nonse82 bu hesap beni dolandırdı ip belli hesapları belli ama hiç bir işlem yapılmadı güzel adamda zaten farkındaymış bir işlem yapılmayacağının neden kimse 600 700 k wonluk üzerinde item taşıyıp +15 yılan zırhları ws sahibi olup 4 5 k wonluk dolandırıcılık yapmaz cesaret edemez ama nonse82 hiçbir şey olmayacağının farkında olduğu için bunu rahat rahat yaptı daha öncede yaptı test etti bir cacık olmadığını farketti günler geçti adam piyasada dolanıyor hatta eminim forma girip burda yazdıklarımıda okuyordur gülüyordur adam haklı gülmekte 8 yıllık server tecrübe bir sürü büyük kelime cevap dolandırılmasaydın kardeşim bu yaklaşım herşeyin önünü açar düşünün dolandırıldınız realde savcıya gittiniz savcı size dediki banane kardeşim dolandırlmasaydın ne güzel olur demi bu oyun altı üstü ama insanın zoruna gidiyor ya beni banlayın hesaplarımı konu kapansın yada ben bu konuyu her gün dile getirecem
dolandırıcılık
-
-
nosne82 yukarda ismini yanlış yazmışım
-
Merhaba, konuyla ilgili daha önce sizlere bilgi verildi. Sizlere yazan kişi yansıttığı itemler bir başkasına ait olup kendisinde var olmayan itemlerdir. İlgili kişiye gerekli cezai işlem uygulanmış olup sunucularımızdan yasaklanmıştır. Açtığınız taleplerde işlemler tamamlandığı için kapatılmaktadır. İyi günler dileriz.
-
teşekkürler yani kısacası ben yazmadım yegenim yazmış dedi ve sıyrıldı güzel elinize emeğinize sağlık helal olsun o itemlerin sahibinede 700 k wonluk itemleri başkasına emanet verebilmiş verdiği kişiyede helal olsun adam o 700 k wonluk itemleri almak yerine beni dolandırmayı tercih etmiş mükemmel aslında düşündüğüm zaman burda tek suçlu benim herkezden özür dilerim kusura bakmayın sizleride uğraştırdım
-
Vega
20 Eylül 2025 13:20 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “cezasız kalan dolandırıcılık” Yeni Başlık: “dolandırıcılık”.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!