Snefru tarafından yazılan gönderiler

@SpOkE insanlara ilk defa video atıyorsun galiba deyip 480 p olacak şekilde ve 800 x 600 olarak video paylaşıyorsun inan bana acemi dediğin insan 1080p hd ve çözünürlük olarak senin hesap makinası bilgisayarından daha iyi bir video paylaşıyor insanlara yorum yaparken acaba ben ne halt yiyorum diye düşün tamam mı bak seni rezil ettim baskalarıda ediyor rezil rüsfa oluyorsun bence çeneni kapat ve sessizce oyununu oyna her daim arkanızı kontrol edin diyorsun ateş olsan cürmü kadar yer yakamazsın sen peşimde pet diye gezdirmem bu oyunda ben :) insanların vaktini çalmaktan vaz geç Başka ramazansa o arkadaş madem öyle dc üzerinden oldu o konuşmalar paylaşta görsün insanlar o başka ramazan kim miş :)

sırada vefakarlılar mı var ben sana kalın gelirim ZODİAC bana özelden auramı yapayım eldiven yapayım seninle ws atacağız dediğin günden beri seni ciddiye alamıyorum World sunucusunda bir çok oyuncu aurasınıda yaptı eldiveninide sen hala yerinde sayıyorsun videoda gördüğüm kadarı ile ellerinde eldiven yok kış geliyor dikkat et üşütme eldiven edin :) İSTEDİĞİN ZAMAN İSTEDİĞİN YERDE 1V1 ATARIM SENİNLE benim veya loncamın üzerinden saçma sapan çocukça primler yapmaya çalışmayı bırak bizim olduğumuz yerde korumalı alandan çıkamayan bahanelere sığınan insanlarsınız BENİM ÇARIM ORTADA İSTEYEN HERKESLE 1V1 ATARIM bu şekilde laga luga yapmak yerine icraat gösterin bana AYRICA SENİDE TEBRİK EDİYORUM VİDEONUN BASINDA YERDEN KALDIRMADIĞIN İNSANLA AYNI LONCAYA GİRİP SAVAŞACAK KADAR GENİŞ BİR MİDEYE SAHİPSİN BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM ET EDORASTAN BU YANA SEVGİ VE SAYGI İLE :)

@ExorcisT sayın comam burası insanların açılan konulara cevap vereceği bir sekme mi?
    bildiğim kadarı ile bu postlara sadece yetkili arkadaşlar cevap verebiliyor bu şahıslar bu konuda daha önceden uyarı aldılar fakat diğer insanların ceza işlem konularına sürekli sanki yetkili insanlar gibi cevap yazıyorlar gereği yapılırsa sevinirim güzel sözden anlamadıkları ortada arkadaşların.
    biz onların konularına yazmadıkça onlar bizim ceza işlem konularımıza sürekli yorumlar yaparak kışkırtmaya devam ediyorlar kolay gelsin.

aynı arkadaşla birde ben ws denemek istiyorum bu şkeilde görmüş oluruz karakterin dengesini bence sen full atak oynamaya çalıştığın fazla hasar yiyorsun ama METİN2 denen oyunda sadece atak takınca fazla vurmuyor bu hesaplar karşındakinde yeteri savunma yoksa sen yeterli itemlere sahipsen daha fazla vurursun kimle denedin bu olayı bende denemek istiyorum.. ayrıca ninjanın hasarı düşük diyorsun full hesaba şamanla ben yetenek vuramıyorum yeterince savunması varsa düzde fazla vuramıyorum ama oynadığım hesapla gayet mutluyum bence sadece ninja olarak yazı yazıyorsun ama bu oyunda bir karakter üzerinden dengeleme yapılacağını düşünmüyorum ve çokta saçma

kostümde 3 tane efsun bulundurabiliyorsun aslında sadece 3 tane karaktere savunma yapabiliyorsun ve benim loncamda 5 tanefarklı karakter var aslında yeteri kadar dengeli bence yine diyorum KOPUŞLAR çalışsa güzel olur evet, elimde çok elit tılsımlar var ama kullanamıyorum

Ayrıca 1 1 savaşlarda çarlar birbirlerini kesebilecek şekilde ayarlanması gerekiyor demedim iki taraf savunmaları kolaylıkla sağlıyabiliyor skil vuruşları bu durumda 6 7 k değerlerinde görüyor 95 k hp olan bir karakterin bu durumda Afk kalsa bile Hayat puanını nasıl düşürebilir mümkünmü ?

metin2 de hiç bir zaman hiç bir dengeli 2 hesap birbirini potlu ws de bu zamana kadar kesemiyordu zaten bu hep böyleydi skil hasarları ne olursa olsun hasar bir yerde sınırlı kalıyor çünkü 1 tane karaktere karşı oldukça fazla yüklenebiliyorsun tek sebebi bu ama senin deidğin gibi 1e1 de 15k ruh atarsan sen toplu savaşta 5 çift el bile açığı olana herhalde tek atarsın o şekilde düşün nedemek istediğimi anlarsın. normal ama daha 7 8 aydır ws lik hesapla uğraştığın için tecrübe edeceğin çok şey var ama yapacak bir şey yok bence malesef şuanda bile 10 çift el açığı veren hesaplar oldukça fazla hasar yiyorlar deneyebilirsin ..

