Sunucu'ya açıldıktan 5-6 saat sonra başladım Sahur'dan sonra felan, Ama böyle bi yandan farm atıyorum sürekli metin kesiyorum fakat birşeyler eksik gibi, Aslında yangın olmaması daha iyi sunucu ömrü uzun olur ama, bi yandan'da o kadar farm attıktan sonra bi KDP bile basamamak üzdü, Zaten herkese aynı dropdan atıyor pazar'da item'da satamıyoruz oyun böyle garip bi döngüye soktu. Malesef
World Sunucu Hakkında Yorumum
-
Samsunleee55 -
1 Mart 2026 04:12 -
Kapalı
-
-
Sunucu'ya açıldıktan 5-6 saat sonra başladım Sahur'dan sonra felan, Ama böyle bi yandan farm atıyorum sürekli metin kesiyorum fakat birşeyler eksik gibi, Aslında yangın olmaması daha iyi sunucu ömrü uzun olur ama, bi yandan'da o kadar farm attıktan sonra bi KDP bile basamamak üzdü, Zaten herkese aynı dropdan atıyor pazar'da item'da satamıyoruz oyun böyle garip bi döngüye soktu. Malesef
Farm atıyoruz fakat item satamıyoruz.
-
Merhaba,
Sunucumuz uzun soluklu bir yapıya sahip olup legal satışa açıktır. Amacımız, piyasa dengesini korumak ve tüm kullanıcılarımızın haklarını adil bir şekilde gözetmektir.
Kısa sürede yüksek miktarda won elde edilmesi, won değerinin düşmesine neden olur ve bu durum legal satışı da olumsuz etkiler. Bu mantık çerçevesinde değerlendirdiğinizde, uygulamanın neden gerekli olduğunu daha net görebileceğinizi düşünüyoruz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi geceler, keyifli oyunlar dileriz.
-
Jest
1 Mart 2026 04:24 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!