lonca adını kirletme

• selam böyle bir konu ile kimseyi meşgul etmek istemezdim ama iyice tadı kaçmaya başladı

oyun içerisinde sürekli farklı hesapları ile kendi kendine loncamın adını kötülemeye çalışıp alttan ep yansıtıp dilencilere fırında çalışan çapsızlara bedava verilir gibisinden hem fırında çalışan işçilerimizi küçük düşüren ve videoda da görüldüğü gibi insanları dilenmeye özendiren bu midemi bulandıran şahsın artık ceza alması gerekiyor bunu her yaptığında videoya alacağım çünkü zıvanadan çıkmaya başladı birilerinin müdahale etmesi gerekiyor bu duruma loncamdaki çarlar belli itemler belli loncamda kimse dilenmeyi bırakın oyuna başlayan yeni insanlara yardım eden insanlarız ama bunun gibi ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN insanlar yüzünden iğrenç cümleleri okumak zorunda kalıyoruz..

kimse kimseyi allahtan gelen özellikleri ile yargılayamaz basit bir oyunda gayet spor yapan bir insanım bir çok dalda lisansımda mevcut fakat arkadaş sanki bir bacağım diğer bacağıma göre noksan hareket ediyormuşcasına topal yazarak bir insanın dış görünüşü ile dalga geçiyor bunun IRKÇI söylemden ne farkı kalıyor bir insanı ha ırkçılık yaparak toplumdan soyutlamışsınız ha böyle cümlelerle iyice tadını kaçırmaya başladı videoda görülen HEBBELEEEEE karakteride kendisinin hesabıda kendi yzdıkları yetmiyor birde yan hesabı ile tempo tutuyor yüzsüzlüğün bu kadarı diyorum..

gerekli kontrolleri sağlarsanız yan hesabı olduğunu göreceksiniz..

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!