Berilta nickli arkadaş loncamızdan uzaklaştırılmıştır sizin gibi kişilikler oyunun kalitesini düşürmektedir herkes farkında bu durumun kendinizi üstten görmeyin kimin ne olduğu apaçık ortadadır gereksiz ve sinsileri kapımızda beslemişiz topladığınız elemanların hepsinin kusuru buydu ve loncamızdan uzaklaştırdık bundan sonra chatinin değil çarına bileğine güvenenler muhattabımdır.
Szef tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karaktersizliğini sürdürmeye devam etmişsin aynı hakaret videosunu 3 kere atmışsın

-
Kapımdan kovduğum üste çıkabilmek için tatava yapmaya başlamış küfür ettirmeye tahrik ettiğini herkes biliyor dandik itemlerinizle övünmeye devam edin loncanızdaki herkese 1e1 ws çekildi konuşabildiğiniz tek kelime ben 1e1 ws atmıyorum hahaha

-
en iyisinin iyisi

-
Emin 1e1 ws gel gevezelik yapma sana oyunu bıraktırim oyundan dönüşte yapmıyorsun nasıl bir korkuysa tabi çarını düzerken benden çok borç ep almıştın yüzünde yok gibi

-
Herkesin eline sağlık

-
-
Havuç, A vitamini açısından zengin bir besindir. Günlük A vitamini ihtiyacının %51'ini içermektedir. Bu da göz sağlığını destekleyerek, görme kaybı ve gece körlüğüne karşı koruma sağlamaya yarar. Ercan bol bol yemelisin
bence sen omega 3ü ( beyin ve göz sağılığı için gerekli vitamin) eksik etme beyinsiz kalacan bu gidişle

-
Ellerinize sağlık tebrikler,havuç yerken izledim👏🏻 ancak Ninjayı izlerken üzüldüm
Halbuki bu videodan sonra bir heves ile ninja karakterine geçilmişti.
Emin 18k zehirli bulut atmayı nasıl beceriyorsun ağzında hıyar varken anlatsana denedim denedim olmadı

-
zoruna giden yoruma gelmiş adam kaykay cekmiş gene bi cacık yapamamıs kralsın Iqs

-
nesnesiz hesapları kesip kesip video atmış

Ne garipsiniz yeni üyelik açıp yorum atmanız gülmekten öldürüyor bizi çekememezlikte sınırı aşmışsınız rezilliğinizi gizleyemeyip karalamaya çalışma fikrindende vazgeçin artık

-
Varsa bizi kötü anlatan vardır bizde olup onda olmayan çocuk adamlar sizi

-
meğersem gidiyormuş

sen git maradondaki simyacıdan etp görevi al

-
Kuşakta yakalanmamak için doğru düzgün zehirli bulut vurmuyo 😂böyle korkak çocuk
senin topladığın bütün çarları kestim baya zoruna gitmiş demekki nick değiştirmekten bıkmadınmı onu söyle

-
baya içerlemiş gibisin git bir bardak su iç
Dehşet ve kritik bufuda olmasa haliniz harap ortsuz hançerden yediğin 15k spaceye şaman bufuyla gizlemende güzel

-
İyi seyirler

-
yaşam kutsaması olmadan hayata tutunamayanlar çareyi 2 lonca birleşerek bozdiyara gelmekte buldu

-
Eline sağlık aralarında 1e1 wsden sonra nickini kullanamayanlarda var

-
SİMYA BİTİKKEN KESERSİN ANCA
ÇOK KONUŞMA WS GEL -
SmithWesson Rohan2 Erebor - Metin2Videos Pvp ServerlerMelodinin ws deyipte ws atmaması :Dwww.metin2videos.commelodinin ws deyipte zırlaması