- YENİ
kazansanızda kaybetsenizde tebrik edip geçin özel hayattan tut oyunda çirkinleşmelere şunlara bak boş çara vurup hasan can yediğin damagelere bak diyor neyin hayalini yaşıyorsun olm sen ahahahahhahaha
kazansanızda kaybetsenizde tebrik edip geçin özel hayattan tut oyunda çirkinleşmelere şunlara bak boş çara vurup hasan can yediğin damagelere bak diyor neyin hayalini yaşıyorsun olm sen ahahahahhahaha
Bunu senin söylüyor olman manidar oluyor az Can :)) , kusura bakma ama savaşlarda da en çok yatanda sen oluyorsun. Herneyse savaş oyunu zaten olur böyle vakalar. Heee bu arada, bakıyorum, Murti ile aran baya bir düzelmiş :)))) kanlı bıçaklıydınız ne oldu yaw??? Vaybeee ,Redemption loncasina bak, düşmanları dost yapıp sevaba giriyor. Gönül borcunuz çok bize
Değerimizi bilim
doğru söylüyorsun yatıyorum çünkü 6 ay oyunu saldım zirvede bıraktım oyuna updateler gelmiş geri dönünce geri kaldık normal
yatmam da normal herkes bana bilenmiş 5 kişi bana dalıyor sanada beş kişi dalınca yerde yattıgını görüyoruz korhanım savaşın geçin başından beri söylüyorum yenilirsin kazanırsın tebrik et geç yok anadan babadan tut kişisel hakaret ve rencide edici laflara bütün server ne oldugunuzu biliyor manipüleye yalan yanlıs laf atmalara gerek yok tebrik et geç vız vız öttürme şu çoluk çoçuğu
at suşiye bak sen toplu savaşta illaki açık olur bıcak olur yelpaze ok olur her türlü tek yersin senin de birr sürü tek yediğigin kesitler var toplu savaşta savunması boş olana ölür bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim hayatsız akılsız veled
hadı madem tek yedıgım kesıtler var at atmazsan adam degılsın kabul mu ?
Bunu senin söylüyor olman manidar oluyor az Can :)) , kusura bakma ama savaşlarda da en çok yatanda sen oluyorsun. Herneyse savaş oyunu zaten olur böyle vakalar. Heee bu arada, bakıyorum, Murti ile aran baya bir düzelmiş :)))) kanlı bıçaklıydınız ne oldu yaw??? Vaybeee ,Redemption loncasina bak, düşmanları dost yapıp sevaba giriyor. Gönül borcunuz çok bize
Değerimizi bilim
ben hiç gelmeyecektim salmıştım zaten arkadaşlar ve abilerim rica etti bi lider önder yada kralım diye gelmedim bir sürü updateler gelmiş hesabım fazlasıyla geride ben topal yarım kalmış hesabımla arkadaşlara desteğe geldim savaş bu yatarsın kalkarsın senin ne yatışların var elimde ve attıklarımdada var önceden andro kıvranmış balık gibi çırpındırıyordu sizi bi ben ayakta kalıyordum bunu en iyi senin bilmen gerek boş lafı geçin kazanın kaybedin tebrik et geç ben desteğe geldim yarım hesabımla az da olsa katkım olsun tebrik edip geçin boş çene yaptırmayın şu cocuklara
doğru söylüyorsun yatıyorum çünkü 6 ay oyunu saldım zirvede bıraktım oyuna updateler gelmiş geri dönünce geri kaldık normal
yatmam da normal herkes bana bilenmiş 5 kişi bana dalıyor sanada beş kişi dalınca yerde yattıgını görüyoruz korhanım savaşın geçin başından beri söylüyorum yenilirsin kazanırsın tebrik et geç yok anadan babadan tut kişisel hakaret ve rencide edici laflara bütün server ne oldugunuzu biliyor manipüleye yalan yanlıs laf atmalara gerek yok tebrik et geç vız vız öttürme şu çoluk çoçuğu
Zirve diyor :DD insan bı eskı vıdeolarını gızler 2 yıl önce düz 10k atacan car gene 2yıl sonra 10k atıyor
bide zengınlıkle övunur car dızemez edemez ![]()
puhahhaha
