zeyl tarafından yazılan gönderiler
-
-
1 de 0 sayın comam
Merhabalar,
Emeğinize sağlık. Yılan Başlığı üretim ve deneme videosu da bekleriz.
Bol şans dileriz.
-
-
Varsa bizden iyi birisi oda bizden birisi

-
-
-
40 savunmaya 12k space nedir ya 😏
-
Senden aldım hatıra diye saklıyordum gel satayım
Cevap verecek bişey bulamayınca böyle şeylerin arkasına sığınıyosun zavallı seni varsa elinde alabilirim ama
-
-
Ort-Saldırı-Çöl canavarı yelpaze satayım sana seversin
-
Anında cevap verecek kadar önemseyeceğim biri değilsin. Konuyu kirletme savaştan kaçtın gittin halen boş boş konuşuyorsun. Hidra savaşı dediğin savaş öylesine olan bir savaştı çözmeci bile getirmedik %80 ini eter ve buffla oynadınız etersiz buffsız yediğiniz hasarları atabilirim istersen. Gerçi kimi ne anlatıyorum hadi git ptt'den engelli aylığı kuyruğuna gir konumu kirletme
-
Konsoldan oynadığım için 2 gündür konsol açık ve hali hazırda kalabalığı görünce donma kasma yaptı. Video donukluğu o yüzden. Daha iyileri diğer arkadaşlarımın ekranından paylaşılır yakında
-
Ekstra olarak 1 gün önce ki hidra savaşında da kalabalık olan sizdiniz 6 kişi olmamıza rağmen sonuç değişmedi
-
İlk savaş girişinde eşit seviyedeydik tek tek dağıldınız. Savaşın son 15 dakikasını paylaştım. Konu başlığı zaten bundan dolayıydı. 10 kişi 2 kişiye dalıp pazar item yapıp hasar atıp video paylaşmaya devam et sen

-
-
Rezalet olan videoyu bile ısıtıp tekrardan gündeme getirmen acınası bi durum 😂😂
-
Forumun yüzde%80 i sizin bildirdiğiniz küfür hakaret bildirimiyle doldu. Hep seni buluyor anlaşılan 😃😃
-
Official bilgin yok anlaşılan. Official da yılan kaskı dışında yılan iç itemi diye bir şey yok
-
Çok konuşuyon. Boş konuşuyon
-