Nerdeyse 1 yıl oldu dedim indirip bakayım oynayım ama durum halen aynı tam ekran olmama sorununu çözememişsiniz!
ozkaya35 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu adamın sorununu da çözememişsiniz
-
Merhaba, discord adresimize gelerek veya site üzerindne ticket oluşturarak teknik destek alabilirsiniz.
ayrıca ülkemizde discord erişim engeli var biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatmak istedim
-
Merhaba, discord adresimize gelerek veya site üzerindne ticket oluşturarak teknik destek alabilirsiniz.
Burası başka bir oyunun forum sitesi mi buradan teknik destek verin yeni server geldi oynayamıyorum. Benim gibi bu problemi yaşayan birden fazla oyuncu var araştırdığımda.
-
Merhabalar, sorununuzu Config'i yönetici olarak çalıştırarak çözebilir, veya clientlerimiz arasından 3.1GB olanı indirerek sorununuzu çözebilirsiniz
3.1 GB olanlara tıkladığımda izin felan diyor inmiyor. İlk yazdıgınıda yaptım olmuyor.
-
Oyunu açtığınızda indirme bitti çubuğunun oradaki çark simgesine tıklayarak Resulition kısmından monitörüne göre ayarını yapabilirsin
Güzel fikir ama olmadı.
-
Ben oyunu pencere boyutunda oynamak istemiyorum ki tam ekran oynamak istiyorum oyun tam ekran olmuyor sorunun çözümünü biliyor musunuz söylediğin hiç bir şey işe yaramadı galiba oyun bozuk

-
İyi günler arkadaşlar,
oyunu ayarlardan tam ekran yapıyorum her şeyi doğru fakat sol üst köşede çıkıyor tam ekran olmuyor bu hatanın çözümü var mı?