Öncelikle teke tek savaşlarda full savunmalı olan çarlar birbirlerinin canını çeyrekten altına indiremiyor bu konuya müdahale edip bir çözüm bulmanız bire bir savaşları eminim daha keyifli hale getirecektir Ve tılsımlarda olan Çan savunmasından kopuş Çift el vs mevcut olan kopuş Efsunları işlev görmüyor bununda çözülmesi gerektiğini düşünüyorum İyi çalışmalar Dilerim.

düşüncene katılıyorum ama benim hayat puanım düelloda 95k oluyor sen kaç skil atarsan at potlu ws de kesemezsin 95k hayat puanı olan hesabı tabi eşit bir düellodan bahsediyorum nesne kostüm bunlar eşitse 2 hesapta da metinde 2 her zaman hayat puanı basan eşyaların kullanılmadığı haritalar üretilmiştir bu zamana kadar bir birine güç yetiremeyenlerin o sahnede kesebilmeleri için ve bence gayet mantıklı diceksinki şaman heal basıyor sura çözüyor zihinselinde güçlü beden skili ile yere düşüremiyorsun her karakterine kendine özel güçlü yanları var bu yanların etrafında savaşmayı öğrendiğiniz zaman hesabınız 1 üst seviyeye çıkıyor bunlar üzerinde çalışmalısın

ama evet sana katılıyorum KOPUŞLAR çalışmalı..

selam böyle bir konu ile kimseyi meşgul etmek istemezdim ama iyice tadı kaçmaya başladı

oyun içerisinde sürekli farklı hesapları ile kendi kendine loncamın adını kötülemeye çalışıp alttan ep yansıtıp dilencilere fırında çalışan çapsızlara bedava verilir gibisinden hem fırında çalışan işçilerimizi küçük düşüren ve videoda da görüldüğü gibi insanları dilenmeye özendiren bu midemi bulandıran şahsın artık ceza alması gerekiyor bunu her yaptığında videoya alacağım çünkü zıvanadan çıkmaya başladı birilerinin müdahale etmesi gerekiyor bu duruma loncamdaki çarlar belli itemler belli loncamda kimse dilenmeyi bırakın oyuna başlayan yeni insanlara yardım eden insanlarız ama bunun gibi ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN insanlar yüzünden iğrenç cümleleri okumak zorunda kalıyoruz..

kimse kimseyi allahtan gelen özellikleri ile yargılayamaz basit bir oyunda gayet spor yapan bir insanım bir çok dalda lisansımda mevcut fakat arkadaş sanki bir bacağım diğer bacağıma göre noksan hareket ediyormuşcasına topal yazarak bir insanın dış görünüşü ile dalga geçiyor bunun IRKÇI söylemden ne farkı kalıyor bir insanı ha ırkçılık yaparak toplumdan soyutlamışsınız ha böyle cümlelerle iyice tadını kaçırmaya başladı videoda görülen HEBBELEEEEE karakteride kendisinin hesabıda kendi yzdıkları yetmiyor birde yan hesabı ile tempo tutuyor yüzsüzlüğün bu kadarı diyorum..

gerekli kontrolleri sağlarsanız yan hesabı olduğunu göreceksiniz..

Güncelleme öncesi senin skiller nasıl vuruyordu acaba 15 k 20 k ?

ben hiç bir zaman senin gibi böbürlenmiyorum şu kadar vurduruyorum bu kadar vuruyorum diye önce seni düello davet ediyorum sonra video programımı açıyorum icraat yapıyorum sen sürekli bu şekilde yok bu kadar vurdururum yok şu kadar kişi kesemezsiniz yok şunu yapamazsınız diyorsun sonra attığım her videoda sana yer veriyorum sayısal loto gibi her telden çalıyor çalıyor çarın umarım bir gün güzelce oturur itemlerin ve sabit bir şekilde karşımda savaşabilirsin buda sana son postum ama yazman iyi oluyor konumu yukarda tutup reklam yapıyorsun teşekkürü borç bilirim :)

35-kader efsunla gelen efsunların örnek veriyorum hidraya karşı güç oranı 1 3 5 6 8 10 gibi oranlar geliyor. bence iyileştirme
    gelmesi gerekiyor sonuçta her deneme 10 ep

36-Meley gibi bossların sandıklarına iyileştirme gelebilirse düşük seviyede gelişmeye çalışan insanlara oyunu oynama isteği
    getirilir.

