rohan2 Metinlere 100k vuruyoruz.![]()
![]()
![]()
![]()
Samsunleee55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Kaybolan Yang ve Won, Bir oyuncu tarafından tarafıma ulaşmıştır konu kilit .Saygılar..
Mavera

-
Pazarı Ch1'de kurdum.. Parayı ch8'de çekmeye çalıştım para üstüme gelmedi para gitti kayboldu. Oyundan bi arkadaşa danıştım ticket at dedi.
(2 taraflı kayboldu para hem yang olarak hemde Won olarak.)Kaybolan Yang ve Won, Bir oyuncu tarafından tarafıma ulaşmıştır konu kilit .Saygılar..
-
Pazarı Ch1'de kurdum.. Parayı ch8'de çekmeye çalıştım para üstüme gelmedi para gitti kayboldu. Oyundan bi arkadaşa danıştım ticket at dedi.
(2 taraflı kayboldu para hem yang olarak hemde Won olarak.) -
-
-
-
Evet Beyler An itibari ile PC'ye 2 kez format atıp optimizasyonun içinden geçmiş bulunmaktayız ama ben Rohan'2'yi çok sevdim tekrar geri dönmek Zor olacak yeni sistem alcam Rohan2 için.

-
-
oto av metin aldım az önce nesneden, ayarlardan saldır seçeneği + canlandırma + seçenekler metin ve otomatik giriş açık seçeneklerini seçip başlatıyorum herhangi bir değişiklik olmuyor.
ben daha önce oto av kullanmadım ama yetkili arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır bekleyelim.
-
sa metin botunda problem yaşıyorum yardımcı olablir misin başına geldi mi
ALEYKÜM selam hiç başıma gelmedi nasıl bi sorun yaşıyor sun ?
-
Abi ne güzel mt2'de ayarlarımı yapmışım farm'a yatmışım Sahur' sonrası 9 saat farm atıcam bi baktım sistem mesajı 20 dk sonra bakım.
-
bir anda yokluk düştü içime

keşke metinlere 100k vursaydım.

Annemi özledim.
Daha fazla dayanamam.

-
-
6 Günlük Ateş Manum vardı bugün süresi 5 gün 6 saat felan olması lazımdı ama Ateş manu birden iventory'mden silindi sebebini anlamadım bittiğini görünce şaşırdım sadece. 5 günü vardı çünkü Yardımcı olursanız sevinirim Nick:Aragorn552
Teşekkürler Şimdiden.Envanterde 3. sayfadaymış özür dilerim böyle mesaj attım diye kusura bakmayın.
-
6 Günlük Ateş Manum vardı bugün süresi 5 gün 6 saat felan olması lazımdı ama Ateş manu birden iventory'mden silindi sebebini anlamadım bittiğini görünce şaşırdım sadece. 5 günü vardı çünkü Yardımcı olursanız sevinirim Nick:Aragorn552
Teşekkürler Şimdiden. -
-
Efendim Köyler'de çok fazla pazar olduğun'dan ötürü pc lerimiz kasıyor lütfen c1 c2 c3 pazar dağılımı yapalım köye gidemiyoruz fps 0 a düşüyor. lütfen bu konuyu göz ardı etmeyelim efendim onun haricinde oyun çok güzel.