bu çocuk internet cafede bak kafamı bozma attırırım ha diyen çocuk deilmi la ![]()
xXaLiTaXx tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bak sonra küfürler filan ediyor haberiniz olsun
-
Pirim yapacak küfrederek tombik. Sen anca yanına koyarsın sana ana avrat küfredenleri hoca!
-
Ben bunları durduk yere yaptığımı düşünmüyorum sokak yüzü görmemiş veled , ananın ne demek olduğunu bilmeden youtube videosunun altında ana bacı yaparsa insanlar çayada davet eder çorbayıda yiyebilirsen gel derler engin bey ... Adres sorup bunu saçma sapan yere kullananlar düşünsün derler ...
Arkadaşla görüşmemizde ısrarla YouTube üzerinden küfretmediğini sizden biri ona küfrettiği için ona küfrettiğini söylüyor bence uzatmayalım Tunahan en nihayetinde oyundur stres atmak için giriyoruz bilgisayar kapandığında her şey bitiyor o yüzden bu kadar birbirimizin üstüne gelmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizler de Nişantaşı’nda büyümedik sokağı da jargonunu sa iyi biliyoruz. Kutsal sayılanlar üzerinden yürümekten hepimiz vazgeçelim. Bir kere lonca savaşı yaptık üstüne müzik ıvır zıvır koyulmayan video da herkesin küfrettiği aşikar bir şekilde duyuluyor ebet kendi aramızda konuşurken bazen ağzımızdan kaçıyor ama aileci değerleri katmayın diye hem sizi hem de bizi uyarıyorum
-
Tebrik ederim kardeşim betondan çıkmanın bedeli ödetilmiş
-
Yapıyorsun bu sporu be kardeşim
-
Kolay gelsin beyler. Balathora girme fikrinin murata ait olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam
-
Uygulamalı ders veriyor musun kardeşim?
-
vayy be abim benim tek atmış dinoya
tek attığım videoyu yüklemedim kardeşim ayıp olur bu levelde tek yenilmez
-
abi dediklerimize sonradan çakal sürüsü filan yazmayalım derim
-
her geçtiğin karakter ile oyuna renk getiriyorsun eline sağlık kardeşim.
-
-
adam burda babalarını çağır derken oyundaki arkadaşlardan bahsediyor ama sen direk sen anneni çağır işim var biraz onunla diyorsun. burada savunulacak bişey yok kardeş. oyun cezanı vermiştir illaki ama şu yukarıdaki yorumları yazılanları okuyorum da hep bir tehdit hep bi üstten üstten mesajlar. kıbrıs ülkü ocakları yaşasın yazmışsınız hepiniz ne olacak kıbrıs ülkü ocakları yiğite zarar mı verecek hemde bir oyunda ülkü ocakları mensubu birilileri ile atıştığı için ha? yaw siz bu ocaklara neden gittiniz zamanında herkesi tehdit etmek için mi? dokuz ışıpın dokuzuncusu adam kaldırmak mı? oğlum yapmayın böyle şeyler ortada bir anneye hakaret var demişsinki anneni çağır onunla işim var hadi açıklayın bu kısmı lütfen
-
hepiniz birbirinizi yeterince kızdırdıysanız artık yorum yapmayalım isterseniz gençler. tamam oyundur keseriz kesiliriz ama bir tık abartıyorsunuz gibi geldi bana. çaya çorbaya davet etmeler, eğitim zorbalamaları, ücret ya da maaş gibi kelimeler hiç birimize yakışmııyor. Tunahan sana söylemiyorum bak yazan herkese söylüyorum.
-
Arkadaşlara söyleyeyim de az yorum atsınlar videona nokta koyup koyup duruyorsun canım tamam sensin özelsin
-
Arkadaşı tebrik ederiz fakat Ony hakkında yorum yazarken kelimeleri seçmenizide şiddetle tavsiye ederim. Emeğinize sağlık. Uğraş verilen emek çekilen çar tebriği sonuna kadar hakediyor.
-
Emre ile senin yüzünden herkes okçuya geçecek bak demedi demeyin olum
emeğine sağlık -
Eyvah ki ne eyvah. Eğer sende video almaya başladıysan arkadaşlar artık betondan çıkmazlar. Sen bu işin vakkosu, sen bu işin nirvanasısın. Emeğine sağlık güzel kardeşim
-
Cano sen başka bir levelsin bu oyunda tebrik ederim
-
Kardeşim sen tek başına bir ordusun.