xXaLiTaXx tarafından yazılan gönderiler

Abuk Subuk konuşanlar belli 10 saniyelik video atan kendini bi halt sanıyor. Senin icraatin ne çok merak ettim 10k space mi 😂😂 Hem laf atıyorsunuz hem de ağlanıyorsunuz 😂😂 azıcık adam olun. Çıktım konudan sorunu olanı dc de bekliyorum sesli de 😂😂 🦴🦴

Canın kemik yemek istediyse bende var ama kıkırdak bu kenik değil daha iyi olur sert seviyorsanda sertleştirmek sana kalmış rakip loncanın vasıfsız çocuğusun sen o loncada son söz hakkı senindir zurnaın son deliği seni

bi o mu var Allah'tan kork senin 112- 113k ifşalarında var istersen akşam yükleyim her zaman 2 lonca arasında planlanıp girdigimiz savaşda kazanan taraf belli heralde klavye başındayken beynini başka odada bırakıp öyle yazıyorsun

Sen ve zeyl o loncanın en zayıf halkalarısınız o bahsettiğin damageleri agilede filan atmışsındır çünkü sende onu yapacak Çar yok şimdi gidin lonca liderinize ve Ercan abinize söyleyin ha birde Mahsun var tabi aranızda delikanlı olan o 3 kişi taşıyor loncayı yoksa sizden hiç bir cacık olmaz Göktuğ kardeş ayrıca hitaplarınıza dikkat edin elinkini görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış beynim var diye gezme sokaklarda

10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.

Canım ben kimseye yalan mal satmadım eğer kalkana ihtiyacın varsa gel + 9 vereyim karakter kelimesi ile sen hiç Yanyana gelemezsiniz düşmansanız delikanlı olun ağlamayın çarınızı getirin evlat

Ercan burda diklenecek bişey yok kardeşim. 2 karakterle dövüşürken 3. Arkadaş damagesini atmış sonuçta toplu savaş kombininde değilsin belli tebrik edip geçebilirsin. Yok nesne parası bilmem ne bu lar bizim bileceğimiz işler

Kaç yaşına gelmişsin adamlıktan 1 gram ekmek yememişsin böyle sözlere devam et seni takmıyorum klavyede yazarsın böyle kelimeler anca 😁

Emre sen çöpte değilsin biliyorsun değil mi ulan oyundan ya da nurdan ban aldırsan ne olur iki gram aklın yok senin sen adam olsan adam gibi konuşuruz seninle ama sabrımın ayarları ile oynama kitabıma özür videonu şhow tivide izler arkadaşların

Bize edilen hakaretleri de inceliyor musunuz sayın yönetici? Sizden bir tavır bir tepki gelmezse bizde bize davranılan gibi davranmaya özen gösteriyoruz yolda karşından gelen adama söylesen kan çıkacak cümleler kuruluyor hakkımızda nedir tepkiniz eğer karı demek ya da fistan giydirmek gibi cümleler sizin lügata uyuyorsa bilelim belli bir zaman sonra oyun aklımıza gelmiyor herkesin bir sinir kat sayısı var geniş değiliz o kadar

xXaLiTaXx ya sen varya 2 3 item alıp kendini bi.. zaneden kekonun tekisin biri senin o olmayan beyini patlatıcak ama karı gibi burda küfürden ordan burdan bahsedip miiletin 50 wonu çalmya çalışan abilik yapmaya çalışan karakter yoksunu bir varlıksın ve zavallısın adam olsan miletin sandıklarını çalmata çalışmazsın bide 2 3 çakal kendi adamını oyuna tutunmya çalışan oyunculara kendi kafanca musallat ediyorsun senin itemin olmasa çöp bile degilsin bu yaşa kadar yaşamışsın ama boşa yaşamışsın engin 50 wona karakater satıyorum sana indirim yaparım knk 40 wona bırakım sana :)))

Siz ryness ile iyi geçinirsiniz bak ama o senden bi tık daha karakterli canım. Sen 50 vonluk adamsın ona nu konuda paha biçilemez ama o da sen gibi her konunun altına yazıp kendini göstermek istiyor bu aralar ana bacı söven yok heralde şikayetlerin görünmüyor arkadaşlara söyle söven olursa birde benim için sövsünler senin gibi delikanlıları oyunda görmek isteriz betonun dışında ama diğerleri gibi beton konuşması yapacaksan hiç girmeyelim