şöyle kalitesiz kişilerin ağzına laf veriyosunuz ya ben size bişey demiyorum biz o kadar emek verelim dünya kadar miktarda paralar yatıralım muhattap olduğumuz oyuncular ortada şimdi ben bu adama ben erkeğin .rspusu yazdığım zaman ban yemiyosam ben dahil herkes yazdığı küfürün başına veya ortasına nokta koysun ve küfür sayılmasın ben bu son dediğiniz şeyden bunu çıkarıyorum. veya burda oyunculardan herhangi biri size cevap verirken aynısı yazsada sorun olmaz ozaman iyi forumlar yönetim.
-
-
mağazin gibisin la herşeyi atıyon ahaha
-
oyunda dayılık yap yap sonra kendini masum göster
senin gibi herşeyi foruma atsam rezil olurdun -
oyunda dayılık yap yap sonra kendini masum göster
senin gibi herşeyi foruma atsam rezil olurdunatabilirsin varsa tabi
-
Merhabalar;
Burada herhangi bir hakaret vb. bir cezai işlem gerektirecek bir söz yoktur. Lütfen kurallarımızı inceleyerek işlem yapınız.
Topluluk Ceza Yönetmeliği;
İyi günler dileriz. -
İmalar, Argo ve Kırıcı Sözler - Oyun Dışı Tehdit -Ağır Hakaret bunların olduğu belli yani nasıl bi yargılama yapıyorsunuz anlayamıyoruz
-
Nerede Argo veya Kırıcı söz var göremedim? Fissek demek bir kırıcı söz değildir. Sizler kuralları yanlış anlamışsınız sanırım
-
Önceki video ile beraberdir söylediklerim
-
Bu video için işlem yapılacaktır. -
bu videoda nasıl hakaret küfür yok biz birisine mal bile yazsak anında 8 saat chat banı yediğimiz oluyordu
-
tamamdır teşekkürler
-
bu videoda nasıl hakaret küfür yok biz birisine mal bile yazsak anında 8 saat chat banı yediğimiz oluyordu
Lütfen bu video hakkında detaylı bilgi almak için discord adresimizde destek bekleme odasına giriş yapınız.
Discord Bağlantısı
İyi günler dileriz -
Nerede Argo veya Kırıcı söz var göremedim? Fissek demek bir kırıcı söz değildir. Sizler kuralları yanlış anlamışsınız sanırım
videonun 2. Kelimesine dikkat ederseniz ne yazdığını görmüş olacaksınız.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!