rohan2 tekelleşme sorunu

• bu serverda her haritanın her ch nin sahibimi var oto metin avı aldık kullandırmıyorlar şampiyon 30 seviye adam benim yapacagım üç kuruşluk farmı engelliyor bura benim bu hesap benim sayın yönetim artık buna bir çözüm bulsanız koca koca adamlar full yapılı adamlar kızıl orman sonuna kalmış bütün server haritalar bitmiş oraya bile konmuşlar bu denli tekelleşme olmaz bunun sonucu oyuncu kalmaz oyuncu oynamaz tutanamaz buna bir çare bulun

• Şimdi dostum öncelikle merhaba çarın sahibi benim kusura bakma ben öğrenci adamım öyle her zaman oyuna bakamıyorum yoharada çar atıcam aynı şekilde şuanda dolu olduğu için kimseyi engellemiyorum.Ben kızıl ormanda arkadaşımla birlikte yaklaşık 3 haftadır farm yapıyorum çünkü oyuna fazla bakamıyorum sınav haftası vs derken oyuna giremiyorum mecbur çar otodan para kasıyor e şimdi ben burada chde benden önceki duran adamın oto avının bitmesini efendi gibi beklemişim senin yaptığın gibi laps diye gelip selam bile vermeden ks ye koymadım.Yani bu durumda gmlere bir şey rica etmenin bir anlamı kalmıyor ki ben bu çara bu kadar yatırım yaptıysam bu şekil benim farmımı engellemek isteyenleri defetmek için yaptım.Kusura bakma dostum gmlere şikayet edeceğine sende benim gibi wslik bir çar yap.Sen oto ava para verip alıyorsan bende alıyorum sonuçta bende 2 haftalık oto av aldım bitmesini bekliyorum bu kadar basit eğer 3 kuruşluk farm olsaydı zaten ben koymazdım demekki para getiriyorki benim nesne masraflarımı karşılıyorki buraya koyuyorum onun için gmlere şikayet etmen hiçbir şeyi değiştirmeyecek bu konuda hem haksız olup hem selam bile vermeden ksye atıp hemde forumda bu şekilde sitem etmen gerçekten çok çoçukca eğer bir sorunun varsa oyun içi banada yazabilirsin.

• gözün doysun silinmiş bana yazıkların sana neden bana saldırdın diye yazdım sende git yaz şikayet et bekliyorum yazdın bırak bu işleri sayın yönetimin buna çare bulması lazım senin gibiler yüzünden bir çok oyuncu bırakmak zorunda kalıyor haksız rekabet var sen 4 yıllık 5 yıllık oyuncusun dün reklamlardan görüp servera gelmiş oyunculara alan bırakmıyor güçlüyüm benim istediğim olur kafasıyla düşük seviye farmına bile konmuşun orada senin ne işin var vadiyede bir hesap aç orayada musallat ol bu bencilliği bırakın

• Dostum bu metin 2 sen hikayeli oyun oynamıyorsun sen tryede gitsen başka bir sunucuyada gitsen hep bu böyledir zaten kendi ağzınla diyorsun zaten 4 -5 yıllık oyuncu diye ben 4 -5 yıldır boşuna emek vermiyorum illa bir karşılığı olacak burda sitem etmen hiçbir şeyi ifade etmeyecek çünkü oyun zaten bunun üstüne kurulu emek verirsin karşılığını alırsın ben verdiğim emeğin karşılığını alıyorum şuan da hepsi bu burda yük gmlere değil tamamen sana biniyor sonuçta ben oyun kurallarını çiğnemiyorum sana da dediğimin arkasındayım hala şikayet et sonuç değişmeyecek benim olduğum yere ks atarsan sonuçlarına katlanırsın ben enayi değilim orda gidip 2 haftalık oto avımı açıcamda seni ortak edeceğim kusura bak bakma oyun bu şekilde ilerliyor.yeni başlayan oyuncular içinde aynı şekilde kızıl ormanın bir çok bölgesinde oto metin avını kullanabileceğin bölge var oralara gidip koyabilrsin ila benim bulunduğum bölgeye koymak gibi bir kaiden yok sonuçta haksız olduğun konuda üsteliyorsun bide.

