oyunda 16k hasar atıyordum taki Emre' ile tanışana kadar bana çok yardımcı oldu elimden tuttu resmen charı 15k vururken 'char' şuan'da onun sayesinde 35k vuruyor Valla kendisine çok teşekkür ederim çok nazik iyi niyetli bir arkadaş.
Samsunleee55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
arkadaşlar bu oyunda yeniyim 80 lvl metinlere 12k hasar atıyom elim çok yoruluyo hasarı artırmam için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen ?
-
Hocam efsun botu bozulmuş itemi koyduğumuz'da seçenekler gözükmüyor
-
-
Arkadaşlar bu zırha çok yatırım yaptım +8 olmuyor hiç bi şekilde
-
Oyunda ''Razadör'' nicki arkadaşımız oyuncular tarafından en yüksek ölme yetisine ve kazanımına sahiptir eğer bu oyuncu'ya oyundan ulaşmayı denedim ulaşamadım ona ödül olarak bi 50m atabilirdim kendisine sürekli ölüp ölüp pes etmediği için ama anlaki.
-
Hocam metin kesiyoruz ama yükselemiyoruz kendi başımıza solo oyuncu olarak buna bi müdahale'de bulunabilirmisiniz teşekkürler
-
-
SS'de imleç gözükmemiş ama çok büyük
-
Abi merhaba oyun imleci hayvan gibi büyük olduğu için PAzardan item satın almaya kalktıgımızda itemin ne olduğunu göremiyoruz + sı var mı + sız mı yada ne bileyim anladınız siz bunu düzeltirseniz seviniriz Teşekkürler iyi ramazanlar dilerim. Herkese
Merhaba aga oyunla alakalı bi sıkıntım var oyun imleci çok büyük satın alacağım itemi üstüne geldiğim'de itemi göremiyorum bunu düzeltin lütfen bütün hevesim kırıldı şuan'da bi item basıcam o basacağım itemin malzemesini göremiyorum + varmı yokmu
-
Abi merhaba oyun imleci hayvan gibi büyük olduğu için PAzardan item satın almaya kalktıgımızda itemin ne olduğunu göremiyoruz + sı var mı + sız mı yada ne bileyim anladınız siz bunu düzeltirseniz seviniriz Teşekkürler iyi ramazanlar dilerim. Herkese
-
Valla öyle ya üstümde 500 tane kutsama kağıdı var eskiden 10m den satardık bu itemi şimdi 1m bile zor eder, Yang kasıyorum simya yapıyorum ama bir yere varamıyorum metin kesmekten'de gına geldi.
-
sunucu değiştirirken karakter değiştirirken login yaparken ekran donuyo yükleme ekranı hiç bi şekilde gelmiyor oyunda sık sık oluyor bu sürekli.
Map'e ışınlanırkende oluyor
-
sunucu değiştirirken karakter değiştirirken login yaparken ekran donuyo yükleme ekranı hiç bi şekilde gelmiyor oyunda sık sık oluyor bu sürekli.
-
Oyunlar'da hile açıp böyle yazı yazman beni ne güldürdü nede üzdü, Asla aff gelmesin hileciler oyun dahi oynamasın.
-
Sunucu'ya açıldıktan 5-6 saat sonra başladım Sahur'dan sonra felan, Ama böyle bi yandan farm atıyorum sürekli metin kesiyorum fakat birşeyler eksik gibi, Aslında yangın olmaması daha iyi sunucu ömrü uzun olur ama, bi yandan'da o kadar farm attıktan sonra bi KDP bile basamamak üzdü, Zaten herkese aynı dropdan atıyor pazar'da item'da satamıyoruz oyun böyle garip bi döngüye soktu. Malesef
Farm atıyoruz fakat item satamıyoruz.
-
Sunucu'ya açıldıktan 5-6 saat sonra başladım Sahur'dan sonra felan, Ama böyle bi yandan farm atıyorum sürekli metin kesiyorum fakat birşeyler eksik gibi, Aslında yangın olmaması daha iyi sunucu ömrü uzun olur ama, bi yandan'da o kadar farm attıktan sonra bi KDP bile basamamak üzdü, Zaten herkese aynı dropdan atıyor pazar'da item'da satamıyoruz oyun böyle garip bi döngüye soktu. Malesef