İyi günler arkadaşlar,
oyunu ayarlardan tam ekran yapıyorum her şeyi doğru fakat sol üst köşede çıkıyor tam ekran olmuyor bu hatanın çözümü var mı?
İyi günler arkadaşlar,
oyunu ayarlardan tam ekran yapıyorum her şeyi doğru fakat sol üst köşede çıkıyor tam ekran olmuyor bu hatanın çözümü var mı?
Merhabalar, sorununuzu Config'i yönetici olarak çalıştırarak çözebilir, veya clientlerimiz arasından 3.1GB olanı indirerek sorununuzu çözebilirsiniz
Oyunu açtığınızda indirme bitti çubuğunun oradaki çark simgesine tıklayarak Resulition kısmından monitörüne göre ayarını yapabilirsin
Merhaba,
İlgili forum konusuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. "Tam Ekran Hatası" başlığına tıkladığınızda sorunun çözümü için gerekli adımları takip edin. Eğer problem devam ediyorsa, destek veya Discord üzerinden iletişime geçiniz.
*Ek bilgi: Patcher' sağ tık ile Yönetici olarak başlat seçeneğini ile başlatın > Patcher yüklenmesini bekleyin > Ayarlar butonuna tıklayın > Ekran boyutunu ayarlayın ve Pencere modunu seçmeyi unutmayın. Eğer oyunu başlatırken yanlışlıkla Ayarlar butonuna tıklarsanız, yaptığınız ayarlar sıfırlanacaktır.
İyi forumlar dilerim.
Ben oyunu pencere boyutunda oynamak istemiyorum ki tam ekran oynamak istiyorum oyun tam ekran olmuyor sorunun çözümünü biliyor musunuz söylediğin hiç bir şey işe yaramadı galiba oyun bozuk ![]()
Oyunu açtığınızda indirme bitti çubuğunun oradaki çark simgesine tıklayarak Resulition kısmından monitörüne göre ayarını yapabilirsin
Güzel fikir ama olmadı.
Merhabalar, sorununuzu Config'i yönetici olarak çalıştırarak çözebilir, veya clientlerimiz arasından 3.1GB olanı indirerek sorununuzu çözebilirsiniz
3.1 GB olanlara tıkladığımda izin felan diyor inmiyor. İlk yazdıgınıda yaptım olmuyor.
Merhaba, discord adresimize gelerek veya site üzerindne ticket oluşturarak teknik destek alabilirsiniz.
Merhaba, discord adresimize gelerek veya site üzerindne ticket oluşturarak teknik destek alabilirsiniz.
Burası başka bir oyunun forum sitesi mi buradan teknik destek verin yeni server geldi oynayamıyorum. Benim gibi bu problemi yaşayan birden fazla oyuncu var araştırdığımda.
ayrıca ülkemizde discord erişim engeli var biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatmak istedim
Merhabalar,
Sorununuzu çözmek için aşağıda belirtmiş olduğum adımları izleyiniz. Çözemediğiniz takdirde discorda girerek destek talep edebilirsiniz. Buradan daha fazla yardımcı olamıyoruz, üzgünüm.
Rohan2Global klasörünün içinde bulunan 'config'i yönetici olarak çalıştırıp ardından ayarlamaları yapınız. Eğer ki sorununuz çözülmez ise lütfen sitemiz üzerinde bulunan '3.1GB' olan FullClient (GoogleDrive-ZIP)'i indirebilir, sorununuzu çözebilirsiniz.
Hem config dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ayarlama yaptım hem de 3.1gblik versiyonu yükledim ama sorun çözülmedi.
Lütfen discord adresimize gelerek destek talebi oluşturunuz. Gerekli kontroller sağlandıktan sonra sorununuzun çözümü için gerekli destek sağlanacaktır
Nerdeyse 1 yıl oldu dedim indirip bakayım oynayım ama durum halen aynı tam ekran olmama sorununu çözememişsiniz!
Discord üzerinden destek talebi oluşturursanız gerekli incelemeyi sağlayabiliriz.
Nerdeyse 1 yıl oldu dedim indirip bakayım oynayım ama durum halen aynı tam ekran olmama sorununu çözememişsiniz!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!