• senle işim yok ben yönetimden gelecek cevabı bekliyorum rekabeti korumuyoruz karışmıyoruz saldık kendi haline bıraktık derseler bende 6 günlük oto farmı silerim bütün itemlerimi atarım pazara satarım para bitene kadar simya denerim en son alt f4 eğer bir online oyunda rekabet dengesini sağlamazsan sonu diktatörlüğe gider server 15 20 kişinin elinde oyuncak olur artı trde düşük seviye maplarde farm engellemek sınırsız ban sebebidir bunuda bil 1 2 köylerde öyle gidip yeni başlayan hesaplara musallat olamazsın

• 1.si dediğim gibi yönetim burda bir şey yapmayacak çünkü hiçbir dengesizlik yok rekebetlik bir durumda yok kızıl ormanda farklı oto av bölgeleride var o bölgelere gidip koyabilirsin.2. olarak tr de 1. ve 2. köyde kimse milletin farmını engellemez uğraşmaz buna yani sınırsız ban vs diye bi muhabbet zaten yok. 3. olarak farm engelleme diye bir durumda yok benim olduğum yere gelip oto avını koyamassın konunun zaten burda kapanmış olması lazım ben nasıl paşa paşa benden önceki kişinin oto avının bitmesini beklediysem sende paşa paşa benim oto avımın bitmesini bekleyeceksin dostum burda yönetime sitem etmen tamamen boş konuşma oluyor adamların sana diyeceği şey benim ilk cümlemde söyliyecekleri şeyler başka oto av bölgeleride var oraya koy illa sonuna koymak durumunda değilsin ha odamı yok git doyuma koy veya lvl al büyülü ormana koy burda durum senin insiyatifinde yani hiçbir şey yapmadan yok ben oyuna bu kadar para attım şu kadar para attım onu aldım bunu aldım demeklen oyun oynanmıyor senin o oto metini alman benim oto metin hakkımı defetmiyor sonuçta oyunu oynacaksan kuralına göre oynacaksın 15 20 kişininde elinde değil oyun gayette herkes farmını atıyor yoharada da alttada durum böyle sen hiçbir şey yapmadan etmeden para kasayım derdindesin 1 k 2 k ep çekeyimde milletin yanına koyayım ks atayım diye düşüncede olduğun için ve bu durum umduğun gibi olmadığı için burda bu yazıyı yazıyorsun dediğim gibi gmlerin bu konuda bir şey yazacağını zaten düşünmüyorum senin gibi yazan çok kişi oldu sonuç aynı herkes efendi gibi birbirinin oto avının süresinin bitmesini bekliyor he zorla çıkartmayı düşünüyorsanda çarını getirebilirsin sorun duymam :)

• korkma bu kadar bir yaptırım uygularlar diye sen ne kadar baglısın dünya nimetlerine sıkı sıkı senin gibi bencil birisinin başka birinin oto avının bitmesini beklediğine inanmak mümkün değil sen yere düşen yangın peşindesin ne anlatıyorsun sen sen tr oynamadın belli yayıncıda izlemedin heralde oda belli neyse konumuz rohan2 yönetimin senin gibi insanları oyundan soğutan oyuncu kaçıran parazitlere kesinlikle müdahale etmesi lazım senin rohana 5 lira karın varsa 500 lira zararın olur sayın adminlerin yönetimin bunu düşünmesi lazım reklam basıyoruz oyuncu çekiyoruz ama parazitin teki bizim reklam basıp çektiğimiz oyuncunun üstüne basıyor çiğniyor oyuncular nerde buhar oldu kesinlikle oyun içi rekabetin korunması lazım ben bunu söylerim yüzde yüz haklıyım artı oto metin kızıl orman sonu hariç başka noktalarda verimli çalışmıyor birde bu kadar wonu sen ne yapıyorsun facebookta won item satan gruplar var oralarda adminmisin yoksa:P:P:P:P

