serverda bir alastor pet ortalama 1500 wondan başlar prizmatik 157 seviye kasılmış petler str hp buna göre fiyatı şekil alır yükselir artar dünden beri 1 alastor pete pet belirle atmaktayım tam 28 tane pet belirle sonunda prizmatik geldi kısacası artık bu alastorun bana kar yazması için 30 str gelmesi lazım akıl karı değil bunun bir ayarı olması lazım yazık 10 defa üst üste tip 2 tekrar etti değişmiyor bile eziyetten başka birsey değil oyunculara bunun bir standarta bağlaması lazım şimdi şansa bağlı şunu bağlı da yazmayın boşa akıl karı değil bu oranlar oyunu bıraktırır
pet efsunla kazığı
-
-
Merhaba, Yaşadığınız durum şansa bağlı bir durumdur. 1 tanede de gelebilir 100 tanede de oranlarla herhangi bir oynama yapılmamaktadır.
İyi akşamlar.
-
yok bu şansa bağşı birsey değil son günlerde laglar buglar gecen adama pet sattım 156 lwl pet 1 oldu açınca bu olanlar tesedüf degil bence acil düzeltin
-
Merhaba, Bazı petlerde yaşanan sorunla ilgili Pet efsunlama veya Pet belirleme işleminin bağlantısı yoktur. Tamamen şans'a bağlı bir durumdur.
-
ben 100 den fazla pet yapıp satmış birisiyim girin bakın hesaplarıma bana kimse oranlarla oynanmadığına inandıramaz max 10 tane gelen prizmatik 40 hatta 50 de bile gelme şansı yok o kadar bariz düşürülmüş aynı tipte 10 kez kaldığı oluyor değişmiyor tip 2 atıyorsun tip 2 atıyorsun tip 2 10 kere üst üste tip 2 geldi keşke video kayıt alsaydım herkez izleseydi
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!