarete izin veriyorsanız bidaha konu açmiyalım
-
adam hala oyunda şaka gibi yine ana avrat sövüyor bana Revelations inanılmaz ya
-
Gerekli işlem uygulanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz
İyi akşamlar, keyifli oyunlar dileriz
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!