Şampiyon tecrübe bastım ama karakterimi kesiyorlar.
-
Aimshot -
21 Eylül 2025 19:06 -
Kapalı
-
-
Merhaba,
Bir sorununuz varsa discord üzerinden gelerek sesli destekte alabilirsiniz. PvP'ye açık her alanda sizleri kesebilir. Bu herhangi bir suç teşkil etmemektedir.
İyi oyunlar dileriz -
Ruling
21 Eylül 2025 19:08 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “bu şahış şampiyon yüzük basmışım sürekli gelip beni kesiyor kendi bölegesi gibi geregini yapın tehtit ediyor sürekli” Yeni Başlık: “Şampiyon tecrübe bastım ama karakterimi kesiyorlar.”. -
sorunum var adam keydi kesiyor diyorum reis o keyif alırken ben sinir oluyorum bana item yap diyorsun herkez bütçesine göre böyle gölgelerde huzurun saglanması için saldırının kapanması lazım....
-
kanal degişitiryorum adam takip ediyor bun can sıkıcı kardeşim nedir bu ya
ben kasılmak isyorum adam takmış bana efen püften şeylere ban atıcagınıza oyuncuların konforuna önem verinn...
-
-
Eğer ki küfür ederseniz tabii ki bunun bir cezası olacaktır. Karşı tarafada gerekli uyarı yapılmıştır. Sizlerin zevki nasıl kasılmak ve PvM yapmaksa bazı oyuncularda PvP'den zevk alabilir, bunu engelleyemeyiz. Buna bizlerin yapabileceği birşey yoktur.
İyi oyunlar dileriz. -
Ruling
21 Eylül 2025 19:59 Konuyu kapattı. -
Metheus
22 Ekim 2025 22:25 Konuyu bu forumdan Ekran Görüntüler / Videolar bu foruma Kural İhlali Bildirimi taşıdı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!