37-İrade topazının ticaretinin açılması.

38-oyunda örnek veriyorum ata binme kısa yolu control h tuşu bunu oyun seçeneklerinden değiştirmek için bir panel getirilmeli
    yeri değiştirilmesi gerekn bir çok kısa yol var

39- yerden item toplama paneli getirildi örnek veriyorum ayakkabıyı seçtiğinizde yerden almaması gerekiyor fakat yere düşen her
    nesneyi alıyor hesap oto toplama açıkken buna bir çözüm getirilmeli

40- canaavr efect ler kapatıldığında oyunda hiç bir değişiklik olmuyor sebebi bilinmez bir şekilde bu çok güzel bir destek fakat
    kullanmıyoruz.

41- derin zindanlar gibi haritaların bir şekilde exp oranları düzenlenip insanları gnoll cehennemleri ve yohara 3. haritasından
    kurtarılmalı.

42- oyunda 6. ve 7. efsunlar eklenebilir hale getirilebilir.

43-yoharada maden kazan insanlar için damarların daha ıssız yerlere alınabiliyor olması.

buda devamı..

içlerinde yapılan gelen gelmesi planlanan şeyler var ama tekrardan bakıp silmek istemedim umarım çok yormaz sizi

1-oyunda hesaplar 5 lv olmadan at yeteneği atamıyor veya binek üzerinde saldırı yapamıyor malesefki.

2-yohara biyolog görevi bekleme süresi 6 saat en azından 3 saate indirgenebilir.

3-oyunda bazı ninja hesaplarda at yeteneği 3 ve ya 2 defa vurabiliyor bu her hesapta olmuyor sadece bir kaç hesapta.

4-düşük seviyedeki arkadaslar için alternatif olarak örümcek barones getirilmesi.

5-canavar kartındaki görevlere minik başarımlar eklenebilir misal veriyorum Mu-rang belirli seviyeye geldiğinde +50 saldırı
    değeri verebilir buna benzer minik başarımlar.

6-oyunda 70 lv üzeri hesaplar silinemiyor buna bir düzenleme getirilebilir.

7-eldivene 2 taneden fazla taş eklenemiyor.

8-oyundaki kostüm çeşitliliğin az olmasından dolayı oyunda göz zevkinin bir tık aşağılarda kalıyor olması

9-oyunda grifon gibi bir bineğin erebor gibi gelişkin serverde bu denli değersiz olması bence adaletsiz en azından naga zindanı
    dönmek için bir sebebimiz vardı yeni bir hızlı binek getirilip nagaya entegre edilebilir.

10-kara ejderha iç itemlerinin +0dan +4e kadar basım eşyalarının oyunda elde edilemiyor olması.

11-Savaş kağıdı ( +0la +4 arasında %100 başarılı basma şansı veren büyülü bakırdan üretilen eşya ) oyunda mevcut değil ve olması
    gerektiğini düşünüyorum.

12-oyunda beceri dengelerinin gerçekten değiştirilmesi lazım fakat şuanki oyun planında bir tane kara ejderha item çıkarttığımızda
    dahi ben şaman hesapla neredeyse 40k ları görebiliyorum bunun iyi dengelenmesi gerekiyor böyle bir şey olursa

13-elementer haritası bence baştan aşağı değiştirilmeli orası için metin kesilecek denilmişti ama hiç öyle bir yer olmadı.

14-zindanlara geri dönüş yapılsa bile örnek veriyorum yili için süre ilk katta yeterli olamayacak kadar kısa bunlar detaylıca
    düşünülmeli. hidra zaten düştüğünüz an dönseniz bile geçmiş olsun :)

15-nesne market destek şamanlarına yoharada neredeyse hiç exp gelmiyor belirli seviyeden sonra ona bence düzenleme gelmeli bu
    sayede şaman satın alan sayısıda artar

16-oyunda binek süre uzatımı nesnesi düşebilir cerberus falan için.

17-petler için şampiyon lv i geleceği söylenmişti fakat öyle bir şey olmadı

18-hiç bir npc de dönüşüm panelinde eşyaların başarılı geçme oranları belirtilmiyor.,

19-gaya oyunda şuan için en değerli nesne işleme cevheri fakat başarılı işleme oranı %30 ve aşağısında buna bir çözüm olmalı

20-itemler pazara atılarak ruhtan çözülebiliyor veya + basılarak tabi son seviye değilse + basmak olabiliyor buna engel
    olmak süper olur

21-Enerji kristali için toplu şekilde üretim gelebilir

22-Şebnemler için toplu üretim getirilebilir kaç yıllık sunucuda bunları yapmak için halen daha günlerimizi harcıyoruz.

