@AvşarEli şu hidranın atma sorununu ne zaman çözeceksin aylardır aynı şey sürekli sürekli devam ediyo bu böyle mi sürecek hep 1 kesicez 1 atıcak ha eğer böyle olucaksa kapat direk bi anlamı yok zaten tamamen zarar
hidra atma sorunu
-
-
7 tane desem

-
Merhabalar, görmüş olduğunuz üzere oyuncularımızda herhangi bir problem yoktur. İnternet bağlantınızı kontrol etmenizi tavsiye ederiz. İyi günler.
-
yav kardeşim kesmesine bizde kesiyoruz o yönden sıkıntı yok fakat atıyo yani ve bu bir kere olmuyo ve arkadaşımıda atıyo sadece beni değil farklı şehir farklı internet sağlayıcıları ama atıyo yani ben sürekli atıyor demiyorum 3 girişin 1 tanesi atıyo hadi ereborda atması koymaz fakat mordorda koyuyor bilet 25w sandık 35w
-
Bu konuyla alakalı gerekli kontrolleri sağlayacağız.
-
Atma Sorunlarından 1 taneside İçeriye Ör. 2-3 Grup Aynı Anda Giriyorsa Dümene İlk Tıklayan Grup Hidrayı Kesme Hakkına Sahip Olur. Gruplar Birbirine Görünmez Yalnız Bilginiz Olsun.
İyi Forumlar.
-
@Mert Gns yapma ya ilk defa hidra giriyorum ilk defa senden duyuyorum inan sagol sen olmasan valla ne yapardım ben buraya boş boş konu açmaya devam ederdim sagolasın bir daha gelip konu açmıcam buraya
-
- Merhaba, konu hakkında tekrardan inceleme başlatılmıştır.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!