• korkma bu kadar bir yaptırım uygularlar diye sen ne kadar baglısın dünya nimetlerine sıkı sıkı senin gibi bencil birisinin başka birinin oto avının bitmesini beklediğine inanmak mümkün değil sen yere düşen yangın peşindesin ne anlatıyorsun sen sen tr oynamadın belli yayıncıda izlemedin heralde oda belli neyse konumuz rohan2 yönetimin senin gibi insanları oyundan soğutan oyuncu kaçıran parazitlere kesinlikle müdahale etmesi lazım senin rohana 5 lira karın varsa 500 lira zararın olur sayın adminlerin yönetimin bunu düşünmesi lazım reklam basıyoruz oyuncu çekiyoruz ama parazitin teki bizim reklam basıp çektiğimiz oyuncunun üstüne basıyor çiğniyor oyuncular nerde buhar oldu kesinlikle oyun içi rekabetin korunması lazım ben bunu söylerim yüzde yüz haklıyım artı oto metin kızıl orman sonu hariç başka noktalarda verimli çalışmıyor birde bu kadar wonu sen ne yapıyorsun facebookta won item satan gruplar var oralarda adminmisin yoksa:P:P:P:P

dostum kimseden korkum yok beni bu swde bilen bilir senin gibi kimsenin odasına gidip çökmeye çalışmam bide üstüne böyle gidip yüzsüzce forum atmam efendi gibi beklerim ona göre nesnelerimi alır çarımı ayarlar o şekil oto avıma atarım sen beni nereden tanıyorsunki bencil olarak değerlendiriyorsun emin ol oyuna senin gibilerden 1000 kat faydam vardır 2 3 k ep yatırıpda oyunda milletin odasına çökme hakkını size kim tanıyor onuda anlamış değilim diğer konuda bu kadar wonu nabıyorsun konusu bende gmlere bizzat iftira attığın için ileteceğim bunu benim oyuna girme sürem yaptığım farm belli gidipde bana bu şekilde ağlayarak iftira atamassın.Oto avında bir yaptırımı olmayacak daha yoharada yaşananları bile bilmiyorsun oraya gitsen demekki oyunu tamamen bıracaksın.Kızılda diğer oto metin yerleri gayette çalışıyor sen kar dan düşmek istemediğin için burda tantana yapıyorsun eğer odama çökmen istersen çarını getir almaya çalış ben o wslik hesabımı boşuna yapmadım konuyada dahada yazmayacağım zaten seni ümitlerinle baş başa bırakıyorum.

• Merhabalar

Öncelikle ikili diyaloglarınızı saygı çerçevesinde olmasını temenni ederiz. Oluşacak herhangi bir kural ihlali topluluk kurallarımız gereği cezai işleme tabii tutulacaktır.

bu serverda her haritanın her ch nin sahibimi var oto metin avı aldık kullandırmıyorlar şampiyon 30 seviye adam benim yapacagım üç kuruşluk farmı engelliyor bura benim bu hesap benim sayın yönetim artık buna bir çözüm bulsanız koca koca adamlar full yapılı adamlar kızıl orman sonuna kalmış bütün server haritalar bitmiş oraya bile konmuşlar bu denli tekelleşme olmaz bunun sonucu oyuncu kalmaz oyuncu oynamaz tutanamaz buna bir çare bulun

Bildirimiz ile ilgili oyun içi rekabetin açık olduğu ortamlarda oyuncuların birbirleriyle rekabetine müdahale etmiyoruz. Bu süreç hem oyun mantığına hemde savaş ortamına haksız bir müdahale olacaktır.
    Ta ki oyuncu sizleri oyun kurallarını ihlal edecek noktalarda hareket ediyorsa bu ihlalleri bizlere Site ticket, discord ticket ya da forum kural ihlalleri kısmına konu açarak ilgili kanıtları sunmanız halinde cezai işlem yapılır.

Rekabet edemediğiniz zamanlarda farklı ch ya da eş değer mapleri oyuncularımız tercih edebilir. Sunucumuz ve MMORPG oyun kapsamında bu tür rekabette oyuncularımıza uyarılarda bulunulmamaktadır ve cezai işlem hükmü yoktur.

İyi günler dileriz.

rohan6.png

• Rekabete biraz denge getirmek ve yeni oyuncuyu de teşvik edecek bir öneri vereyim
    Her mape gidebilecek oyuncu seviyesini sınırlayalım. Mapten Drop alabilecek max seviye girebilsin, drop alamayacak olan giremesin.
    Drop seviyesi bizde 15 lvl fark ki bu çok yerinde olur.

Farklı yollarla baksak da, hakikat bizi aynı noktada buluşturur.

Oyun etiği ve kurallara bağlı oyuncular baş tacımızdır.

• Vega 22 Kasım 2025 23:52

Konuyu kapattı.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!