Oyuna yılan kasklarının da gelmesiyle beraber epsiz oynayan oyuncuların şansı iyice azaldı, yohara dropları hiç tatmin edici değil 2000li efsun nesnesinin 100 won etmediği yerde kara ejderha itemleri bile yapmak çok zor kaldı ki cor bile atmıyor tek getirisi tılsım sandığı ve efsun nesnesi ve hiçbir şey yokmuş gibi yohara oto farmı sürekli oyundan atıyor, bosslar düzgün drop atmıyor para eden nesne sayısı iyice azaldı, lütfen nesne market kullanımını biraz azaltıp farm iyileştirmeleri yapın epsiz ya da cüzi miktarda eple oyunda ilerlemek imkansız
BÜYÜK GÜNCELLEME FARM İÇERİĞİ GÜNCELLEMESİ TALEBİ
-
egekaan4848 -
20 Ekim 2025 15:39 -
Kapalı
-
-
ah sadece yohara olsa razadör nemere çöp boss oyunda hiç olmasalar kimse nerdeler diye sormaz droplar berbar kralın sarayı droplar iyi ama asla atmaz bin defa da kral sarayı dönseniz düzgün drop alamazsınız meley çalışmıyor serverda naga için iyi bir hesabın olması lazım zaten onu kesebilecek hesaplar nagayla ugraşmaz dropları server basında iyi yeni serverda iyi ama sonrası için çöp diğer dandik bosslarda aynı şekilde seytan kulesi mavi ölüm toprak ejderhası sürgün ejderhası bunlar server başı işe yarayan bosslar sonrası çöp iki tane ihtimal kalıyor geriye yili vadisi bosu ve hidra zaten onlarında gediklileri var sırayı onlardan kapma şansın yok yeni oyuncunun yapabileceği tek şey ep çekmek başka altarnatif yok ep bosu kesecek bol bol her happy de
bunu uzun zamandır söylüyoruz kimse dinlemiyor kafayı yoharaya takmışlar bütün oyuncularının yoharada oynadığını zannediyorlar heralde alt maplere yıllardır ne yenilik ne güncelleme gelmedi -
Merhabalar,
Oyunun alt bosslarında, Razadör ve Nemere sandıklarında gelir elde edilebilecek nesneler, 8 yıllık bir sunucuda artık bellidir.
Bu nesneler, oyun içerisinde her karakterin oyun boyunca ihtiyaç duyduğu temel eşyalardır.Kafayı Yohara’ya takalım ya da “oyun sadece Yohara üzerine kurulu” diyelim gibi bir durum söz konusu değildir.
Ancak 1-120 seviye aralığında, Yohara’nın aktif olduğu bir sunucuda genişleme ve yeniliklerin genelde ileri seviye karakterlere hitap etmesi de gayet doğaldır.
Kaldı ki, bu durum güncel oyun sektöründe de her zaman böyle olmuştur.Alt farmın iyileştirilmesi için gerekli notlarımız çıkarılmış olup, ilerleyen süreçte bu konuda güncellemeler zamanla verilecektir.
Oyuncularımız şunu unutmamalıdır:
“2000 efsun nesnesi kastım, bu benim bir günlük farmım.” dememeli ki, kendini geliştirebilsin.Bir oyuncu, başlangıç nesneleriyle elde ettiği tılsımları sadece metinlerde değil, gelen efsun ve element detaylarına dikkat ederek kullanırsa, zindanlarda da gerekli başarıyı elde edecektir.
Meley ve Kral Sarayı için ayrıca iyileştirmeler güncelleme planımızda mevcuttur.
Kısacası, oyuncu oyunun nereye evrildiğini ve asıl gelir elde edilen noktaları fark ederse, gelişimi çok daha hızlı olacaktır.
Sadece alt gelir farmına odaklanan oyuncular ise elbette bir noktaya kadar ilerleyebilir; ancak bundan sonrası daha fazla emek ve zaman gerektirir.Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dileriz. -
ben bir çok yayıncıyı izliyorum seviyorum metin2 yayınları izlemeyi farklı serverlarda adamlar bu işleri çözmüş rohana göre örnek verelim adamlar şunu yapmış yılan zırhı basacak bir yüksek seviyeli yatırım bol bir kişi diyelim +10 dan +11 basacak basma itemi olarak 10 bin tane 3 seviye efsun nesnesi istiyor o yüksek oyuncu mecbur düşük seviye farmı yapan kişinin efsun nesnesini almak zorunda düğer bütün itemlerdede aynı dengeyi kurmuşlar düşük map farmı yapanlar geçiniyor bu şekiklde hesap diziyorlar buda oyunda aktif insanın sayısını patlatıyor her yer cıvıl cıvıl oluyor olay bu şimdi siz karar verin 100 tane şampiyon 30 full + full adammı olması yoksa her seviyeden her yerde 1000 oyuncu olmasımı rakamları farazi söyledim ben bol oyuncu cıvıl cıvıl ortam olması taraftarıyım her mapte adamlar olsun özellikle o mapin farmını yapanlar olsun tamam illaki güncelleme kolay iş değil bir çok zorluğu vardır sizin açınızdan lakin benim fikrim bu rohanı severim yönetim iyi anında müdale ederler sorunu çözerler arada bir istisna olur benim başıma geldi bir küçük dolandırıldık 5 6 k won gitti önemli değil geri alamadık ama şimdi gerçekçi olmak gerekirse rohanında eski günlerinide özledik kalabalık her yer adam oyuncu dolu full haritalar özledik yani
-
Vega
22 Ekim 2025 15:28 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!