yine malesef bir avuç al satçının elinde oyuncak oldu erabor dünya kadar ep ve item girişi oldu etkinlik serverından ama nafile yine stokçu al satçı oyunda 1 lwl hesap kasmayan sadece pazarlardan itemleri toplayıp 2 3 4 bazen 10 katına atan oyunu oynamayan sadece pazar dolaşan tipler yine eraboru çıkmaza oyunu yine kilitlemeye götürüyorlar dün 100 won olan malzeme bir gün sonra 300 won oluyor o al satçı tayfa ne isterse o oluyor yazık bizim gibi keyifle sevdiği için rohanı oynayanlar bu al satçı stokçu bir gram servera fazydası olmayan full zarar tiplerin yüzünden oyundan kaçıyor serverdan kaçıyor benim arkadaş listemde 35 kişi vardı palandirde aktif oynayan erabora geldiler şu an 3 kişi kaldı fiyatlarla başedilme şansı yok o yüzden acilen yeni server açıkması lazım
acilen yeni server açılması gerekli
-
hakan05 -
23 Eylül 2025 00:49 -
Kapalı
-
-
Çok konuşuyon. Boş konuşuyon
-
benim yazdıkarımdan fecabook da won satanlar çok rahatsız geresi bana hak veriyor birde dinazorlar var eski onlar rahatsız sen hangi taraftasın yeni server iyidir korkmayın bu kadar
-
Merhaba, Oyun içerisinde ki piyasayı siz değerli oyuncularımız belirlemektedir. Bir ürünün fiyatı yüksekse almayarak tepki gösterebilir ve fiyatının düşmesini sağlayabilirsiniz. Tamamen Arz/Talep meselesine dayalıdır. Bu konu da yönetim olarak müdahale sağlamamaktayız. Yeni sunucu ile ilgili şuan bir düşünce yoktur.
İyi günler.
-
Ruling
27 Eylül 2025 08:52 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!