kobeak71 tarafından yazılan gönderiler

Evet herkes aynı sorunu yaşamakta bizde cevap bekliyoruz inşallah bakımlarla iyileşebilecek bir şeydir bir dünya para verdik

Ben çözüm olarak ot av menüsünü başlattıktan sonra kapatmıyorum öyle olunca bi tık daha güzel çalışıyor gibime geldi

Ya levelden yana sıkıntı yokta şuan oto av da normal ormanda metine bırakıyorum çarı 90 lık mape bırakamıyoruz metin yok 3 4 tane metin anca çıkıyor büyülü ormanı açarlarsa oraya çıkıcam bekliyoruz

Herkese merhaba yıllar önce oynadığım rohan 2 yeni server açılacağını duyduğumda çok sevindim ve gerçekten 2 bilgisayar ile başladım iki hesapta nesne market dolu hesabım ile oto av farmlarım dedim ama gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum dibindeki metini kesmiyor çok donuyor takılı kalıyor ve sanki metin sayısı çok az geliyor etraftaki 3 metini kesip duruyor az ilerdeki metine gitmiyor birde 90 lık mapte metin sıklığını artıracakmısınız ve büyükü orman ne zaman açılır merak ediyorum gerçekten farm yapamıyoruz

Kesinlikle oto av da çok takılıyor dibimdeki metini görmüyor zaten ormanda bir metini 3 kişi felan kesiyoruz 90 lık mapta zaten oto av yapmak imkansız metin aralıkları çok dar ama eminim düzeltilecektir

Karakter İsmi :akrepppg9g (107lv)
    Pet İsmi : VALENTİNO diye hatırlıyorum
    Pet Cinsi : prizmatik
    Pet Leveli :pet levelı en son sevıyedeydı gelısımı durmustu lw olsun exp olsun
    Pet HP :tam hatırlamamakla bırlıkte 21ile 25 arası
    Pet Savunma : tam hatırlamamakla bırlıkte 18 25 arası
    Pet Atak : 27.2 veya 28.2 olması lazım
    Pet Kitapları : 20 berserker 20 vampir olması lazım 2 canavar avcısı
    bılgılerınıze sunarım yardımınızı talep ederım suanda envanterındekı yerınde pet duruyo fakat daha acılmamıs pet gıbı bos duruyo basıyorum acılıyo ama gerı gıdıyo ama lw yazmıyo l