• Forum sohbetlerinizde birbirinize küfürlü cümleler oluşturup takmayın. Ahlaklı olun azıcık, olmam diyosan cebine koy bayramda harçlık edersin.

Cesaret, Yüreklilik, Atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ULAŞAMAZ.!
    -HAYAT KORKAKLARI AFFETMEZ.

Somebody has said that I'm dead, now know that the boss is back. |- 25.05.2019-| (BABAM İÇİN ÇOK KAN AKIYO )

https://www.blackhawk.com/

• hahahha çalıp çırpmaya devam kötülüğü yapın yapın bişiler kanıtlamaya bişşiler göstermek çabalarına devam edin eziksss lerrrrrr

kim calıp cırptıysa banane ben mı caldım çocuksun o 5 kurusluk carınla hidra anahtar dönmeye devam et.

sabahtan aksama metın ve boss keserek anca 5 yıla bıze yetısırsın dedıgım gıbı uzaktan ızlemeye devam et .D

• kim calıp cırptıysa banane ben mı caldım çocuksun o 5 kurusluk carınla hidra anahtar dönmeye devam et.

sabahtan aksama metın ve boss keserek anca 5 yıla bıze yetısırsın dedıgım gıbı uzaktan ızlemeye devam et .D

hangi konudan bahsediyorsun sen ne farmı ne metni ne bossu ben bırakalı 3 sene geçti senin pis ağız kokunu ne çekcem ben ahahaha suna bak sizin gibi eziklerin pis agız kokulu ortamına oynuna girermiyim ben kötürümler sizi :D

• hangi konudan bahsediyorsun sen ne farmı ne metni ne bossu ben bırakalı 3 sene geçti senin pis ağız kokunu ne çekcem ben ahahaha suna bak sizin gibi eziklerin pis agız kokulu ortamına oynuna girermiyim ben kötürümler sizi :D

o zaman uzaktan ızlemeye devam et kola cipsini al o karınnı doyur zaten girsende bır sey degısmeyecek ayak bagı olacaksın

• o zaman uzaktan ızlemeye devam et kola cipsini al o karınnı doyur zaten girsende bır sey degısmeyecek ayak bagı olacaksın

tamam ben izleyeceğim ama sizde artık hırsızlık ve kekoluk boş işler yapmayın tamammı

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!