Sayıları ne kadar artarsa artsın karşımızda eksilenler ile savaşımız
-
-
güzel savastı.. heyecanlanmadık bile.

-
Vega
13 Ekim 2025 14:33 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Sayıları ne kadar artarsa artsın karşımızda eksilenler klubü ile savaşımız” Yeni Başlık: “Sayıları ne kadar artarsa artsın karşımızda eksilenler ile savaşımız”. -
sayıca üstün olduğunuz bir savaştı biz 7 siz 11 kişiydiniz 40 sn den sonra bakarsanız seju oldplayer respect 3 kişiyiz köşede yanlış görmediysem 6 kişi bize saldırıyodu uzaktan vuranları saymıyorum bile
ondan 1 gün önce biz 7 siz 8 kişiydiniz o zaman adil ve güzel bi savaş olmuştu yinede tebrik ederim. Video biraz daha akıcı olursa seyir zevki daha güzel olur. -
İlk savaş girişinde eşit seviyedeydik tek tek dağıldınız. Savaşın son 15 dakikasını paylaştım. Konu başlığı zaten bundan dolayıydı. 10 kişi 2 kişiye dalıp pazar item yapıp hasar atıp video paylaşmaya devam et sen

-
Ekstra olarak 1 gün önce ki hidra savaşında da kalabalık olan sizdiniz 6 kişi olmamıza rağmen sonuç değişmedi
-
Konsoldan oynadığım için 2 gündür konsol açık ve hali hazırda kalabalığı görünce donma kasma yaptı. Video donukluğu o yüzden. Daha iyileri diğer arkadaşlarımın ekranından paylaşılır yakında
-
Okuduğunu anlamanda sorun var heralde biraz her cevabı geç cevap veriyosun ayrı ayrı yazdığına göre, o 10-2 daldığınız dediğin videoya bakarsan ben seju teksura var savaş bitimine yakın lorke geliyo yani kısacası 3-2 savaş vardı orda ve 5 dk anca sürdü asansör arkadaşının her söylediğine bence inanma hidra savaşına gelirsek video kaydı elimde mevcut istersen atabilirim kimin daha fazla olduğunu o zaman görürsün sonra cevap verirsin kardeşim
-
Anında cevap verecek kadar önemseyeceğim biri değilsin. Konuyu kirletme savaştan kaçtın gittin halen boş boş konuşuyorsun. Hidra savaşı dediğin savaş öylesine olan bir savaştı çözmeci bile getirmedik %80 ini eter ve buffla oynadınız etersiz buffsız yediğiniz hasarları atabilirim istersen. Gerçi kimi ne anlatıyorum hadi git ptt'den engelli aylığı kuyruğuna gir konumu kirletme
-
Verdiğin cevaplar o kadar saçma ve anlamsız ki sana anında cevap ver demeni söylemedim jetonun geç düşüyo heralde tek kalemde yazabileceğin şeyi 3 kere yorum yazarak cevap vermişsin ondan bahsediyorum çözmeci getirmedik diyosun zeus çözmeci değildi pardon karabüyüdü bide yansıtmasıda yoktu 😂 ah ah büyüceksin ama ne zaman be çocuk
-
Ort-Saldırı-Çöl canavarı yelpaze satayım sana seversin
-
çok gereksız bır muhabbet dönuyor şuna bı acıklık getırelım.. cumartesı olan savas eglence maksatlı yapılan tatlı guzel yansıtmacı gelene kadar herkezın eglendıgı bır savastı pazar gunki olan savas ise planlanmış olmasına ragmen arkadaşlarınızın gelmediği bızımse hala cagırabılecek arkadaslarımızın olmasına ragmen cagırmadıgmız çok çelimsiz ve zevksiz bir savastı. Lonca kapasıtenizin geniş oldugunu bılıyoruz fakat dıkkat ceken olay ise her savasta ama her savasta eksık kadro ıle savas alanında olmanız kı buda arkadaslarınızın sizi ve yapılan planlara önem vermedıgını gösterıyor. savaslarda bız eksıktık sız fazlaydınız gıbı muhabbetlerı yapma lüksüne sahıp degılsınız cunku bılıyoruz kı sızın loncanızda bulunun 3-5 arkadas dısında loncayı ve yapılan planlara asla sadık olmadıgını gösterıyor

-
TheDevils çok haklı
-
Ort-Saldırı-Çöl canavarı yelpaze satayım sana seversin
Cevap verecek bişey bulamayınca böyle şeylerin arkasına sığınıyosun zavallı seni varsa elinde alabilirim ama
-
Senden aldım hatıra diye saklıyordum gel satayım
Cevap verecek bişey bulamayınca böyle şeylerin arkasına sığınıyosun zavallı seni varsa elinde alabilirim ama
-
Senden aldım hatıra diye saklıyordum gel satayım
Kardeşim o yelpaze hala bizde laf olsun diye konuşmasan artık ya
-
çok gereksız bır muhabbet dönuyor şuna bı acıklık getırelım.. cumartesı olan savas eglence maksatlı yapılan tatlı guzel yansıtmacı gelene kadar herkezın eglendıgı bır savastı pazar gunki olan savas ise planlanmış olmasına ragmen arkadaşlarınızın gelmediği bızımse hala cagırabılecek arkadaslarımızın olmasına ragmen cagırmadıgmız çok çelimsiz ve zevksiz bir savastı. Lonca kapasıtenizin geniş oldugunu bılıyoruz fakat dıkkat ceken olay ise her savasta ama her savasta eksık kadro ıle savas alanında olmanız kı buda arkadaslarınızın sizi ve yapılan planlara önem vermedıgını gösterıyor. savaslarda bız eksıktık sız fazlaydınız gıbı muhabbetlerı yapma lüksüne sahıp degılsınız cunku bılıyoruz kı sızın loncanızda bulunun 3-5 arkadas dısında loncayı ve yapılan planlara asla sadık olmadıgını gösterıyor

Siz fazlaydınız biz eksiktik diyen öncellikle sizin arkadaşlarınız biz değiliz bende buna açılıklık getireyim.
-
knk o kadar sey yazdım sadece buna alınmışsın gücendim ayrıca o dedıgını arkadaslarından bırı aylar önce vıdeosunde paylaşmış bu yuzden öyle söyledim
-
knk o kadar sey yazdım sadece buna alınmışsın gücendim ayrıca o dedıgını arkadaslarından bırı aylar önce vıdeosunde paylaşmış bu yuzden öyle söyledim
Neyse boşver kardeşim ben bu oyunu zevk için oynuyorum sw canlansın diye videolar atıyorum ama anladığım kadarıyla bazı arkadaşların zoruna gitmiş burda konu kapansın yoksa daha çok uzayacak
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!