çoooook havalıııııııııı
acinz tarafından yazılan gönderiler
-
-
hayırlı olsun
-
ruhuna el fatiha hahaha
-
bütün bugcular toplandık toplandık toplandık sorduk neden hasar yemedik bugcuyuz bugcuyuz
-
Çok banalsın
-
Öncelikle herkese selam arkadaşlar.
Bir süredir benim gerçek ismimle ve oyun içi nickime benzeyen sahte (fake) hesaplar açıldığını duyuyorum. Bu hesaplardan küfürler edilip, insanlara sanki benmişim gibi davranılarak adım kullanılmaya çalışılıyor.
Buradan açıkça söylüyorum: Bu hesapların benimle hiçbir ilgisi yoktur.
2026 yılındayız, hâlâ fake hesap açıp başkası gibi davranmak gerçekten çocukça ve acınası bir davranış. Benim adımı kullanarak insanları manipüle etmeye çalışmayın. Bu tür hareketler ne komik ne de zekice, sadece zavallıca.
Ayrıca şunu netleştireyim: Sadece 3 hesabım vardır.
Nicklerim: NeuraNova, Neura ve vElarion.
Bunların dışında açılan hiçbir hesaba itibar etmeyin, bana ait değildir.
Lütfen ismimi ve nickimi kullanmayı bırakın. Benimle uğraşan kumda oynasın
-
hahaha 13k ne arkadaşım
-
çok fazla iyi eline sağlık
-
“Hadi, iyisiniz; aylar sonra ilk defa Balathor’a girdiniz. Başarılarınızın devamını dilerim, helal!”
-
hahaha eline sağlık
-
eline sağlık arkadaşım çok güzel kafalarına vurmuşsun jsjsjsjsj
-
ahhaha ADI dinoşka SOyadı kaçan
-
hahahahhahahahhahahahaha ezişko jothem
-
normal değil mi hayatında tek bi kızla konuştu o da sen 😂😂
hahaha, Videoda tamamen bana saldırıyor. İnsan başkasına da saldırır. Düz 12k vuran birisi, 92k atağı eksiğim olmadan atamaz; bunu da son dakikaya koyman. Kİ vs bitmişti
-
ay bana bu kadar kin tutmanın sebebi aşık olman hahahhahahahaahah
-
Atsushiye özenen dinocuk dc öneri kısmında yalvaran sendin yetkililere böyle bir şey olmasın diye şimdi görüyorum ki Atsushiye özeniyorsun taklitler aslını yaşatır
-
eline sağlık çok güzel olmuş eziklere armağan olsun
-
yaşamlarınız bitti dün gece kaçtığınız için mi paylaştınız bu videoları utanma arlanmaya bekliyorum sizi
-
sürekli tek atmaktan sıkılmadın mı bu ezişkolara
-
ay sürekli rekor kırıyorsun bize bırakmıyorsun artık yeto cidden artık yetooooooooooooo