merhabalar birkaç şey dicem ilki bugün oto avla kestigim metin sayısı 500 yada 600 parayıı boşa vermiş olduk eğer ilgilenirseniz kalan süre üzerinden iade istiyorum saçmalık bu kasmicaksak niye alıyoz , ikinci kasmama nedeni oto ava bırakıyoz sabotaj yapar gibi 5.30 da bakım yapıyorsunuz tm bekliyorum dedim 1 saaat açık kaldı yeniden bakım yapıyorsunuz gündüz yapsanıza .... az önce razador girdim 5 dk sonra 15 dk sonra bakım yazısı geldi nasıl kesim +15 yılan setmi var gitti 50 BAKIM YAPIN AMA DÜZGÜN SAATTE YAPIN VE 30 DK SONRA BAKIM VARDIR DİYİN 5 DK YA BAKIM VAR .... NEYSE YAZILIMCILARINIZ DEGİŞTİRİN VARSA
oto av ve zamansız bakım
-
LEGOLAS -
2 Mart 2026 05:11 -
Kapalı
-
-
Kesinlikle oto av da çok takılıyor dibimdeki metini görmüyor zaten ormanda bir metini 3 kişi felan kesiyoruz 90 lık mapta zaten oto av yapmak imkansız metin aralıkları çok dar ama eminim düzeltilecektir
-
93 LV OLDUM BÜYÜLÜ ORMANDAYIM FARMI NEREDE ÖNERİRSİN
-
PARDON NORMAL ORMANDAYIM
-
Ya levelden yana sıkıntı yokta şuan oto av da normal ormanda metine bırakıyorum çarı 90 lık mape bırakamıyoruz metin yok 3 4 tane metin anca çıkıyor büyülü ormanı açarlarsa oraya çıkıcam bekliyoruz
-
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak bu otobüs av metin aldım kullanıyorum bom boş tarla gibi bir alana bırakıyorum bir süre sonra duruyor hic bir metine gitmiyor ben müdahale edip hareket ettirene kadar öylece duruyor bunun sebebini bilen biri var mı acaba ne yapmak gerek
-
Evet herkes aynı sorunu yaşamakta bizde cevap bekliyoruz inşallah bakımlarla iyileşebilecek bir şeydir bir dünya para verdik
Ben çözüm olarak ot av menüsünü başlattıktan sonra kapatmıyorum öyle olunca bi tık daha güzel çalışıyor gibime geldi
-
Merhaba, Güncellememiz ile birlikte oto metin avında problem kalmamıştır.
Keyifli oyunlar dileriz.
-
Jest
3 Mart 2026 15:31 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!