hakan05 tarafından yazılan gönderiler

yine malesef bir avuç al satçının elinde oyuncak oldu erabor dünya kadar ep ve item girişi oldu etkinlik serverından ama nafile yine stokçu al satçı oyunda 1 lwl hesap kasmayan sadece pazarlardan itemleri toplayıp 2 3 4 bazen 10 katına atan oyunu oynamayan sadece pazar dolaşan tipler yine eraboru çıkmaza oyunu yine kilitlemeye götürüyorlar dün 100 won olan malzeme bir gün sonra 300 won oluyor o al satçı tayfa ne isterse o oluyor yazık bizim gibi keyifle sevdiği için rohanı oynayanlar bu al satçı stokçu bir gram servera fazydası olmayan full zarar tiplerin yüzünden oyundan kaçıyor serverdan kaçıyor benim arkadaş listemde 35 kişi vardı palandirde aktif oynayan erabora geldiler şu an 3 kişi kaldı fiyatlarla başedilme şansı yok o yüzden acilen yeni server açıkması lazım

teşekkürler yani kısacası ben yazmadım yegenim yazmış dedi ve sıyrıldı güzel elinize emeğinize sağlık helal olsun o itemlerin sahibinede 700 k wonluk itemleri başkasına emanet verebilmiş verdiği kişiyede helal olsun adam o 700 k wonluk itemleri almak yerine beni dolandırmayı tercih etmiş mükemmel aslında düşündüğüm zaman burda tek suçlu benim herkezden özür dilerim kusura bakmayın sizleride uğraştırdım

nonse82 bu hesap beni dolandırdı ip belli hesapları belli ama hiç bir işlem yapılmadı güzel adamda zaten farkındaymış bir işlem yapılmayacağının neden kimse 600 700 k wonluk üzerinde item taşıyıp +15 yılan zırhları ws sahibi olup 4 5 k wonluk dolandırıcılık yapmaz cesaret edemez ama nonse82 hiçbir şey olmayacağının farkında olduğu için bunu rahat rahat yaptı daha öncede yaptı test etti bir cacık olmadığını farketti günler geçti adam piyasada dolanıyor hatta eminim forma girip burda yazdıklarımıda okuyordur gülüyordur adam haklı gülmekte 8 yıllık server tecrübe bir sürü büyük kelime cevap dolandırılmasaydın kardeşim bu yaklaşım herşeyin önünü açar düşünün dolandırıldınız realde savcıya gittiniz savcı size dediki banane kardeşim dolandırlmasaydın ne güzel olur demi bu oyun altı üstü ama insanın zoruna gidiyor ya beni banlayın hesaplarımı konu kapansın yada ben bu konuyu her gün dile getirecem

nonse82 isimli bir hesap oyunu bıracağını söyleyip bana bir takım itemler gösterdi 4 hesabı olduğunu 2 sini sildiğini söyledi banada 30 seviye şampiyon hesabın birisini vereceğini söyledi bende içi boşta olsa ver silme dedim bu kişi benden yılan zırhımı +0 boş bir zırh ve 156 seviye alastorumu istedi bunlarda bana lazım hemde güven oluşturmak için diyerek verdim ve dolandırıldım asıl hesabı elkebab bu kişinin insanın gözü aç olmasın bu kadar itemin olup binlerce eplik itemi olupta insanları dolandırması çok ilğinç bir kafa yapısı olmalı lütfen bu kişiyi banlayın bu kim bilir kaç kişiyi dolandırdı belki ilk yazan benimdir bu tip insanlar rohanı aşşağıya çekiyor oyuncu kaçırıyor hem servera zarar veririler lütfen dikkate alın

annemize ailemize küfür edilsin diye bu oyunu oynamıyoruz bugüne kadar şikayette bulunmadım ama artık yeter bu kişileri şikayet etmedikçe normal bir konuşmada bile küfür ediyorlar

erabordaki eski dinazor oyunculara yeni oyuncuların dikkat etmesi gerekli her yeni server açılmasında bu dinazorlar yeni oyuncuların elindeki epi wonu kıymetli neleri varsa çarpmak elinden almak için her yolu deniyorlar erabor ile sürekli takas teklif ederler aman dikkat edin çarpılmayın bunlara sizden epi alırlar ellerinde kalmış satılmayan pazarda aylardır kalmış itemleri size yedirirler hemde ederinin 4 katına sonra birleşimden sonra anlarsınız yediğiniz kazığı dikkatli olun iyice araştırın sonra takasa girin dediğim gibi o yılanlı mılanlı adamlar aç kurt gibi bekliyorlar envanterlerindeki binlerce ep item adamları tatmin etmiyor her şeyin bütün itemin epin kendilerinde olmasını istiyorlar :cursing::cursing::cursing::cursing:

etkinliklerin süreleri kısa dağınık aynı anda hem kartları topla hem oyna zaten 1 saate düşüyor 2 saatlik etkinlik hafta sonu en azından serbest bırakın etkinlikleri oyuncular oynasın herkez bot değil at metine hesabı sabah akşam otoda taş kır etkinlikleri bekleyen oyuncular var