Sen portakalda vitaminken biz burda video atıyoduk soruma hala cevap bulamadım yönetime ses kaydını atayım mı?
ÖYLE 5-10K DEĞİL VURDUMU OTURTAN CİNSTEN :D
-
-
Sen portakalda vitaminken biz burda video atıyoduk soruma hala cevap bulamadım yönetime ses kaydını atayım mı?
hala konusuyor sus la sivrsinek seni fatih belediyesine bak az ya
çocuktaki arsızlık tr de bir numara
-
sakın bana bir daha yalan söyleme neden biliyormusun?
ÇÜNKÜ İNANIRIM!
-
Bizde herşey ortada neden soruma cevap veremiyorsun korkuyomusun yoksa banlanacağım diye
-
Bizde herşey ortada neden soruma cevap veremiyorsun korkuyomusun yoksa banlanacağım diye
HIZLI VE HIRKIZ CHAPTER 11 keyifli seyirler
-
benim kimseden çekinmem ve saklım yok herşeyi belirttim zaten ve söyledim sende kafa yokki anlayasın
sana bir hayat tavsiyem var hırsızlık ve yalan konusurken dikkat et bir gün hapse girebilirsin
-
Senin kadar boşunu görmedim kardeş bomboşsun
-
Senin kadar boşunu görmedim kardeş bomboşsun
ben mesela sana inanmıyorum abi dediğimiz bir insan daha yeni ALLAH bağıslasın evladına kavuştu adamın hesabından itemler yürüt
dickdatör tuna ben ve takım arkadaşlarıma aile fertlerine yaşayan yaşamayan kimseye saygı duymadan ana bacı küfür et
yalan yanlışı bırak
manipüleyi bırak
o çirkin tipinle o iğrenç düşüncelerinle iğrenç hayatında başarılar dilerim (milleti soyma millete boş yapma bir gün hapse girersin dikkat et ist belediyesi
) -
ben mesela sana inanmıyorum abi dediğimiz bir insan daha yeni ALLAH bağıslasın evladına kavuştu adamın hesabından itemler yürüt
dickdatör tuna ben ve takım arkadaşlarıma aile fertlerine yaşayan yaşamayan kimseye saygı duymadan ana bacı küfür et
yalan yanlışı bırak
manipüleyi bırak
o çirkin tipinle o iğrenç düşüncelerinle iğrenç hayatında başarılar dilerim (milleti soyma millete boş yapma bir gün hapse girersin dikkat et ist belediyesi
)Burnun kocaman oldu yalan söylemekten burağın 15 bini naptın 😂😂 takım arkadaşın gmlere item ürettiriyomuş ses kaydın mevcut az işlerim var bitsin ses kaydını yönetime atacağım. Hava yastığı seni
-
Burnun kocaman oldu yalan söylemekten burağın 15 bini naptın 😂😂 takım arkadaşın gmlere item ürettiriyomuş ses kaydın mevcut az işlerim var bitsin ses kaydını yönetime atacağım. Hava yastığı seni
Yavrum bende para konusu söz olmaz kimseye veya kimsenin bende bişisi yoktur her şeyimi trink hallederim
Bu arada videon o kadar çakma o kadar özenti ki
Hırsız olduğun burdan belli biraz özgün ol biraz o olmayan aklını çalıştırmaya uğraşta özgün içerikli videolar çıkar senin pis ağız kokunu çekmek zorunda değiliz
-
Burnun kocaman oldu yalan söylemekten burağın 15 bini naptın 😂😂 takım arkadaşın gmlere item ürettiriyomuş ses kaydın mevcut az işlerim var bitsin ses kaydını yönetime atacağım. Hava yastığı seni
Gm ye item ürettirmekmi?bu yetki sadece coma da vardır gerisinde yok diye biliyorum olmayan beyninle lafı yine başka boyutlara taşımışsın
İnsanlar birbirine item üretebiliyor oyunda bunu sizde yapıyorsunuz bizim tarafta
Yine yalan yine yanlış hayatın ve karakterin gibi seni gidi manipüleci fatih belediyesi seniiii
-
Gm ye item ürettirmekmi?bu yetki sadece coma da vardır gerisinde yok diye biliyorum olmayan beyninle lafı yine başka boyutlara taşımışsın
İnsanlar birbirine item üretebiliyor oyunda bunu sizde yapıyorsunuz bizim tarafta
Yine yalan yine yanlış hayatın ve karakterin gibi seni gidi manipüleci fatih belediyesi seniiii
Ses kaydında öyle demiyosun ama beni banlattırma diye yalvardığını unuttun galiba hava yastığı seni
-
Ses kaydında öyle demiyosun ama beni banlattırma diye yalvardığını unuttun galiba hava yastığı seni
Beni banlattırmayın artık muhabbeti sövmekten banlanmaktan sıkıldım artık lafı işin şakasıydı
Sen yine o olmayan aklınla bi yalanlar bişiler kuruyorsun
Ağız kokun memleketten memlekete gidiyor
-
Hem suçlu hem güçlü çocuk Türkiyenin arsızlık deposunun büyük bir kısmını temsil ediyor
Puhhh senin gelişmemiş karakterinee şuna bak zeytin yağı gibi aynı arsız bela seni
-
Konumu daha fazla kirletme pis çocuk seni
-
Konumu daha fazla kirletme pis çocuk seni
Sus arsız bela yudum zeytin yağı seni
-
Sus arsız bela yudum zeytin yağı seni
olm ne çene var lan sende karı gibi dedikoducu karılara şapka çıkarırsın yeminle hava yastığı seni
-
olm ne çene var lan sende karı gibi dedikoducu karılara şapka çıkarırsın yeminle hava yastığı seni
Özgün ol bataklık leş gibisin ahahahhahaha konuştukça yazdıkca koku saçıyorsun
Oyunculuk istiyorsan masrafları benden oyunculuk eğitimine götürebilirim seni bu tip ve bu fizikle çok zor ama:( yalan yanlış la belki olur ama bahtın kara kadan kötü yine olmaz yok be emrem hiç bi şartta geçerli değilsin yanmış bir arabasın sen

-
beni hiç görmemiş çocuğun böyle laflar etmesi peki

-
beni hiç görmemiş çocuğun böyle laflar etmesi peki

vaktinde aynı gruptaydık biliyorum fotolarını mesela bu attıgın laf bile yanlıs
yılan dan farkın yok kıvır kıvırabildigin kadar

-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!