"MEDOUM" biraz çekmiş sanki "XSMALL" olmuşun bilader

• farmlık itemler takılıyken kesip video alan aslında kesemediğini bildiği halde gidip foruma video atan şahısa gelsin birde burdan izlesin kendisini

itemler ortada attıgın damageler ortada insanları kandırmaya yönelik videolar atıp ne kendinizi nede insanları kandırın sonra mazallah foyanız ortaya çıkar.

2 şaman biri iyileştirmeci biri krıtikçi 1 de çözmeci olmasına rağmen kesemediğini sende biliyorsun :((( 5-6 aylık hesap dediğim gibi ortada herşey gizlimiz saklımız yok 8)

--aydınlatayım seni biladerim bak itemler ortada çözme atmıssın buff da yok üzerimde bir daha bana vs gel çöldeyim bekliyorum diyip dm den ağlama tesüf ederim yakışmıyor kendini kandırma ;)

• EE ? yani ne oldu şimdi? 3k damage atmıssın. Adam zekalı ıtemlerle skıl açarken kesmıssın. Ne bu şimdi? sen burada bir başarımı görüyorsun? Son birkac günde aldıgın darbeler neticesinde akli melekelerini yitirmıssın farkındamısın? Nasıl biri oldugunu cümle alem biliyor. Bir üst videoyu tekrardan izlemeni tavsiye ederim. Kendi bayragındakı adam dahi sana serbest alıp dalıyor. Konuşucalacak çok da bir sey yok aslında da. Benim burada gördugum bu zamana kadar içinde biriktirdıklerını boyle bir video ile sözde bir " basarı" ıle mıllete aksettirmek. Karakter gelısımı sadece oyunda sahıp oldugun karakterı guclendırmekle ne yazıkkı olmuyor ( onu da ne kadar yaptıgın ortada). Daha da fazla bir sey yazmak istemıyorum. Senin gibi birini ciddiye alıp cevap vermek te ayrı bir utanç benım için.

84igo42.png

• senin şimdi attıgın damage 3k :) madem okadar video çekmek ıcın heveslisin neden bütün sunucu önünde benimle 1-1 kendi itemlerinle potsuz vs atmıyorsun :) bak burdan sana vs daveti gönderıyorum herkesin önünde yenilen birdaha sunucuya giriş yapmıcak kabul mü :) eğer kabul ettıgın taktirde pm atman yeterli olucaktır. Tekrar soruyorum sana gelicek misin ? :)

• Yalnız yazmayım dedim ama yazılmayacak gibi de degıl :) İngilizce de beden ölçüleri: Small ,Med"I"um, Large şeklinde gider.... Yukarıda yazdıgım "aldıgın darbeler" ifadesi suan kı durumu ciddi ıspatlar şekilde :) He bu arada son birkac gundur yedıgın sopalar IQ seviyenı cıddı derecede dusurmus benden soylemesı: :))

84igo42.png

• bilader xs s m l xl xll diye bedenler büyür sende olmayan zeka ile benim zekamı eleştirme tesüf ederim bilmeden yazmayalım :D çekmissin sanki yazmışım başlıkta m s den büyüktür.

• bilader xs s m l xl xll diye bedenler büyür sende olmayan zeka ile benim zekamı eleştirme tesüf ederim bilmeden yazmayalım :D çekmissin sanki yazmışım başlıkta m s den büyüktür.

Gerçekten okudugunu anladıgına emınmısın? Daha detaylı yazayım sana, vs de sopa yedıgın kısının adı ile bahsı geçen beden ölçusu Medium aynı ifade mı? Ayrıca ben de "tesüf" ederim :). Yok gerçekten boş duvara laf anlatsam yankı yoluyla bir cevap alırım; fakat sen de bunları görmek gerçekten çok zor. Neyse nefes tüketmeye değmez X/

Vs'ye çağırdı seni kabul edıyormusun? Boş boş konusup cevapsız bırakma teklıfı istersen. Daha da bir sey yazmayım. Konustugum kısinin durumu malum...

84igo42.png

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!