senin şimdi attıgın damage 3k
madem okadar video çekmek ıcın heveslisin neden bütün sunucu önünde benimle 1-1 kendi itemlerinle potsuz vs atmıyorsun
bak burdan sana vs daveti gönderıyorum herkesin önünde yenilen birdaha sunucuya giriş yapmıcak kabul mü
eğer kabul ettıgın taktirde pm atman yeterli olucaktır. Tekrar soruyorum sana gelicek misin ? ![]()
MEDOUM tarafından yazılan gönderiler
-
-
Önceki video da kendisini düelloya davet ettiğimde çok da kabul etme tarafında olmadı. Çocuk aklı ile durumu farklı yerlere çekmeye çalıstı. Bizler de gereken cevabı kendısını yakaladıgımızda fazlası ile verdık. Burada bir hususun altını çizmek istiyorum. Metin2 yapısı itibari ile merkezinde düelloyu alan bir savaş oyunu. Bu oyunu 2008 den bu yana oynayan bir oyuncu olarak, bu tür sahısların varlıgı eskiden de vardı, bügün de var. Fakat günümüzde biraz daha fazla bu tiplerin sayısı. Kendi bayragındaki oyuncu bile serbeste alıp sana dalıyosa çok da konusmamak gerek nasıl bir oyuncu olduugunu. Senin lehinde 1 tane konusan oyuncuya denk gelmedim. Bu şekilde davrandıgın müddetçe bu videoların sonu gelmez. Sizin gibilerin olmadıgı bir oyun düzeni görmek dilegımle...
Son olarak burdan yönetimde olan adminlere bir çağrım var: Lütfen bu ve buna benzer tiplerle muhattap olmamak adına nethis önünün berlili bir alanını pwp ye kapatın. Burda rekabet gerektıren bir durum vs ya da zindanı kapma gibi bir durum da yok. Bu gibi tiplerle muhattap olmak istemeyen ciddi bir kitle var.
video linki:
-
Normalde bu şekilde video atmayı sevmiyorum ama bu şahış nethis önünde millete musallat olup, yaptığı ergenliklerden ötürü serverın büyük çoğunluğu tarafından sevilmeyen bir tiptir. Oyundaki tek vasfı millete pislik olup çarının niteliği anlamında vasat bir tiptir. Bu şahsı vs'ye çağırdığımda afk numarası yapıp önce dc'den de ulaştığımda yaptığı konuşmalar videoda mevcut olup sonrasında oyunda içinde çağrıda bulunduğumda birşey yazmadığı resim aşağıdadir. Yerinde olsam (Allah korusun) çocukluk yapacağına çarına 3-5 item koyup(emanetten değil) yerde paspas olmam nethis önlerinde. Sen şimdi çocuk gibi konuşmaya devam et, oyunda gördüğümde neler yapacağımı biliyorsundur, gerci nethisin yerdeki tozu hala üzerindedir.
video:
bu da korkudan sesini çıkaramadığı resim: https://i.hizliresim.com/qhf132f.jpg