23-agile gibi bosslar için konulmuş ön bossların canı artırılmalı full farmlık ninjalar çok avantaj sahibiler KAMUFLAJ ile.

24-yoharada düşen eşyaların bir çoğu + basma biyolog gibi nesneler bunlar k envanterine aktarılmalı erebor serverinde ben sadece
    ws lik itemlerimle 1 envanterim dolup taşıyor bunlara yer bulmak aşırı derecede zor ve olması gereken k envanteri

25-250 lv auranın deposu açılabilir bu sayede insanlar auralarını 250 seviyeye çıkartmak için bir sebep edinmiş olur.

26-oyunda bir çok haritada tek kjanal var kanal sayısı minumum 6ya çekilmeli bütün harita ve köyler için.

27-oyunda exedyar gibi petlerin son seviyeye geldiğinde yani kitap okutulabilecek seviyeye geldiğinde renkleri değişmiyor yani
    hatalı ben bu eşyayı oyunda EP vererek alıp yapıyorum en azından buna bir düzenleme gelebilir.

28-Lycan hesabı oyunda yarı dirençli kostümlerden sadece 1 tanesini giyebiliyor lycanın diğer hesaplardan yana dışlanması hoş değil.

29-oyunda ep kuponlarının süresi en azından 15 güne çekilebilir.

30-kostümleri ve tılsımları bence efsun botuna ekleyebilmeliyiz.

31- Kostüm bonus aktarımı agile sandığı gibi boss sandıklarına eklenebilir ve cüzzi bir miktara nesne markete eklenebilir.

32-karizma bonusu oyunda aktif fakat yetenek kitabı elde edilip okunamıyor.

33-Şamanların buf oranları 105.1den max full oran zeka ile %60 70 arasına çekilme kritik kutsama ve yansıtma aynı zamanda
    iyileştirme şamanların iyileştirme değerleri mevcut olandan daha aşağı çekilmeli ayrıyetten suraların büyülü zırh yeteneğindeki
    170 yansıtma oranı olamamalı ve çözme yeteneği s olsa bile %100ü geçmemeli oyundaki diğer hesapların suraya karşı hiç bir şekilde
    çözülmeden gezme şansları yok 1v1 düellolalarda bile bu çok yüksek avantaj sağlıyor oran %90 bile olsa karşısındakini çözemez ise
    1 kere bu rakip oyuncuya 15 sn lik bir pencere açıyor %120 çözme oranı çok büyük haksızlık.

34- ışık ruhu gibi kalıntı malzemelerinin oyunda elde edilebilmesi gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü efsun eklesek bile
    kalıntının süresini uzakmak şuanki oyun planında imkansız.

ellerimde video var 2 k attığınız neyse tartışmaya gerek yok çarılarınız herzaman heryerde kesilecek

kardeş ağzında sürekli aynı şey var her attığım videoda farklı farklı hasarlar yiyorsun 2k vurduğunuz video var diyorsun ruh vuruşu attığında 38 yazdığını hatırlıyorsun değil mi çok uzatmanın anlamı yok çarına güveniyorsan internette bir sürü video programı var kayıt çek paylaş herkes görsün SpOkE hesabını :)

Video içerikleri benzer olduğu için ek bir konu açmak istemedim öncelikle bunu belirteyim.

kendince aile değerlerine hakaret eden birisiyim galiba ama beni gördüğü gibi EZİK H G yazarak aşağılamaya çalışan ve devamında kendim videosunun açık olduğunu bildiğimden kapat yazmama rağmen buralar senin mi diye hala beni banlatmak için kendi aklınca kelime oyunları yapmaya çalışan birisi ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp konuyu saygıya aileye getirip sonrada aile de ' y ' erlerimi ağzına alma yazan değişik bir şahıs zaten videodada görülüyor kendi işine gelen kısmını videoya almış fakat ben hepsini paylaşıyorum dürüstçe :)

Bu oyun MMORPG oyunu bu tarz oyunlarda hesaplarınızı geliştirip oyunda olan diğer tüm size tehdit olan şeyleri kesersiniz bu böyledir. Kimse kimseye yaşından dolayı hürmet etmek zorunda değil ben insanların bu yaş hürmetinden sıkıldım anası babası 20 yıl erken iş çıkartmış diye kimseye saygı duymak zorunda değilim kusura bakmasın vayrıca videoyuda izlediğinizde göreceksiniz kimsenin ailesinin de ' y ' erlerine hakaret etmedim aile terbiyesi vermek istiyorsa kendi ailesi ile uğraşmasını tavsiye ettim benim anam değil babam değil yakınım değil oyun oyunda kalmalı bıktım konuyu aile getirip sonrada aileme hakaret ediliyor denilmesinden.