Kimse baktıysan yanlış kişiye bakmışsın eğer istersen özelden sana bi foto sallıyım yakışıklı kardeşim şişman mı değilmi o zaman karar verebilirsin hay senin tipini ahahaha
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ninjanın yan karakteri şaman hala duruyor ben senin gibi çar bozup çar yapmam yakışıklı savaşa ne gerekiyosa o karakterle gelirim. Bu yakışıklılığına bu kadar zeka fazla gibi enis
-
10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.
#dengimizdeğilsiniz
Soğan erkeği geldi sorsana coma vegaya oyun dışımı hesap yapmışım
-
Eline sağlık kankam

Cansın
-
Övünebileceğiniz bi o var elinizde hala daha adamı tebrik etmiyorsunuz Emre eline sağlık ciğerim şu Suzuki arkadaşı göremiyoruz hiç varı yoğu sattılar heralde
Oyun dışı dinoya satmış abi itemleri aslında bi inceleseler güzel olur
-
hazmedemiyosan oynama bu oyunu yada karşıma dengimde bi çar çıkar ki bende keyif alıyım böyle keyif alamıyorum abisi
-
az önce bi 10 dk savaştık 5 kere öldün ercan istersen onlarıda atayımmı ne dersin? bence çeneni kapa fazla rezil etme kendini çocuk eğer fazla zırlarsarsan onları üşenmem çeker atarım. Topluda 10 dk da 5 kere öldüğünü

-
1e1likler takılıyken atarsın anca yine isim değiştirmiş yine çar değişmiş sana ninjayıda bıraktıracam nesne parası yok diye ağlamayı bırakında savaşın çekim filmini yine savunmayı göstererek

hep öyle olur zaten oda güzel hikaye gayda geldi çek :DSA:DA
-
KİMSE GÖRMEDEN AMAN AMAN XD
-
bu birisinin hesabına güvenmesinden ziyade olmaması gereken bir şekilde avantaj sağlıyor suranın büyü çözme yeteneği elinden çıktığı anda kuşağı değiştirirsen ataklı hasarın çıkıyordu ve sen hayatına devam ediyordun anlatmaya çalıştığım şey bu sadece dikkat çekmeye çalıştığım şey bu nasıl ki büyü çözme yeteneğini atarken büyü bozma taşı kullanmaması bir avantaj aynı şekilde bu şekilde item kuşak değiştirmekte olmaması gereken bir şekilde avantaj sağlıyor oyunculara
Bi kere muhalefet değilde tebrik etsen olmaz mı
-
şu oyuna hareket halinde iken eşya değiştirilmeme gelse normal olan bu gerçide daha eğlenceli olacaktır herkesin videosunda atak setten savunma sete geçiş görüyorum yakıncı oyuncuların dezavantajına tamamen bu durum
O kişiye göre değişir bu zamana kadar hep karamboldeydim ve hiç şikayetci olmadım bu durumdan hesabına güvenen biri için problem olacağını sanmıyorum
-
Tebrıkler,Şu damageleri yiyipte Biz SAVAŞA Hesap Çıkartıyoruz Diyen Herkes Oyun Bilgisini Ve Kombin Yapmasını Bir Gözden Geçirsin.
eyvallah
-
Hakkı verilmiş bir video daha eline sağlık

eyvallah kardeşim
-
Ne egosu var ne kibri var. Asla hak yemez, zaten görüldüğü gibi hakları tek tek vermiş.
Eline sağlı kardeşim

eyvallah kardeşim
-
Son zamanlarda izlediğim en heyecanlı aksiyon filmi olmuş kardeşim hepinizi tebrik ediyorum rakip arkadaşlar da dahil.
eyvallah abi cansın
-
Fena video olmus eline saglik her karakterle sahadasin

HER ZAMAN SIRT SIRTA
-
6.10a dikkat
Herkesin eline sağlık
YAPMA ÖYLE ŞEYLER AHAHA
-
SAVAŞAN HERKESİN ELİNE SAĞLIK
-
Yayı aldıgına mutlusun bakıyomda agladınız alabilmek için farklı farklı hesaplarla yazıp durdunuz tadını cıkar eskidende 5 para etmezdin simdide iyi kötü bi hesap dizmişsin mutlu ol canım😁
ağladık mı çanı havada kaptın ahahha senin kötü hesap dizmişsin dediğin çar sana tek atıyo kardeşim çok hayal dünyasındasın istersen gel maradona bi tek atayım

-
yakında şamanıda bozar xd bu gidişle