KARTALIRIMHA
-
LUNOR -
7 Haziran 2026 12:32 -
Kapalı
-
-
-
-
samsun infosu bile yanlış knkaağğğ buroooğğğğğğğğğğğğ yalamaya devam et
dostum adamsan sözunde durda su tek yedıgım kesıtı at hadı orda burda yazacagına lafının arkasında dur delikanlı

-
samsun infosu bile yanlış knkaağğğ buroooğğğğğğğğğğğğ yalamaya devam et
Seni fazla ciddiye almışım, türkçe kelime haznen çok dar.Papağan misali aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Sahi kasan laptopla mt2 oynamak zor olmalı di mi? Bu onun yansıması sanırım

-
Seni fazla ciddiye almışım, türkçe kelime haznen çok dar.Papağan misali aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Sahi kasan laptopla mt2 oynamak zor olmalı di mi? Bu onun yansıması sanırım

kasan laptop yok hayatımda hiç bir zaman laptop kullanmadım
bu da yanlıs bir info:D 650 bin tllik mükemmel bir sistem oda kurdum yaklasık 6 ay önce boş yanlış infoya devammı -
-
-
-
-
6 AYDIR OYUNU BIRAKMIŞ HALDEYİM BU VELEDLER ORDUSU ÖLMÜŞ AİLE FERTLERİME VE BANA YALAN YANLIŞ BİR BİÇİMDE HAKARET RENCİDE EDİCİ AŞAĞILAYICI LAFLARDA BULUNUYOR 6 AY YAN ÇARLARLA YAZIP LEKELİ LEKELİ YAZIYORSUNUZ SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ OLM SONRA AZ BUCUK CHAT YAPINCA SAÇMA SAPAN BOŞ BELEŞ LAFLARLA LAF ATMAYA CALISIYORSUNUZ BİDE LAFTA ETTİRMİYORLAR KENDİLERİNE ULAN HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZLER 6 AYDIR DEMEDİĞİNİZ KALMADI CAN YILMAZ LAF EDİNCE BİDE ÜSTE CIKMALAR PARAZİTLERE BAK YA ETME BULMA DÜNYASI OLUM LAF ATACAKSINIZ LAF YEMEYECEKSİNİZ ÖYLEMİ REALİTEDE Bİ GRAM YANIMA YANAŞAMAYACAK İNSANLAR KLAVYEDEN BABAANNE GİBİ ELİNE GELENİ YAZIYORLAR OLM BANA ULAŞIN SİZİ BULCAM SİZİ SATIN ALCAM SİZİ KÖLEM ETCEM BEN GERCEK HAYATTA KARŞIMA CIKIN O ÖLEN FERTLERİME SÖVENİ BUGÜN YARIN BULCAM SAVAŞIN GEÇİN BOŞ KARI ÇENESİ YAPMAYIN KONUYU KAPATIN SÖZÜM SÖZDÜR
OLM SEN HASTA MISIN ? KIM ETTIYSE AT SS BURDA KONUSTUGUN ADAM KARŞINDA OLMAZ HABERIN OLSUN SENIN KI GUCSE BENDEKI 3 KATI GEL HELE
-
-
-
TAMAM VER NUMARANI VER ADRESİNİ ASLAN PARÇASI
GELECEGINI BILSEM VERIRIM ? SEN HANGI SOZUNU TUTTUNDA BEN SANA TELEFON VE ADRES VERECEM LA

HELYUM GAZI SENI IPINI COZDUM MU UCARSIN

-
-
BİR ASIRDIR AYNI MUHABBET :d
-
-
KES BOŞU KES VER ADRESİNİ BOŞ BOŞ YAZMA BANA HAYATSIZ VELED SENİ İCRAATA GEÇ ULAŞ BANA POLİSTEN ADRESİNİ CIKARIP GELCEM SADECE ULAŞ BANA
DC BAKABILIRSIN
-
-
ULAN SISKA TAMAM EN ZENGİNDE SENSİN EN GÜÇLÜDE EN DELİKANLIDA Bİ UZAK DUR BE ARTIK BİZDEN OĞLUM SENİ CİDDİYE ALAN YOK SEN KENDİNİ NİYE NİMETTEN SANIYORSUN RUH HASTASIMISIN SEN YOK ADRES VER YOK TELEFON VER BAK ÇOK SAMİMİ SÖYLÜYORUM BİZ SANA GÖTÜMÜZLE GÜLÜYORUZ.

-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!