hadı madem tek yedıgım kesıtler var at atmazsan adam degılsın kabul
seni galaya alan yok hala laf atarak saçma sapan laflar kurarak ergen ergen bişiler söylüyorsun bizimkiler toplasın sizinkiler zaten hazır savaş geç boş hayal boş laflar kurma bana tripkolik çocuk
puhahhaha
zavallım bıcak pençesiz adama vurduguyla seviniyor ahahahahahha bunu izleyen adam anlar zaten olmayan aklına gülüyorum seni veya beni boş kesen kim varsa sevindirdiysem ne mutlu bana güzel kardeşim
zavallım bıcak pençesiz adama vurduguyla seviniyor ahahahahahha bunu izleyen adam anlar zaten olmayan aklına gülüyorum seni veya beni boş kesen kim varsa sevindirdiysem ne mutlu bana güzel kardeşim
4set ıtemı olan bı adamın pence yelpaze kombını yok mu :DDD o zaman cok konusmayacan hasan can kardeşim 3 efsunlu ıtemlerın benım gozumde bes para etmez diz de gel :=)
potakalda vitamin benim forum adresimin kayıt olma tarihine bak o tarihden 1.5 yıl geriye git
en son ki k2de savaşta kör topal çarla anca bu kadar vuruyorum demiştin
burda atıyosunda atıyosun
olm sana defalarca söyledim herşeyi üstüne alınma senin beyinsiz arkadaşlarına diyorum 15 kişiden 12 si yalama olmuş sana bi laf eden yok laf atmayı laf etmeyi cok seviyosun
seni galaya alan yok hala laf atarak saçma sapan laflar kurarak ergen ergen bişiler söylüyorsun bizimkiler toplasın sizinkiler zaten hazır savaş geç boş hayal boş laflar kurma bana tripkolik çocuk
??? D:DDDDD:DD FAZLA MERAK IYI DEGILDIR ONA GÖRE ![]()
savaşın geçin kardeşim özel hayattan tut oyunda sefil şerefsiz bir şekilde yazmalara gerek yok
ne var bunda ahahahahahahah ahraz cocuk
ne var bunda ahahahahahahah ahraz cocuk
Sen kımsınde mesela bana yazıp merakını gıderıyorsun ? takıldıgını fılan mı sanıyorsun ıtemsiz ![]()
Sen kımsınde mesela bana yazıp merakını gıderıyorsun ? takıldıgını fılan mı sanıyorsun ıtemsiz
6 aydır oyunu saldıgım halde yan çarlardan bana hakaret rencide edici ve en özeli vefat etmiş bireylerime laf ediyorsunuz siz bana 6 aydır yazın ben size yazmicam öylemi ? savaşın geçin olm gercek hayatta hiç bişi degilsiniz ana baba işine giriyorsunuz adres istiyorum korkudan vermıyorsunuz alırım canınızı
6 aydır oyunu saldıgım halde yan çarlardan bana hakaret rencide edici ve en özeli vefat etmiş bireylerime laf ediyorsunuz siz bana 6 aydır yazın ben size yazmicam öylemi ? savaşın geçin olm gercek hayatta hiç bişi degilsiniz ana baba işine giriyorsunuz adres istiyorum korkudan vermıyorsunuz alırım canınızı
varsa kanıtın at hadı tek yedıgım vıdeoyu at sonra bunun sslerını at boş konusma burda
kendını acındıran ınsanlara saygım yok
varsa kanıtın at hadı tek yedıgım vıdeoyu at sonra bunun sslerını at boş konusma burda
kendını acındıran ınsanlara saygım yok
kes lan sünepe seni savaşa katıldıgın mı var 20 dk lık savaş oluyor yarılı kostüm takıp bi skil latıp kacıyorsun yarım saatte bir geliyorsun savas alanına elimde foto ve videolar var bidahaki yüklememe bakarsın senin için kılımı kıpırdatmam editini izlersin attığım zaman
kes lan sünepe seni savaşa katıldıgın mı var 20 dk lık savaş oluyor yarılı kostüm takıp bi skil latıp kacıyorsun yarım saatte bir geliyorsun savas alanına elimde foto ve videolar var bidahaki yüklememe bakarsın senin için kılımı kıpırdatmam editini izlersin attığım zaman
hadı adamsan atarsın :DD
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!